Poprosiłabym o sprawdzenie zmian w

Vinca - są to głównie poprawki po rozegraniu wątku i ponownym przemyśleniu postaci.
- 125 lat zmieniłam (po konsultacji) na 139
- Poprawiłam atrybuty obniżając nieco charyzmę
- Wprowadziłam drobne korekty w opisach umiejek, ale bez zmieniania ich (tak kosmetycznie)
- Magię umysłu podniosłam oczko wyżej, na Adepta. Porównując do innych moich postaci uczących się magii praktycznie całe życie wydawał się mało zdolny, mając lepiej opanowaną tylko jedną dziedzinę x'3
- Przepisałam charakter - na o wieeele krótszy, za to więcej mówiący. Vinny to trudna postać, dopiero po jakimś czasie zrozumiałam na czym najbardziej polega i na czym należy skupić się w opisie aby był jasny. Nie zmieniałam konceptu, ale starałam się nie przedłużać i pokazać to co najbardziej widać po nim fabułach. Cechy jakie miał pozostały takie same.
- Nieco skróciłam i poprawiłam opis wyglądu - ale bez większych zmian, głównie pojedyncze zdania, by lepiej brzmiały.
- Opisałam posiadłość
To chyba wszystko, ale przyznaję, że Vinca zaczęłam poprawiać dawno temu i skończyłam niedawno - nie pamiętam czy nie przesunęłam mu jeszcze jakiś atrybutów poza charyzmą albo nie edytowałam opisów magii, tak jak umiejek. Mam jednak nadzieję, że niczego nie pominęłam