Projekt GrymuarProjekt Grymuar: Grymuarowe Święta

W tym dziale powstają tematy w których umieszczane są zestawy grafik, które mogą znaleźć się w grymuarze. Znajdziecie pakiety z grafikami zwierząt, roślin, eliksirów, lekarstw, alchemii, kuchni i wielu, wielu innych. Każdy użytkownik może wybrać sobie grafikę do opisania - schematy opisów, zasady i więcej szczegółów znajdziecie w poszczególnych tematach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Rasa: Anioł Światła
Profesje: Władca , Mag , Opiekun
Ranga: Administrator
Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
Kontakt:

Projekt Grymuar: Grymuarowe Święta

Post autor: Niara »

Wesołych Świąt!

:swiatecznywonsz :swiecaceserducho :serduchoswiateczne :snowflake :wesolychswiat :mikolaj

Skoro tu jesteś, to pewnie widziałeś ogłoszenie na górze, ale może dla przypomnienia:

Grafiki do opisania to rośliny, które kojarzą się ze świętami, zwierzęta oraz bonus. Pamiętacie jeszcze, że w grymuarze mamy Księgę Opowieści? Nie? Otóż mamy! Jeden z zestawów grafik przedstawia najróżniejsze motywy świąteczne, do których trzeba napisać krótką opowieść, która krąży po Alaranii. Może być to bajka, opowiastka na dobranoc, wiersz, piosenka, czy legenda, a może nawet opowieść związana z tradycją. Zróbmy święta w Alaranii! W końcu jest naszą ucieczką od codzienności.

Zasady takie jak zawsze. Łapiecie grafikę, tylko tym razem musicie wpisać kategorię, czyli: Biorę: Opowieść nr 5 i 9, Rośliny 8, Bestiatiusz 4.

W razie pytań jestem pod PW :queenniara :swiatecznyaniolek :calusekpodjemiola
~ Niarka :niarka :niarkaadminuje

Rośliny :jemiola :poinsecja :ostrokrzew

Obrazek

Bestiariusz :reniferek

Obrazek

Opowieści :swiatecznydiabelek :prezencik :choinka

Obrazek
Królowa Niara
Królowe na trony!

"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."

“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Awatar użytkownika
Medard
Splatający Przeznaczenie
Rasa: Wampir
Profesje: Władca , Mag , Badacz
Kontakt:

Post autor: Medard »

Zatem biorę: Rośliny: 7 i 12 oraz Bestiariusz 2 (ten gil jest boski).
So I bless you with my curse
And encourage your endeavour
You’ll be better when you’re worse
You must die to live forever
Jim Steinman

Every night, and every morn,
Some to misery are born.
Every morn, and every night,
Some are born to sweet delight.
Some are born to sweet delight.
Some are born to endless night.
William Blake

Pies patrzy na człowieka z szacunkiem, kot z pogardą, a świnia jak równy z równym. porzekadło Vaerreńczyków
Awatar użytkownika
Nuka
Mieszkaniec Sennej Krainy
Rasa: Alarianin
Profesje: Szlachcic , Najemnik , Wojownik
Kontakt:

Post autor: Nuka »

Dzień dobry <3
Ja zatem poproszę z Opowieści numery 9 i 15!

Ściskam <3 :wydra
Awatar użytkownika
Samiel
Upiór z Krainy Marzeń
Rasa: Przemieniony
Profesje: Skrytobójca , Wędrowiec , Najemnik
Kontakt:

Post autor: Samiel »

Rezerwuję sobie obrazek nr 1 z Opowieści!
La mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
Kontakt:

Jeśli ktoś potrzebuje grafik w oryginalnych rozmiarach niech piszę na PW i poda maila na którego mam je wysłać - wysyłane przez mail grafiki nie tracą jakości.
Królowa Niara
Królowe na trony!

“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Awatar użytkownika
Kimiko
Kroczący w Snach
Rasa: Panterołak
Profesje: Złodziej , Rozbójnik , Łowca
Kontakt:

Post autor: Kimiko »

Poproszę roślinkę nr 1 i zwierzaka nr 12 do bestiariusza ^^

Obviously~
:pantera
Rawr~ | Poważniej
Motto: Yes, it's dangerous. That's why it's fun!
Drugie motto: Zawsze może być gorzej! *_*
Awatar użytkownika
Finner
Zbłąkana Dusza
Rasa: Czarodziej
Profesje: Mag , Żeglarz
Kontakt:

Post autor: Finner »

Pięknie proszę bestiariusz - numer 1! :snowflake :reniferek :snowflake
Awatar użytkownika
Nevaeh
Błądzący po drugiej stronie
Rasa: Alarianin
Profesje: Bard , Służący
Kontakt:

Post autor: Nevaeh »

Bierzemy na spółkę z Finnerem:
Opowieści 3 i 14 :serduchoswiateczne :snowflake

Plus dla siebie proszę roślinkę nr 2
:nevaeh
Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Kontakt:

Znalazłam w świętecznym folderze, z poprzednich lat jeszcze kogoś takiego, może ktoś się skusi :) :prezent :serduchoswiateczne :snowflake

Obrazek
Królowa Niara
Królowe na trony!

Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Kontakt:

Projekt z grymuarowymi świętami jest nadal otwarty! Jeśli ktoś ma ochotę coś zgarnąć to nadal może. Na nadsyłanie prac nie ma żadnego terminu! Także na luzie, wiem, że teraz jest czas sesji i rozumiem, że doskwiera brak czasu, ale tak jak piszę, ani tu, ani w żadnym innym "projekcie", nie ma deadline'u :nazdrowie :calusekpodjemiola :swiateczneciacho
Królowa Niara
Królowe na trony!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekt Grymuar”