Księga Boskich Praw ⇒ Nieobecności
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Rasa: Driada
- Profesje: Opiekun , Uzdrowiciel , Rozbójnik
- Ranga: administrator.png
- Kontakt:
Nieobecność dnia: 8-10.04.2016r. z powodu wyjazdu weekendowo pracującego
- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Nie będzie mnie od jutra, to jest od 15.04 do 18.04 czyli do poniedziałku. Uściślając, zniknę dziś wieczorem i powrócę w poniedziałek popołudniu. Postaram się zaglądać, ale na pewno nie będzie mnie na forum na dłużej.
Królowa Niara
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Królowe na trony!
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Jestem chora, więc nie będzie mnie do końca mojej choroby.
"Anioły istnieją. Tylko czasem nie mają skrzydeł i nazywają się przyjaciele ♥♥♥"
- Christin
- Błądzący na granicy światów
- Rasa: Upadły Anioł
- Profesje:
- Kontakt:
Nie będzie mnie 7-8 dni od dzisiaj
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Kontakt:
Ogłaszam wszech i wobec, że w dni:
26-29.04. 2016 r. dni będę sporadycznie, a może i w ogóle (zobaczę jak wyjdzie).
29.04 wieczór do 4 maja nie będzie mnie w ogóle z powodu pełno dobowej pracy.
Tak więc gdyby przed moją nieobecnością nie zdołała napisać aur to proszę o cierpliwość.
26-29.04. 2016 r. dni będę sporadycznie, a może i w ogóle (zobaczę jak wyjdzie).
29.04 wieczór do 4 maja nie będzie mnie w ogóle z powodu pełno dobowej pracy.
Tak więc gdyby przed moją nieobecnością nie zdołała napisać aur to proszę o cierpliwość.
Czuję się lepiej. Wracam na Granicę.
KONIEC NIEOBECNOŚCI
KONIEC NIEOBECNOŚCI
"Anioły istnieją. Tylko czasem nie mają skrzydeł i nazywają się przyjaciele ♥♥♥"
- Cornoctis
- Zsyłający Sny
- Rasa: Lodowy Smok
- Profesje:
- Kontakt:
Względna nieobecność od dzisiaj kilka dni temu do 7 maja ze względu na matury. Wrócę do moich obowiązków względem forum po podstawowych maturach. Czasami będę się pojawił na forum w przerwach.
-
- Szukający drogi
- Rasa: Czarodziejka
- Profesje:
- Kontakt:
Zgłaszam swoją nieobecność od dnia dzisiejszego, pojawię się 3 maja. Czeka mnie wyjazd
- Nilsa
- Błądzący na granicy światów
- Rasa: Niegdyś czarodziejka, jednak wyp
- Profesje:
- Kontakt:
Przepraszam za moją dłuższą nieobecność, spowodowaną sprawami osobistymi. Teraz będę się starała odpisywać w miarę normalnie, oraz nie zwlekać z odpisywaniem.
- Sanaya
- Urzeczywistniający Marzenia
- Rasa: Alarianin
- Profesje: Alchemik , Badacz
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
- Kontakt:
Mnie i całego mojego stada nie będzie w dniach 10-13 maja - czeka mnie wyjazd służbowy i raczej nie będę miała czasu zaglądać na forum.
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Kontakt:
Sanaya z powodu technicznych i mniej technicznych nie będzie mogła pojawić się na forum, od wczoraj wieczora do końca przyszłego tyg. to będzie 15.05.2016 r.
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Kontakt:
Nie będzie mnie od dnia:
12.05 -15.05 z powodu wyjazdu i pracy.
Także przez cały maj moja obecność będzie względną, wątpię bym była na jakiś weekend w tym miesiącu obecna, ale wszystko wyjdzie i tak w praniu. Także chaotyczna i różna obecność do dnia 31.05.2016 z powodu pracy weekendowej i mgr.
12.05 -15.05 z powodu wyjazdu i pracy.
Także przez cały maj moja obecność będzie względną, wątpię bym była na jakiś weekend w tym miesiącu obecna, ale wszystko wyjdzie i tak w praniu. Także chaotyczna i różna obecność do dnia 31.05.2016 z powodu pracy weekendowej i mgr.
- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Z powodu śmierci mojego chowańca, towarzysza i futrzastego przyjaciela, którego bardzo kochałam nie będzie mnie przez kilka dni. Mam nadzieję, że ci, którzy mają swoich pupili i którzy kochają zwierzęta zrozumieją. Muszę chwilę odetchnąć i przeżyć żałobę. Bardzo przepraszam. KP będą sprawdzane wolniej i najprawdopodobniej nie będę odpisywać w wątkach. Zaznaczam, że wyjątek stanowi KP Kisertes, ponieważ obiecałam jej sprawdzić KP jutro. Jednocześnie, chcę powiedzieć, że konkurs na moderatora, który prowadzę odbędzie się planowo i w niedzielę wszyscy, którzy się zgłosili otrzymają pytania/zadania konkursowe.
Królowa Niara
Królowe na trony!
Królowe na trony!
- Sanaya
- Urzeczywistniający Marzenia
- Rasa: Alarianin
- Profesje: Alchemik , Badacz
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
- Kontakt:
Od jutra, tj. od poniedziałku 16.05 znowu mnie nie będzie przez kilka dni - nie do końca naprawiony laptop wraca do serwisu, liczę jednak, że tym razem jak wróci to już będzie śmigał.