Księga Boskich PrawNieobecności

Administracja: Regulamin forum, ogłoszenia, podstawowe zasady pisania postów, przewodnik po forum, panująca hierarchia.
Dziwna magiczna księga, w której zostały spisane najważniejsze prawa rządzące tym światem. Ponoć magia w niej zawarta, sprawia, iż każde wielkie wydarzenie mające miejsce w świecie magicznie zostaje w niej odnotowane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Rasa: Driada
Profesje: Opiekun , Uzdrowiciel , Rozbójnik
Ranga: administrator.png
Kontakt:

Post autor: Frigg »

Nieobecność dnia: 8-10.04.2016r. z powodu wyjazdu weekendowo pracującego
Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Rasa: Anioł Światła
Profesje: Władca , Mag , Opiekun
Ranga: Administrator
Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
Kontakt:

Post autor: Niara »

Nie będzie mnie od jutra, to jest od 15.04 do 18.04 czyli do poniedziałku. Uściślając, zniknę dziś wieczorem i powrócę w poniedziałek popołudniu. Postaram się zaglądać, ale na pewno nie będzie mnie na forum na dłużej.
Królowa Niara
Królowe na trony!

"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."

“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Awatar użytkownika
Irmgardis
Szukający drogi
Rasa: Półelf
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Irmgardis »

Jestem chora, więc nie będzie mnie do końca mojej choroby.
"Anioły istnieją. Tylko czasem nie mają skrzydeł i nazywają się przyjaciele ♥♥♥"
Awatar użytkownika
Christin
Błądzący na granicy światów
Rasa: Upadły Anioł
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Christin »

Nie będzie mnie 7-8 dni od dzisiaj
Awatar użytkownika
Gwenfyvar
Przybysz z Krainy Rzeczywistości
Rasa: Leśny Elf
Profesje: Zielarz , Bard
Kontakt:

Post autor: Gwenfyvar »

Cornoctis prosił mnie, żeby powiadomić, że zjawi się dopiero jutro po godzinie 17.
Awatar użytkownika
Gwenfyvar
Przybysz z Krainy Rzeczywistości
Rasa: Leśny Elf
Profesje: Zielarz , Bard
Kontakt:

Post autor: Gwenfyvar »

Znikam na kilka dni, niestety zachorowałam i nie dam rady nawet wstać z łóżka.
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Kontakt:

Ogłaszam wszech i wobec, że w dni:
26-29.04. 2016 r. dni będę sporadycznie, a może i w ogóle (zobaczę jak wyjdzie).
29.04 wieczór do 4 maja nie będzie mnie w ogóle z powodu pełno dobowej pracy.

Tak więc gdyby przed moją nieobecnością nie zdołała napisać aur to proszę o cierpliwość.
Awatar użytkownika
Irmgardis
Szukający drogi
Rasa: Półelf
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Irmgardis »

Czuję się lepiej. Wracam na Granicę.

KONIEC NIEOBECNOŚCI
"Anioły istnieją. Tylko czasem nie mają skrzydeł i nazywają się przyjaciele ♥♥♥"
Awatar użytkownika
Cornoctis
Zsyłający Sny
Rasa: Lodowy Smok
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Cornoctis »

Względna nieobecność od dzisiaj kilka dni temu do 7 maja ze względu na matury. Wrócę do moich obowiązków względem forum po podstawowych maturach. Czasami będę się pojawił na forum w przerwach.
Infinis
Szukający drogi
Rasa: Czarodziejka
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Infinis »

Zgłaszam swoją nieobecność od dnia dzisiejszego, pojawię się 3 maja. Czeka mnie wyjazd
Awatar użytkownika
Nilsa
Błądzący na granicy światów
Rasa: Niegdyś czarodziejka, jednak wyp
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Nilsa »

Przepraszam za moją dłuższą nieobecność, spowodowaną sprawami osobistymi. Teraz będę się starała odpisywać w miarę normalnie, oraz nie zwlekać z odpisywaniem.
Awatar użytkownika
Sanaya
Urzeczywistniający Marzenia
Rasa: Alarianin
Profesje: Alchemik , Badacz
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Sanaya »

Mnie i całego mojego stada nie będzie w dniach 10-13 maja - czeka mnie wyjazd służbowy i raczej nie będę miała czasu zaglądać na forum.
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Kontakt:

Sanaya z powodu technicznych i mniej technicznych nie będzie mogła pojawić się na forum, od wczoraj wieczora do końca przyszłego tyg. to będzie 15.05.2016 r.
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Kontakt:

Nie będzie mnie od dnia:
12.05 -15.05 z powodu wyjazdu i pracy.
Także przez cały maj moja obecność będzie względną, wątpię bym była na jakiś weekend w tym miesiącu obecna, ale wszystko wyjdzie i tak w praniu. Także chaotyczna i różna obecność do dnia 31.05.2016 z powodu pracy weekendowej i mgr.
Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Rasa: Anioł Światła
Profesje: Władca , Mag , Opiekun
Ranga: Administrator
Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
Kontakt:

Post autor: Niara »

Z powodu śmierci mojego chowańca, towarzysza i futrzastego przyjaciela, którego bardzo kochałam nie będzie mnie przez kilka dni. Mam nadzieję, że ci, którzy mają swoich pupili i którzy kochają zwierzęta zrozumieją. Muszę chwilę odetchnąć i przeżyć żałobę. Bardzo przepraszam. KP będą sprawdzane wolniej i najprawdopodobniej nie będę odpisywać w wątkach. Zaznaczam, że wyjątek stanowi KP Kisertes, ponieważ obiecałam jej sprawdzić KP jutro. Jednocześnie, chcę powiedzieć, że konkurs na moderatora, który prowadzę odbędzie się planowo i w niedzielę wszyscy, którzy się zgłosili otrzymają pytania/zadania konkursowe.
Królowa Niara
Królowe na trony!

"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."

“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Awatar użytkownika
Sanaya
Urzeczywistniający Marzenia
Rasa: Alarianin
Profesje: Alchemik , Badacz
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Sanaya »

Od jutra, tj. od poniedziałku 16.05 znowu mnie nie będzie przez kilka dni - nie do końca naprawiony laptop wraca do serwisu, liczę jednak, że tym razem jak wróci to już będzie śmigał.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Księga Boskich Praw”