A'mel - na luzie, jeden pojedyńczy materac na pewno będzie, bo już kiedyś pytałam mamy, czy pożyczy, więc spokojnie
W ramach dyskusji odnośnie strojów, jeżeli ktoś chce mieć
full option, a nie ma, to ja mam w domu wszystkie stroje, które szyłam na cosplaye. Wrzucanie tutaj zdjęć nie ma sensu, bo jest ich za dużo

Dlatego daje Wam linki, gdzie można zobaczyć co mi po szafach leży.
Możecie zajrzeć tutaj:
DA
Albo na moją stronę na fb:
Niara-Cosplay
Jeszcze na moim prywatnym profilu są zdjęcia ze ślubu, te stroje też mam, bo je szyłam, tylko suknia ślubna i strój Mera są święte:
Niara
Nie mam chyba tylko rogów Maleficent.
A ten strój, jest już zarezerwowany:
Rezerwacja
Z tego, czego nie widać mam: prawdziwą, metalową kolczugę (waga około 16 kg), drewniane łuki, strzały, 5x miecz - nie plastikowy, normalny, metalowy miecz - 1xgladius, 2x średniowieczne miecze turniejowe, 2x miecze fantasy z kolekcji Kit Rae. Skórzane kaletki, karwasze. Czarne, męskie peleryny z flauszu, z logiem granicy na plecach, z kapturami i złotą podszewką 2x, z dwie czarne męskie tuniki z weluru, czerwone, męskie tuniki z czarnym wykończeniem - takie jak Mer miał na ślubie - sztuk 2, z tym, że jedna jest duuża. Motyle skrzydełka 2, albo 3x - czerwone i różowe, pszczele skrzydełka i całe mnóstwo ozdób na włosy, opaski złote, srebrne, perły, wianki, diademy i takie tam