Zmieniłam system wysyłania grafik. Obecnie wpisuje w szablony wybranego państwa. Układ/wygląd zależy od ilości napisanych znaków, wielkości grafiki i rozdzielczości ekranu. Dlatego ostateczny wygląd można zobaczyć dopiero po dodaniu całego i pełnego opisu jaki zrobicie, ale grafiki się nie zmienią.
I tak:
Malfo i Arnulf prosili o
Lillavo dla herbu z pszczółkami:
1.Architektura znajduje się w obrazku na samym dole.
2.Magiczne drzewa przy ciekawostkach są dla Was do opisania.
3.Dodatkowo macie grafikę do jednej z formacji wojskowych.
4.Dodałam grafikę do kuchni, ponieważ aż szkoda nie wykorzystać tej fioletowej potrawy dla Lillavo.
5. Wypełniłam krótkie informacje w tabelach władców.
Link tutaj:
Lillavo
Arnulf zaklepał
Lydię, soł...
Wszystkie grafiki, które bym chciała są wgrane na grymuar. Tak jak w Lillavo, w Lydii jest grafika do armii i do kuchni. Nie ma do ciekawostek. Opis siedziby, architektury, ciekawostek i opis ogólny armii zostawiłam tak jak był, można, a nawet dobrze by było go rozszerzyć, zwłaszcza opisać formację w armii.
Link tutaj:
Lydia
Dla Malfo:
Elfidrania:
1. Zmieniłam ustrój na monarchię konstytucyjną, więc musisz pokombinować.
2. Zmieniłam też z tego powodu odrobinę herb i flagę. Na herbie dałam prostą koronę, sowa przeniosła się na flagę i dostała tą samą koronę nad głową.
Link tutaj:
Elfidrania
Shari:
1. Usunęłam opis dworu, bo nie pasuje do obecnej grafiki i jej konceptu.
2. Podobnie sprawa ma się z architekturą, także opis robisz na podstawie grafiki.
3. W ciekawostkach była informacja, że Shari jest jedyną monarchią matriarchalną, co nie zgadza się obecnie z realiami, także było do usunięcia.
Link tutaj:
Shari
Co do Ekradonu i Kryształowego Królestwa odezwę się na

- pewnie w najbliższych dniach.