Księga Boskich Praw ⇒ Nieobecności
- Callisto
- Czarny Kot
- Rasa: Leśny Elf
- Profesje: Złodziej , Skrytobójca , Wędrowiec
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/administrator.png[/img]
- Kontakt:
Z powodu śmierci w rodzinie potrzebuję paru dni wolnego. Wrócę na forum prawdopodobnie w weekend.
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Rasa: Driada
- Profesje: Opiekun , Uzdrowiciel , Rozbójnik
- Ranga: administrator.png
- Kontakt:
Mogę mieć problem z obecnością do 07.02.2017 z powodu nawału pracy i egzaminów, jednak na forum będę zaglądać tak więc śmiało można pisać 

-
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Alarianin
- Profesje: Rzemieślnik , Mieszczanin
Jutro wychodzę. Wracam 16.02.17. Brak neta. Brak zasięgu. Taka praca. Pozdro.
"Non est viri timere sudorem".
- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Przeziębiłam się, to raz, a dwa, mam nowa pracę i trochę brakuje mi czasu. Postaram się wpadać jak najczęściej. No ale przede wszystkim cały przyszły tydzień to jest od 6.02 mam na głowie niańczenie gnoma (czytaj, mały człowieczek nawiedza mnie w domu w związku z feriami zimowymi i trzeba mu zorganizować czas. Zapewne czeka mnie granie w GH, Minecrafta, czołgi, budowanie zamków z lego, chodzenie na basen [O ile wyzdrowieje] i do kina, same rozrywki, jednakże wiecie jak to jest z gnomami, szybko się nudzą jedną rzeczą i trza im organizować kolejną. Co za tym idzie pochłaniają czas jak jasny gwint ;P )
Królowa Niara
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Królowe na trony!
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Kontakt:
Zgłaszam nieobecność do dnia 14.02.2017 r
Właściwie na samym forum będę, ale wiele spraw nałożyło mi się na raz w prywatnym życiu i muszę je poukładać, rozprostować żeby móc z czystym umysłem usiąść do spraw nad forum, dlatego przepraszam za wszelkie opóźnienia w sprawdzaniu KP, ale mam nadzieję, że będzie to zrozumiane. Po prostu nagle mi tak wyszło i totalny chaos mam we łbie, chcę wszystko dobrze ogarnąć
Kochane liściki oczywiście są pieczołowicie przyjmowane, tutaj nie ma żadnej obsuwy w czasie. Każde
oczywiście odczytuję.
Właściwie na samym forum będę, ale wiele spraw nałożyło mi się na raz w prywatnym życiu i muszę je poukładać, rozprostować żeby móc z czystym umysłem usiąść do spraw nad forum, dlatego przepraszam za wszelkie opóźnienia w sprawdzaniu KP, ale mam nadzieję, że będzie to zrozumiane. Po prostu nagle mi tak wyszło i totalny chaos mam we łbie, chcę wszystko dobrze ogarnąć

Kochane liściki oczywiście są pieczołowicie przyjmowane, tutaj nie ma żadnej obsuwy w czasie. Każde

- Callisto
- Czarny Kot
- Rasa: Leśny Elf
- Profesje: Złodziej , Skrytobójca , Wędrowiec
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/administrator.png[/img]
- Kontakt:
Wybaczcie moją wcześniejszą nieobecność, niestety był to skutek choroby i zwykłego braku weny. Na dniach postaram sie powrócić w pełni na forum i nadrobić wszystkie odpisy.
EDIT: JESTEM! *.*
EDIT: JESTEM! *.*
- Nanwe
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa: Smok
- Profesje: Uczeń , Wędrowiec
- Kontakt:
Przepraszam wszystkich, z którymi piszę, wszystkich z którymi zamierzam pisać, oraz tych, którym powinienem napisać post PL, ale w tym momencie mam bardzo zawalony plan dnia i prawdopodobnie czas moich odpisów znacznie się przedłuży. Prawdopodobnie będzie tak aż do końca roku szkolnego, gdyż w tym momencie chcę skupić się na ocenach, a na dodatek dochodzą mi jeszcze sprawy związane z przeprowadzką. Będę się starał odpisywać, ale nie obiecuję że w normalnym tempie :/
- Ilian
- Szukający Snów
- Profesje:
- Kontakt:
Niestety, dopiero teraz zgłaszam - Nie było mnie już w zasadzie od 11 lutego a prawdopodobnie nie będzie mnie nawet do 17 lutego - Remont w pokoju + mała przeprowadzka + totalnie zepsuty laptop, jeśli szybko nie załatwię (naprawię/kupię) sobie laptopa, zacznę pisać z telefonu posty~
- Esmeralda
- Poszukujący Marzeń
- Rasa: Przemieniony
- Profesje: Wojownik , Włóczęga
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
- Kontakt:
Pomyślałam że powiadomie...
Powtórki do matury mimo że mam ferie zajmują mi praktycznie całe dnie a wieczorem nie mam już sił na pisanie wiec póki co mocno zwqlniam odpisowo może po feriach uda mi się coś naskrobać ale do matury będzie coraz wolniejsze odpisywanie, przepraszam i mam nadzieje ze będziecie mieć nieco cierpliwości
*rzuca granat*
Powtórki do matury mimo że mam ferie zajmują mi praktycznie całe dnie a wieczorem nie mam już sił na pisanie wiec póki co mocno zwqlniam odpisowo może po feriach uda mi się coś naskrobać ale do matury będzie coraz wolniejsze odpisywanie, przepraszam i mam nadzieje ze będziecie mieć nieco cierpliwości
*rzuca granat*
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Kontakt:
Moga wystapic problemy z moja obecnoscia przez ten weekend do wtorku wlacznie aczkolwiek nie musza. Zalezy czy bede bardzo zmeczona po zmianach w pracy
- Esmeralda
- Poszukujący Marzeń
- Rasa: Przemieniony
- Profesje: Wojownik , Włóczęga
- Kontakt:
Przekazuje wiadomość od Jane:
Nie będzie mnie jeszcze przez dłuższy czas. Laptop jest do niczego, a drobny brak czasu (i piniondzów) pozwala mi kupić nowy... Ale na pewno nie na chwilę obecną właśnie. Dlatego przez jakiś czas mnie nie będzie
Również nie mam komputera stacjonarnego, gdyż 1. Siedzę w internacie xD 2. Zacina się na wszystkim
- Niara
- Pani Snów
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Strasznie się pochorowałam. Przepraszam wszystkich, za zaległe posty, jak tylko wydobrzeję to nadrobię zaległości.
Królowa Niara
Królowe na trony!
Królowe na trony!
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Kontakt:
Z powodu spraw czysto prywatnych nie będzie mnie na forum do dnia 15.03 wlącznie. Może ewentualnie pojawić się w tym czasie jakiś odpis, ale wszelkie zapytania i wątpliwości proszę skierować do innego administratora (chyba, ze ktoś chciałby poczekać). W tym czasie istnieje mała szansa abym dała jakikolwiek odzew zarówno na
, jak i gg a nawet i FB.

Nie ma mnie do piątku.
-
- Błądzący po drugiej stronie
- Profesje: Rzemieślnik , Mieszczanin
Nie będzie mnie: niedziela-niedziela, 19-26 marca. Brak zasięgu = Brak neta = Niedostępny. Pozdro
"Non est viri timere sudorem".
- Sanaya
- Urzeczywistniający Marzenia
- Profesje: Alchemik , Badacz
- Kontakt:
Do końca tygodnia moja obecność będzie... wątpliwa. Czwartek-sobota nie ma mnie na pewno, czy będę jutro i w niedzielę to się okaże. Postaram się dziś i ew. jutro odpisać gdzie się da! Od przyszłego tygodnia będę już normalnie.