Księga Boskich PrawNieobecności

Administracja: Regulamin forum, ogłoszenia, podstawowe zasady pisania postów, przewodnik po forum, panująca hierarchia.
Dziwna magiczna księga, w której zostały spisane najważniejsze prawa rządzące tym światem. Ponoć magia w niej zawarta, sprawia, iż każde wielkie wydarzenie mające miejsce w świecie magicznie zostaje w niej odnotowane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Rasa: Driada
Profesje: Opiekun , Uzdrowiciel , Rozbójnik
Ranga: administrator.png
Kontakt:

Post autor: Frigg »

Będę niedostępna w terminie 03-06.06.2017 r. z powodu wyjazdu.
Awatar użytkownika
Ilian
Szukający Snów
Rasa: Anioł Światła
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Ilian »

Prawdopodobnie do 8 czerwca będę <wstaw dowolne słowo potęgujące wyrażenie> zajęty studiami//
Awatar użytkownika
Nanwe
Mieszkaniec Sennej Krainy
Rasa: Smok
Profesje: Uczeń , Wędrowiec
Kontakt:

Post autor: Nanwe »

Prawdopodobnie ostatnia informacja ode mnie zatonęła pod innymi, lecz teraz już jestem z powrotem po dłuższym pobycie w szpitalu. Rozpoczynając od teraz wracam nareszcie do pisania odpisów (Nareszcie nie ma obowiązków! YAY!). Wkrótce, jak tylko się wkręcę z powrotem, będę znowu w pełni aktywny :)
Awatar użytkownika
Isambre
Kroczący w Snach
Rasa: Smoczyca
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Isambre »

Nie ma mnie do wtorku. Ostatnia szansa na poprawę ocen przed świadectwami więc trzymajcie kciuki. Na samo forum będę jednak wchodzić, ale nie wyrobie się z odpisami.
Pozdrawiam i przepraszam.
Tar, Paygen, Fergus, Catriona, Varii, Isa.
Awatar użytkownika
Shankor
Błądzący na granicy światów
Rasa: Minotaur
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Shankor »

Ponownie mnie nie będzie, tym razem krócej - do 14 czerwca włącznie... Sesja się rozgrzewa >.<

Ilian, Eldan, Lea
Awatar użytkownika
Sanaya
Urzeczywistniający Marzenia
Rasa: Alarianin
Profesje: Alchemik , Badacz
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Sanaya »

25 czerwca - 14 lipca
Tyle czasu nie będzie mnie i całego mojego stada (Jorge, Dżari, Skowronek, Yastre, Tioyoa, Kinalali, Widugast, Ijumara, Nikolaus, Kaikomi) - wyjazd z pracy. Proszę o grzeczną zabawę w moich działach, a współgraczy proszę o cierpliwość i z góry dziękuję za współpracę. Jeśli jednak komuś, kto ze mną gra, nie chce się czekać trzy tygodnie na mój powrót, to możemy się rozdzielić, dajcie tylko znać na PW
Awatar użytkownika
Callisto
Czarny Kot
Rasa: Leśny Elf
Profesje: Złodziej , Skrytobójca , Wędrowiec
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/administrator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Callisto »

Nieobecność w dniach: 19 czerwca - 2 lipca
(Callisto, Leila, Avellana, Sonea, Mathias, Emma, Cat, Lexi, Maia, Ananke, Eva, Ratri, Rakel)

Moich współwątkowiczów mogę jedynie prosić o cierpliwość w tym czasie, jak tylko wrócę zabieram się za wszystkie zaległości, które mi zgotujecie ;)

Moje administracyjne obowiązki siłą rzeczy również zostaną w tym czasie zawieszone, także proszę pilniejsze wiadomości kierować do Niary i Frigg. SB przejmują w opiekę moderatorzy, więc tam też grzecznie ;) Jeśli ktoś, komu sprawdzam KP, wciąż nie wprowadził wskazanych zmian, proszę o aktualizację Karty do mojego wyjazdu, bo inaczej zostanie zawieszona na dwa tygodnie.
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Kontakt:

Nie bedzie mnie od dzis do 20.06, poniewaz przyjezdza rodzina w odwiedziny:)
Awatar użytkownika
Ilian
Szukający Snów
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Ilian »

Niestety nieobecność się przedłuży. Musiałem wyjechać do poznania w pilnych sprawach rodzinnych. Mogę wrócić w terminach 19-24 w zależności jak potoczy się wyjazd.
Awatar użytkownika
Aki
Mieszkaniec Sennej Krainy
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Aki »

Zgłaszam krótką nieobecność do piątku wieczorem. Tak więc wszystkie odpisy moimi postaciami powinny znaleźć się w sobotę do południa.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Tilia
Kroczący w Snach
Rasa: Człowiek - Druid
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Tilia »

Od 24 do 30 czerwca będę w głuszy (mam nadzieję), całkowicie pozbawiona internetu.
Wszystkie zaległe posty przejrzę po powrocie. W wątkach nie powinnam raczej nikogo blokować.
Awatar użytkownika
Fikiria
Szukający drogi
Rasa: Dhampir
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Fikiria »

Mnie i Rubinka nie będzie od dzisiaj aż do 21.08, a jeśli będziemy to naprawde rzadko przez słaby dostęp do internetu...
Hmmm... To raczej nie będzie już nieobecność (ciocia zdradziła nam hasło do internetu :) ) będxiemy odrobinę rzadziej a odpisy będą się pojawiać nieregularnie
Znów przepraszam by się wtrącić... Nasze pokręcone plany przywiodły nas w inne miejsce i powinniśmy być tak jak wcześniej
Ostatnio edytowane przez Fikiria 8 lat temu, edytowano łącznie 2 razy.
Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Profesje: Władca , Mag , Opiekun
Ranga: Administrator
Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
Kontakt:

Post autor: Niara »

Mam ciężką sytuację mieszkaniową, przy okazji musiałam też pomóc znajomym przy przeprowadzce, generalnie same problem, w związku z tym może mnie być mniej na forum. Postaram się nadrobić wszystkie odpis tak szybko jak się da.
Królowa Niara
Królowe na trony!

"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."

“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Kontakt:

Nie będzie mnie w terminie: 06-09.07.2017 r z powodu wyjazdu.
Awatar użytkownika
Esmeralda
Poszukujący Marzeń
Rasa: Przemieniony
Profesje: Wojownik , Włóczęga
Kontakt:

Post autor: Esmeralda »

Zawsze waham sie czy tu pisać @.@
Do piątku jestem dosx zajęta testami na prawko więc proszę o wyrozumiałość w sprawie zastoju odpisowego+aurowego
jak wszytko wyjdzie to potem wracam do normalnego trybu pisania... może to niezbyt długo ale wolę uprzedzić ^^
Awatar użytkownika
Sermina
Szukający drogi
Rasa: Alarianin
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Sermina »

Nie będzie mnie w terminach:
17-19.07 i 26.07-5.08
ODPOWIEDZ

Wróć do „Księga Boskich Praw”