Księga Boskich PrawNieobecności

Administracja: Regulamin forum, ogłoszenia, podstawowe zasady pisania postów, przewodnik po forum, panująca hierarchia.
Dziwna magiczna księga, w której zostały spisane najważniejsze prawa rządzące tym światem. Ponoć magia w niej zawarta, sprawia, iż każde wielkie wydarzenie mające miejsce w świecie magicznie zostaje w niej odnotowane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jane
Szukający Snów
Rasa: Leśny Elf
Profesje: Skrytobójca , Zabójca , Szpieg
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Jane »

Całkowity brak kontaktu ze mną w dniach 13.08 do 16.08. Mogę odpowiadać sporadycznie, ale cóż... goście są, dzieci są, ciocia ma swoje obowiązki...
"Chwasty to szkodniki, które zabierają słońce i wodę roślinom uprawnym. To nikomu niepotrzebne wyrzutki, które powinno się natychmiast wyrwać, zanim ucierpi całe pole. Niestety, one zawsze wracają, by zabijać. Odebrać możliwość innym roślinom na życie, czerpiąc na tym korzyści. Jane nie mogła porównać się do ciernia, który swymi kolcami bronił się przed wyrwaniem. Ona jest tylko chwastem"
Awatar użytkownika
Kana
Szukający Snów
Rasa: Kotołak
Profesje: Wędrowiec
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Kana »

Mała poprawka odnośnie tego co pisałam wcześniej: do 23/25 będę na forum praktycznie nieobecna. Z internetem nieco się przeliczyłam, a i mam też inne rzeczy do robienia na wyjeździe. Tak więc jak już uzupełnię odpisy, ustawcie mnie na wszelki wypadek ostatnią w kolejce x'3
Pegazy:
Kaprys, Dzika
,,Ma pani na coś alergię?
- Na głównych bohaterów." (Dzięki Conan!)

Dobra Kana, Gustowne przebranko, Młoda panna Trisk de Leu
"I niech Wam Kosmos sprzyja!" (Ponowne dzięki Conan!)
"Pewnego dnia będzie coś, ale nie wiem co. ~ Kana 2018" (Yao)
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Rasa: Driada
Profesje: Opiekun , Uzdrowiciel , Rozbójnik
Ranga: administrator.png
Kontakt:

Post autor: Frigg »

Nie będzie mnie od 17.08 (piątek) do 20.08 (niedziela), ponieważ jadę do przyjaciółki na ślub ^^
Awatar użytkownika
River
Zsyłający Sny
Rasa: Smok
Profesje: Wędrowiec , Rozbójnik , Najemnik
Kontakt:

Post autor: River »

W sobotę (26.08) wyjeżdżam nad morze, ale spokojnie wrócę w poniedziałek (28.08), więc... Chwila co ja chciałam... Ach tak! Więc odpisy z moich postaci pojawią się we wtorek (ewentualnie + 1 dzień). To samo tyczy się pełnionej przeze mnie funkcji Łowcy Baboli ^ ^ W prowadzonych przeze mnie wątkach proszę wszystkich o cierpliwość ;)
Awatar użytkownika
Jane
Szukający Snów
Profesje: Skrytobójca , Zabójca , Szpieg
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Jane »

Mam naprawdę zawalony koniec wakacji, a przynajmniej ten tydzień. Więc mogę rzadziej odpisywać lub na razie wcale. Na pewno nie ma mnie pod koniec, od 31.08 do 04.09, rozpoczęcie roku, a przed nim koncert. Postaram się jednak odpisywać w miarę możliwości szybko ;)
"Chwasty to szkodniki, które zabierają słońce i wodę roślinom uprawnym. To nikomu niepotrzebne wyrzutki, które powinno się natychmiast wyrwać, zanim ucierpi całe pole. Niestety, one zawsze wracają, by zabijać. Odebrać możliwość innym roślinom na życie, czerpiąc na tym korzyści. Jane nie mogła porównać się do ciernia, który swymi kolcami bronił się przed wyrwaniem. Ona jest tylko chwastem"
Awatar użytkownika
Ilian
Szukający Snów
Rasa: Anioł Światła
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Ilian »

Przepraszam za nagły brak obecności, ale gdybym powiedział wam powody tego ~ na pewno byście mi nie uwierzyli.

Niestety moja nieobecność przedłuży się przynajmniej do 26 sierpnia, więc dopiero w niedzielę będę dostępny. Za zamieszanie przepraszam~
Awatar użytkownika
Kerhje
Przybysz z Krainy Rzeczywistości
Rasa: Alarianin
Profesje: Zielarz , Uzdrowiciel
Kontakt:

Post autor: Kerhje »

Ostatnio czasu mniej na pisanie porządnych postów, a byle czego publikować nie chcę. Dlatego uprzedzam, że opóźnienia mogą potrwać do 2.09. ;-;
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Rasa: Driada
Profesje: Opiekun , Uzdrowiciel , Rozbójnik
Ranga: administrator.png
Kontakt:

Post autor: Frigg »

Nie bedzie mnie 3-6 wrzesnia z powodu wyjazdu
Awatar użytkownika
Isambre
Kroczący w Snach
Rasa: Smoczyca
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Isambre »

W związku ze zbliżającym się rokiem szkolnym, moja obecność na forum zmaleje. Posty będę nadrabiać w weekendy, a w tygodniu? Jeśli się pojawię to aby przeczytać co się ruszyło w wątku. Jeśli jednak tydzień okaże się wolniejszy i spokojny to odpisy wrzucę także, ale wstępnie zaczynam "pracować" tylko od piątku wieczorem do niedzieli wieczorem.
Za utrudnienia przepraszam.
[Tarilion, Paygen, Fergus, Isambre, Catriona, Varii]
Awatar użytkownika
Callisto
Czarny Kot
Profesje: Złodziej , Skrytobójca , Wędrowiec
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/administrator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Callisto »

Jestem na miejscu, ale dopadło mnie to całe życie, o którym tyle słyszałam. Odpisy najwcześniej w weekend. Jak na uzależnionego członka społeczności przystało będę starała się dać coś wcześniej, ale najlepiej nastawiać się na odpisy od piątku. Dotyczy to całej mojej gromadki.
Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Profesje: Władca , Mag , Opiekun
Ranga: Administrator
Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
Kontakt:

Post autor: Niara »

Mam straszne problemy z dostępem do komputera. Mój właściwie zdechł. Nie wiem jak będzie z moimi odpisami. Na sprawdzanie KP też trzeba będzie niestety poczekać. Bardzo mi przykro, niestety ze sprzętem ciężko wygrać.
Królowa Niara
Królowe na trony!

"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."

“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Awatar użytkownika
Callisto
Czarny Kot
Profesje: Złodziej , Skrytobójca , Wędrowiec
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/administrator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Callisto »

Od 16 do 24 września szlajam się po górach i w tym czasie nie ma co spodziewać się ode mnie odpisu. Nawet, jak gdzieś internet bym złapała, to nie wiem czy będę miała czas i siły z niego korzystać, więc kontakt również ograniczony, chociaż wiadomo, gg zawsze pod ręką.
Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Profesje: Władca , Mag , Opiekun
Ranga: Administrator
Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
Kontakt:

Post autor: Niara »

No więc zaktualizuje moją sprawę. Komp Meridiona się spalił, więc oddałam mu swojego, bo to jest jego narzędzie pracy. Mnie został stary dinozaur. Sytuacja wygląda tak: mój komp nie ma stacji dysków, chłodzenia, klawiatury, baterii, działają tylko porty usb, pod które mam podłączoną klawiaturę i myszkę, touchpad też nie działa. Zasilanie podłączone jest na stałe i zaklejone taśmą inaczej komp w ogóle się nie odpali. Nie można go przesunąć nawet o centymetr, bo zasilanie się rusza i komp pada. Naprawa nie wchodzi w grę, komp Mera spalił się tak, że też nie da się go naprawić, bo płyta główna nie jest produkowana. Innymi słowy spędzę na tym dinozaurze x miesięcy. Postaram się być jak najczęściej, ale oprócz problemów z kompem mam też problemy prywatne o niestety wielkiej skali, jestem obecnie na silnych lekach uspokajających, niestety i tak ledwo żyje. Co za tym idzie moja obecność na forum będzie ograniczona.
Królowa Niara
Królowe na trony!

"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."

“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Awatar użytkownika
Nanwe
Mieszkaniec Sennej Krainy
Profesje: Uczeń , Wędrowiec
Kontakt:

Post autor: Nanwe »

Przepraszam wszystkich za niezapowiedzianą niczym nieobecność, ale w pewnym momencie wysiadł mi Internet i dopiero teraz zdołałem go odzyskać. Nie bardzo wiem co się właściwie stało, gdyż wcześniej wszystko było w porządku. Udało mi się przynajmniej tymczasowo uzyskać dostęp, ale nie wiem na ile to wystarczy. Możliwe że czas zmienić router.
Awatar użytkownika
Barbarossa
Mieszkaniec Sennej Krainy
Rasa: Wampir
Profesje: Pirat , Żeglarz , Rozbójnik
Kontakt:

Post autor: Barbarossa »

Nie ma mnie od wtorku (19.09) do ?
Wstępny plan, że do piątku (23.09), ale może wrócę wcześniej i wtedy wrzucę wszystkie odpisy.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Iyeru
Błądzący na granicy światów
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Iyeru »

Jutro z samego rana wyjeżdżam i wracam dopiero w niedzielę wieczór, więc na forum zajrzę pewnie dopiero w poniedziałek.
Pozdrawiam :)
https://t.me/pump_upp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Księga Boskich Praw”