Księga Boskich Praw ⇒ Nieobecności
- Cornoctis
- Zsyłający Sny
- Rasa: Lodowy Smok
- Profesje:
- Kontakt:
Może nie nieobecność, ale przepraszam wszystkich za moją znikomą obecność na forum (zwłaszcza tych, których KP sprawdzam) i obiecuję, że od poniedziałku 11.07, wieczorem, wszystko wróci do normy i zacznie się moje regularne wywiązywanie się z forum. Nie jestem w stanie się wytłumaczyć czym to było spowodowane. Trochę się pogubiłem w czasie po powrocie z wakacji, do tego trochę stresu w związku z rekrutacją na studia i wynikami matur oraz trochę spraw domowych, po prostu. Jeszcze raz przepraszam i obiecuję poprawę!
- Callisto
- Czarny Kot
- Rasa: Leśny Elf
- Profesje: Złodziej , Skrytobójca , Wędrowiec
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/administrator.png[/img]
- Kontakt:
Z powodu wyjazdu będę nieobecna od mniej więcej 18/19 lipca do pierwszych dni sierpnia, najpóźniej do 5 sierpnia. Mam nadzieję, że w międzyczasie uda mi się gdzieś zasięgnąć internetu na tyle długo by porobić odpisy, jednak nic nie mogę obiecać. 

- Esmeralda
- Poszukujący Marzeń
- Rasa: Przemieniony
- Profesje: Wojownik , Włóczęga
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
- Kontakt:
A więc ostatnio trwa u mnie malowanie i pracy troche jest dlatego odpisy stoją w miejscu :x
Ale to takie wytłumaczenie się z ostatnich dwóch dni i jutra oraz pojutra(chyba)
No i też 20.07 jadę do Szczecina i nad morze <_> nie będzie mnie tak z tydzień
Ale to takie wytłumaczenie się z ostatnich dwóch dni i jutra oraz pojutra(chyba)
No i też 20.07 jadę do Szczecina i nad morze <_> nie będzie mnie tak z tydzień
- Cornoctis
- Zsyłający Sny
- Rasa: Lodowy Smok
- Profesje:
- Kontakt:
17-18.07 jestem w Krakowie dopełnić rekrutację na studia, bez dostępu do forum.
- Jane
- Szukający Snów
- Profesje: Skrytobójca , Zabójca , Szpieg
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/moderator.png[/img]
- Kontakt:
W czwartek (21.07) znikam na dość długo, wiele rzeczy spadło na mnie naraz ;_; Wpierw jadę dokończyć sprawy z nową szkołą, następnie wyjazd do rodziny na weekend, a w następnym tygodniu czeka mnie mała operacja, niby według lekarza taka na 15-20 minut, ale takie głupie standardy i trzeba odbębnić przynajmniej 2-3 dni w tym durnym szpitalu, wcześniej nie wypuszczą. Na fb i gg jestem dostępna, aczkolwiek nie obiecuję szybko odpisywać w wątkach aż do 29-30.07.2016.
"Chwasty to szkodniki, które zabierają słońce i wodę roślinom uprawnym. To nikomu niepotrzebne wyrzutki, które powinno się natychmiast wyrwać, zanim ucierpi całe pole. Niestety, one zawsze wracają, by zabijać. Odebrać możliwość innym roślinom na życie, czerpiąc na tym korzyści. Jane nie mogła porównać się do ciernia, który swymi kolcami bronił się przed wyrwaniem. Ona jest tylko chwastem"
- Tilia
- Kroczący w Snach
- Rasa: Człowiek - Druid
- Profesje:
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
- Kontakt:
Nie będzie mnie od jutra (21.07) do niedzieli lub poniedziałku (24-25.07).
Nie będzie też Persewira.
Nie będzie też Persewira.
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Rasa: Driada
- Profesje: Opiekun , Uzdrowiciel , Rozbójnik
- Ranga: administrator.png
- Kontakt:
Nie będzie mnie dnia:
29-31.07 (weekend) i 1.08 2016 r. z powodu wyjazdu.
29-31.07 (weekend) i 1.08 2016 r. z powodu wyjazdu.
- Jane
- Szukający Snów
- Profesje: Skrytobójca , Zabójca , Szpieg
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/moderator.png[/img]
- Kontakt:
Vealikaso (aka Alesperta oraz Xeos) jest na obozie, nie będzie go przez najbliższe dwa tygodnie. 

"Chwasty to szkodniki, które zabierają słońce i wodę roślinom uprawnym. To nikomu niepotrzebne wyrzutki, które powinno się natychmiast wyrwać, zanim ucierpi całe pole. Niestety, one zawsze wracają, by zabijać. Odebrać możliwość innym roślinom na życie, czerpiąc na tym korzyści. Jane nie mogła porównać się do ciernia, który swymi kolcami bronił się przed wyrwaniem. Ona jest tylko chwastem"
- Nocturn
- Błądzący na granicy światów
- Rasa: Półkrwi Czarodziej
- Profesje:
- Kontakt:
Co prawda nie dostałam jeszcze swojego grafiku na konwent, ale zdaje się, że będę potrzebna do pomocy od czwartku(28.07), więc prawdopodobnie nie będzie mnie od tego dnia przez cały weekend, a później na pewno przez następny tydzień z powodu wyjazdu. Odpisy zacznę nadrabiać zapewne dopiero koło 7.08.
Nocturn, Meira, Nergui.
Nocturn, Meira, Nergui.
- Sargybinis
- Szukający drogi
- Rasa: Przemieniony
- Profesje: Włóczęga , Żołnierz
- Kontakt:
Moja obecność będzie w najbliższym czasie ograniczona z powodu internetu, który będzie miał zapewne ledwo minimalny zasięg. Nie wiem, jak długo, lecz poinformuję o powrocie w tym poście.
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Kontakt:
Niary nie bedzie od teraz do jutra caly dzien. We wtorek powinna wrocic:)
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Kontakt:
Nie bedzie mnie polowicznie w pt 12.08 oraz nie bd mnie w ogole 13.08-15.08 z powodu wyjazdu.
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Kontakt:
Z powodów osobistych moja nieobecność przedłuża się do dnia: 23.08.2016 r.