Archiwum Alarańskie ⇒ Nightwood
Nightwood
Jestem zarejestrowana na grze Smoki Nightwood i chciałam zapytać, czy ktoś z Was także tam jest (z tego, co widziałam tu gra nie jest chyba całkiem obca przynajmniej dla niektórych). Pytam z czystej ciekawości, a osobom, które nie są tam zarejestrowane serdecznie polecam tę gre!
- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Oooo... My z Meridionem mamy smoczki, aczkolwiek baaaardzo dawno tam nie wchodziliśmy, pewnie wiele się pozmieniało. Jakbyś chciała Miri zobaczyć czy moje smoczki jeszcze żyją to profil "Niary" (cóż za zaskoczenie) stoi otworem
Królowa Niara
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
-
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa: Człowiek
- Profesje:
- Ranga: Zakochany Szlachcic
Ja też mam smoczki, Liska, Pożeracz_Chmur, Kailiena, Angela i Griffith się nazywają (Brak pomysłu na imiona xd) Pierwsza trójka są troche stare już. Angela i I Griffith stosunkowo młode.
I will get to you
And take you down
Tear your insides out
Crush your soul
And take you down
Tear your insides out
Crush your soul