Księga Boskich PrawNieobecności

Administracja: Regulamin forum, ogłoszenia, podstawowe zasady pisania postów, przewodnik po forum, panująca hierarchia.
Dziwna magiczna księga, w której zostały spisane najważniejsze prawa rządzące tym światem. Ponoć magia w niej zawarta, sprawia, iż każde wielkie wydarzenie mające miejsce w świecie magicznie zostaje w niej odnotowane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Rasa: Anioł Światła
Profesje: Władca , Mag , Opiekun
Ranga: Administrator
Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
Kontakt:

Post autor: Niara »

Kochani, chciałam Was bardzo mocno przeprosić, że rzadko jestem na forum, że jako administrator nie często sprawdzam KP. Przepraszam. Umiera moja kotka. Pierwsza, którą przygarnęliśmy. Został jej może tydzień, może dwa, życia, może kilka dni, lekarze nie są w stanie powiedzieć, ale nie dają jej więcej niż dwa tygodnie. Musimy jej podawać kroplówki i leki, codziennie jesteśmy u weterynarza, by dać jej jak najmniej bolesny koniec. Każdy dzień może być tym ostatnim. Chcę spędzić z nią jak najwięcej czasu, dlatego jestem tutaj tak rzadko, dlatego trudno jest mi sprawdzać KP, w ogóle spełniać obowiązki administratora. Jeszcze raz przepraszam i liczę na zrozumienia. W tym roku zmarła już jedna moja kotka, ale z tą która jest umierająca jestem szczególnie związana. To nie jest jedynie zwierzak, to mój prawdziwy przyjaciel.
Królowa Niara
Królowe na trony!

"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."

“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Awatar użytkownika
Morengvarg
Błądzący na granicy światów
Rasa: Smok
Profesje: Kolekcjoner , Rozbójnik
Kontakt:

Post autor: Morengvarg »

Przepraszam wszystkich za moją nieobecność, która trwała od jakiegoś tygodnia. Teraz już będę wracał do normalnego odpisywania. :)
Awatar użytkownika
Taka
Szukający drogi
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Taka »

Zgłaszam nieobecność na czas nieokreślony (mam nadzieję, że najwyżej do końca przyszłego tygodnia). Korporacja zjednoczyła swe siły z Egzaminami i pochłonęły mnie. Walczę.
Awatar użytkownika
Shiru
Szukający Snów
Rasa: Człowiek
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Shiru »

Nie ma mnie do poniedziałku.
Awatar użytkownika
Callisto
Czarny Kot
Rasa: Leśny Elf
Profesje: Złodziej , Skrytobójca , Wędrowiec
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/administrator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Callisto »

25 listopada (piątek) wyjeżdżam na tydzień i wrócę dopiero 2 grudnia. W tym czasie w ogóle nie będzie mnie na forum, chyba że jakimś cudem złapię internet, ale to byłby naprawdę cud. Wtedy prędzej można mnie złapać na gg/fb.
Do piątku na pewno zrobię wszystkie odpisy, także bez obaw ^^
Awatar użytkownika
Tesusil
Mieszkaniec Sennej Krainy
Rasa: Alarianin
Profesje: Bard , Włóczęga , Mieszczanin
Kontakt:

Post autor: Tesusil »

Sanni straciła router, będzie nieobecna do końca tygodnia. W jej imieniu proszę o cierpliwość jeżeli idzie o odpisy jak i obowiązki forumowe:/
Awatar użytkownika
Azaiasz
Zbłąkana Dusza
Rasa: Człowiek ( owoc związku czarodzi
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Azaiasz »

2 tygodnie nie będzie na forum, wypadło mi kilka ważnych spraw, przepraszam za przestoje w wątkach... możecie mnie po prostu pomijac w odpisach jeśli nie chcecie czekac, nie będę miał problemu jezeli będę musiał szukać nowych wątków. Jeszcze raz przepraszam
Awatar użytkownika
Sanaya
Urzeczywistniający Marzenia
Rasa: Alarianin
Profesje: Alchemik , Badacz
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Sanaya »

Nie będzie mnie w najbliższy weekend, wyjeżdżam w piątek wieczorem (9.11) i na forum będę prawdopodobnie dopiero w poniedziałek (12.12). W sprawach bardzo pilnych pisać na komunikatory, może odbiorę jak będę miała wifi.
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Rasa: Driada
Profesje: Opiekun , Uzdrowiciel , Rozbójnik
Ranga: administrator.png
Kontakt:

Post autor: Frigg »

Nie będzie mnie na przez kilka najbliższych dni. Przepraszam za opóźnienia w sprawdzaniu KP i w wątkach.
Awatar użytkownika
Kana
Szukający Snów
Rasa: Kotołak
Profesje: Wędrowiec
Kontakt:

Post autor: Kana »

Ze względu na liczne kolokwia i zbliżający się termin oddania wypracowania, ostatnio rzadziej jestem na Granicy i ten stan utrzyma się jeszcze przez pewien, niesprecyzowany czas. Postaram się jednak odpisywać regularnie w wątkach i ponadrabiać zaległości, które mi się uzbierały - po prostu widzę, że bywają dni, w które w ogóle mnie nie ma, więc wolę uprzedzić ;3
Pegazy:
Kaprys, Dzika
,,Ma pani na coś alergię?
- Na głównych bohaterów." (Dzięki Conan!)

Dobra Kana, Gustowne przebranko, Młoda panna Trisk de Leu
"I niech Wam Kosmos sprzyja!" (Ponowne dzięki Conan!)
"Pewnego dnia będzie coś, ale nie wiem co. ~ Kana 2018" (Yao)
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Kontakt:

Zgłaszam moja nieobecność, o ktorej za wczasu poinformowałam administracje, prawdopodobnie do nowego roku. Moga pojawiac sie w miedzyczasie pojedyncze posty, ale sprawdzanie KP/pisanie aur na ten czas zostaja u mnie zawieszone. W razie potrzeby proszę komunikować sie ze mna poprzez gg, zawsze pomogę o ile nie bd mnie akurat w pracy ;) z odczytywaniem PW bd gorzej, bo raczej mnie na forum nie bedzie.
Awatar użytkownika
Esmeralda
Poszukujący Marzeń
Rasa: Przemieniony
Profesje: Wojownik , Włóczęga
Kontakt:

Post autor: Esmeralda »

Przepraszam za opóźnienia w odpisach, ale w piątek i dziś (a raczej wczoraj jako ze juz po północy ) miałam wyjazdy, a jest to czas gdzie zazwyczaj odpisuje więc... no i dodatkowo ostatnio dużo nauki było. Dziś...*wczoraj stałam się coś pisać ale byłam zbyt zmęczona i bez humoru, sił i ochoty. Postaram się nadgonić podczas przerwy świątecznej co raczej powinno się udać. Jakby co można mnie złapać na gg/fb. Na sb ostatnio nie mam ochoty pisać ani zaglądać ale siłą przyzwyczajenia obserwuje więc też wołać można.
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Kontakt:

W terminie 6-15.01.2016 r. raczej nie bd mnie na forum z powodu wyjazdu i egzaminu, ale w razie czego sluze pomoca na PW GG oraz FB ;)
Awatar użytkownika
Nanwe
Mieszkaniec Sennej Krainy
Rasa: Smok
Profesje: Uczeń , Wędrowiec
Kontakt:

Post autor: Nanwe »

Chciałbym przeprosić wszystkich za spore braki w postach z mojej strony w ciągu ostatniego tygodnia. Chwilowo jeszcze nie mogę jednak ich uzupełniać, gdyż mam jeszcze sporo pracy. Ale od tego weekendu powinienem już zacząć odpisywać, postaram się to zrobić w miarę szybko.
Awatar użytkownika
Gwenfyvar
Przybysz z Krainy Rzeczywistości
Rasa: Leśny Elf
Profesje: Zielarz , Bard
Kontakt:

Post autor: Gwenfyvar »

Wyjeżdżam na tydzień 23- 30 I 2017
Awatar użytkownika
Tilia
Kroczący w Snach
Rasa: Człowiek - Druid
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Tilia »

Nie będzie mnie od jutra - 23.01, do środy, 25.01, może nawet do czwartkowego poranka.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Księga Boskich Praw”