Księga Boskich PrawNieobecności

Administracja: Regulamin forum, ogłoszenia, podstawowe zasady pisania postów, przewodnik po forum, panująca hierarchia.
Dziwna magiczna księga, w której zostały spisane najważniejsze prawa rządzące tym światem. Ponoć magia w niej zawarta, sprawia, iż każde wielkie wydarzenie mające miejsce w świecie magicznie zostaje w niej odnotowane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cornoctis
Zsyłający Sny
Rasa: Lodowy Smok
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Cornoctis »

Może nie nieobecność, ale przepraszam wszystkich za moją znikomą obecność na forum (zwłaszcza tych, których KP sprawdzam) i obiecuję, że od poniedziałku 11.07, wieczorem, wszystko wróci do normy i zacznie się moje regularne wywiązywanie się z forum. Nie jestem w stanie się wytłumaczyć czym to było spowodowane. Trochę się pogubiłem w czasie po powrocie z wakacji, do tego trochę stresu w związku z rekrutacją na studia i wynikami matur oraz trochę spraw domowych, po prostu. Jeszcze raz przepraszam i obiecuję poprawę!
Awatar użytkownika
Callisto
Czarny Kot
Rasa: Leśny Elf
Profesje: Złodziej , Skrytobójca , Wędrowiec
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/administrator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Callisto »

Z powodu wyjazdu będę nieobecna od mniej więcej 18/19 lipca do pierwszych dni sierpnia, najpóźniej do 5 sierpnia. Mam nadzieję, że w międzyczasie uda mi się gdzieś zasięgnąć internetu na tyle długo by porobić odpisy, jednak nic nie mogę obiecać. :(
Awatar użytkownika
Esmeralda
Poszukujący Marzeń
Rasa: Przemieniony
Profesje: Wojownik , Włóczęga
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Esmeralda »

A więc ostatnio trwa u mnie malowanie i pracy troche jest dlatego odpisy stoją w miejscu :x
Ale to takie wytłumaczenie się z ostatnich dwóch dni i jutra oraz pojutra(chyba)
No i też 20.07 jadę do Szczecina i nad morze <_> nie będzie mnie tak z tydzień
Awatar użytkownika
Cornoctis
Zsyłający Sny
Rasa: Lodowy Smok
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Cornoctis »

17-18.07 jestem w Krakowie dopełnić rekrutację na studia, bez dostępu do forum.
Awatar użytkownika
Jane
Szukający Snów
Profesje: Skrytobójca , Zabójca , Szpieg
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Jane »

W czwartek (21.07) znikam na dość długo, wiele rzeczy spadło na mnie naraz ;_; Wpierw jadę dokończyć sprawy z nową szkołą, następnie wyjazd do rodziny na weekend, a w następnym tygodniu czeka mnie mała operacja, niby według lekarza taka na 15-20 minut, ale takie głupie standardy i trzeba odbębnić przynajmniej 2-3 dni w tym durnym szpitalu, wcześniej nie wypuszczą. Na fb i gg jestem dostępna, aczkolwiek nie obiecuję szybko odpisywać w wątkach aż do 29-30.07.2016.
"Chwasty to szkodniki, które zabierają słońce i wodę roślinom uprawnym. To nikomu niepotrzebne wyrzutki, które powinno się natychmiast wyrwać, zanim ucierpi całe pole. Niestety, one zawsze wracają, by zabijać. Odebrać możliwość innym roślinom na życie, czerpiąc na tym korzyści. Jane nie mogła porównać się do ciernia, który swymi kolcami bronił się przed wyrwaniem. Ona jest tylko chwastem"
Awatar użytkownika
Tilia
Kroczący w Snach
Rasa: Człowiek - Druid
Profesje:
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Tilia »

Nie będzie mnie od jutra (21.07) do niedzieli lub poniedziałku (24-25.07).
Nie będzie też Persewira.
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Rasa: Driada
Profesje: Opiekun , Uzdrowiciel , Rozbójnik
Ranga: administrator.png
Kontakt:

Post autor: Frigg »

Nie będzie mnie dnia:
29-31.07 (weekend) i 1.08 2016 r. z powodu wyjazdu.
Awatar użytkownika
Jane
Szukający Snów
Profesje: Skrytobójca , Zabójca , Szpieg
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Jane »

Vealikaso (aka Alesperta oraz Xeos) jest na obozie, nie będzie go przez najbliższe dwa tygodnie. :)
"Chwasty to szkodniki, które zabierają słońce i wodę roślinom uprawnym. To nikomu niepotrzebne wyrzutki, które powinno się natychmiast wyrwać, zanim ucierpi całe pole. Niestety, one zawsze wracają, by zabijać. Odebrać możliwość innym roślinom na życie, czerpiąc na tym korzyści. Jane nie mogła porównać się do ciernia, który swymi kolcami bronił się przed wyrwaniem. Ona jest tylko chwastem"
Awatar użytkownika
Nocturn
Błądzący na granicy światów
Rasa: Półkrwi Czarodziej
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Nocturn »

Co prawda nie dostałam jeszcze swojego grafiku na konwent, ale zdaje się, że będę potrzebna do pomocy od czwartku(28.07), więc prawdopodobnie nie będzie mnie od tego dnia przez cały weekend, a później na pewno przez następny tydzień z powodu wyjazdu. Odpisy zacznę nadrabiać zapewne dopiero koło 7.08.

Nocturn, Meira, Nergui.
Awatar użytkownika
Sargybinis
Szukający drogi
Rasa: Przemieniony
Profesje: Włóczęga , Żołnierz
Kontakt:

Post autor: Sargybinis »

Moja obecność będzie w najbliższym czasie ograniczona z powodu internetu, który będzie miał zapewne ledwo minimalny zasięg. Nie wiem, jak długo, lecz poinformuję o powrocie w tym poście.
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Kontakt:

Niary nie bedzie od teraz do jutra caly dzien. We wtorek powinna wrocic:)
Awatar użytkownika
Gwenfyvar
Przybysz z Krainy Rzeczywistości
Profesje: Zielarz , Bard
Kontakt:

Post autor: Gwenfyvar »

Pracuję przez kilka następnych dni, więc moje odpisy się przedłużą, chociaż postaram się znaleźć czas dla forum
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Kontakt:

Nie bedzie mnie polowicznie w pt 12.08 oraz nie bd mnie w ogole 13.08-15.08 z powodu wyjazdu.
Awatar użytkownika
Gwenfyvar
Przybysz z Krainy Rzeczywistości
Profesje: Zielarz , Bard
Kontakt:

Post autor: Gwenfyvar »

Moja nieobecność się przedłuży, jutro wyjeżdżam z rodzinką na ok. tydzień na Mazury.
Awatar użytkownika
Leila
Mieszkaniec Sennej Krainy
Rasa: Lisołak
Profesje: Artysta , Kurtyzana , Zabójca
Kontakt:

Post autor: Leila »

Nie wiem, jak będzie z moją obecnością przez następne kilka dni, może nic się nie zmieni, ale może mnie nie być. Tak tylko uprzedzam ^^
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Kontakt:

Z powodów osobistych moja nieobecność przedłuża się do dnia: 23.08.2016 r.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Księga Boskich Praw”