Księga Boskich PrawNieobecności

Administracja: Regulamin forum, ogłoszenia, podstawowe zasady pisania postów, przewodnik po forum, panująca hierarchia.
Dziwna magiczna księga, w której zostały spisane najważniejsze prawa rządzące tym światem. Ponoć magia w niej zawarta, sprawia, iż każde wielkie wydarzenie mające miejsce w świecie magicznie zostaje w niej odnotowane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Rasa: Anioł Światła
Profesje: Władca , Mag , Opiekun
Ranga: Administrator
Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
Kontakt:

Post autor: Niara »

Aktualizuje status mojej choroby. Okazało się, że problemy z żołądkiem, osłabienie i wszystkie inne objawy wynikają z tego, że mam zespół zatokowo-oskrzelowy, czyli zapalenie zatok przeniosło się też na oskrzela. Lekarz powiedział, że jeszcze przynajmniej tydzień będę chora. Postaram się wchodzić na forum, ale prawdę mówiąc czuję się fatalnie.
Królowa Niara
Królowe na trony!

"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."

“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Awatar użytkownika
Leanor
Błądzący na granicy światów
Rasa: Lisołak
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Leanor »

Od najbliższego piątku (tj. 24.06) mniej więcej na okres miesiąca będę miał ograniczony dostęp do komputera i moje odpisywanie będzie trwało dłużej, rzadziej też będę pojawiał się na forum. Na ważne sprawy będę w miarę na bieżąco odpisywał na GG.
Awatar użytkownika
Jane
Szukający Snów
Rasa: Leśny Elf
Profesje: Skrytobójca , Zabójca , Szpieg
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Jane »

Wakacje się zbliżają, to i nieobecności czas... Na razie tak: Jadę jutro na koncert, nie ma mnie od wieczora 24.06 do 26.06. Albo dzisiaj, albo jutro spróbuję jeszcze odpisać coś, ale nie obiecuję nic, może dopiero po powrocie.
"Chwasty to szkodniki, które zabierają słońce i wodę roślinom uprawnym. To nikomu niepotrzebne wyrzutki, które powinno się natychmiast wyrwać, zanim ucierpi całe pole. Niestety, one zawsze wracają, by zabijać. Odebrać możliwość innym roślinom na życie, czerpiąc na tym korzyści. Jane nie mogła porównać się do ciernia, który swymi kolcami bronił się przed wyrwaniem. Ona jest tylko chwastem"
Awatar użytkownika
Sanaya
Urzeczywistniający Marzenia
Rasa: Alarianin
Profesje: Alchemik , Badacz
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Sanaya »

Jakieś najbliższe dwa tygodnie będę rzadziej (albo nawet w ogóle nie będę) odpisywać, rzadziej się pojawiać, generalnie kontakt utrudniony, ale nie niemożliwy. Wracam do pełnej aktywności po 4. lipca!
Awatar użytkownika
Akkarin
Poszukujący Marzeń
Rasa: Nemorianin
Profesje:

Post autor: Akkarin »

Znikam od poniedziałku na kilka dni.

Edit: Wrócę w poniedziałek (4.07) wieczorem.
Arkad
Siedziba rodu Derathé

Naszym największym strachem nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi tylko zbyt silni. Nasz blask nas przeraża, nie ciemność. Umniejszanie swojego znaczenia nie służy światu. Nie bój się tylko po to żeby inni czuli się przy tobie bezpiecznie. Przyszliśmy na świat by świecić. Ten blask jest w każdym z nas. Kiedy widać nasz blask, pozwalamy innym robić to samo. Uwalniając się od własnego strachu, wyzwalamy od niego innych.
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Rasa: Driada
Profesje: Opiekun , Uzdrowiciel , Rozbójnik
Ranga: administrator.png
Kontakt:

Post autor: Frigg »

27.06-8.07 2016 r moja obecnosc bd mocno ograniczona z powodu sesji w czym:
1-3.07 bd nieuchwytna z powodu przeprowadzki.

11-12.07 2016r wzgledna nieobecnosc
13-17.07 2016r bankowa nieobecnosc z powodu wyjazdu wakacyjnego.
Odpisy w watkach beda mocno opoznione za co przepraszam.
Awatar użytkownika
Irmgardis
Szukający drogi
Rasa: Półelf
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Irmgardis »

Od jutra wieczór (30.06.2016) do końca wakacji - dziurawa nieobecność (będę przez parę dni).
Ta nieobecność zaznacza się dla moich 3 kont:
Irmgardis, Leiry i Lydii.
"Anioły istnieją. Tylko czasem nie mają skrzydeł i nazywają się przyjaciele ♥♥♥"
Awatar użytkownika
Persewir
Błądzący po drugiej stronie
Rasa: Kotołak
Profesje: Złodziej
Kontakt:

Post autor: Persewir »

W związku z wyjazdem wakacyjnym, będę zupełnie poza zasięgiem od 2 - 16 lipca.
Awatar użytkownika
Callisto
Czarny Kot
Profesje: Złodziej , Skrytobójca , Wędrowiec
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/administrator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Callisto »

Chciałam tutaj przeprosić za moją nieobecność przez ostatnie kilka dni, niestety nie mogłam jej przewidzieć.
Dziś wieczór już wracam na forum :)
Awatar użytkownika
Raena
Szukający Snów
Rasa: Królikołak
Profesje:
Uwagi administracji: Konto Raena, jest prezentem urodzinowym dla użytkowniczki od administracji (z dnia 3.10.2013) i liczy się jako dodatkowy slot na postać. Raena (konto) jest postacią dodatkową, z czego wynika, że użytkowniczka może posiadać 7+1+1postaci na normalnych zasadach + 1 dodatkowych slotów, jeden jako prezent. Zatem użytkowniczka ma prawo posiadać razem 10 kont.
Kontakt:

Post autor: Raena »

Przez najbliższy czas będę mniej obecna na forum, korzystam z wolnego, czas na mały wyjazd :D
Współwątkowiczów przepraszam za poślizg, jeśli mój wyjazd będzie dla was kłopotem, możecie mnie pominąć w wątkach.
Awatar użytkownika
Tilia
Kroczący w Snach
Rasa: Człowiek - Druid
Profesje:
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Tilia »

Nie będzie mnie od jutra (5.07) do piątku (8.07).
Awatar użytkownika
Jane
Szukający Snów
Profesje: Skrytobójca , Zabójca , Szpieg
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Jane »

Nie ma mnie już od środy, 06.07 gdzieś tak do 15-16.07
"Chwasty to szkodniki, które zabierają słońce i wodę roślinom uprawnym. To nikomu niepotrzebne wyrzutki, które powinno się natychmiast wyrwać, zanim ucierpi całe pole. Niestety, one zawsze wracają, by zabijać. Odebrać możliwość innym roślinom na życie, czerpiąc na tym korzyści. Jane nie mogła porównać się do ciernia, który swymi kolcami bronił się przed wyrwaniem. Ona jest tylko chwastem"
Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Rasa: Anioł Światła
Profesje: Władca , Mag , Opiekun
Ranga: Administrator
Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
Kontakt:

Post autor: Niara »

Od dziś, to jest 4.07.2016 będzie mnie na forum mało, muszę pozamykać sprawy in real, ponieważ 7.07 wyjeżdżam i tak od 7.07 do 11.07 nie będzie mnie w ogóle. Może wskoczę odpisać na posta, jeśli będzie moja kolej, ale nie obiecuję :)
Królowa Niara
Królowe na trony!

"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."

“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Awatar użytkownika
Gwenfyvar
Przybysz z Krainy Rzeczywistości
Profesje: Zielarz , Bard
Kontakt:

Post autor: Gwenfyvar »

Wyjeżdżam! Nie ma mnie w dniach od 4. do 13. lipca.
Awatar użytkownika
Tesusil
Mieszkaniec Sennej Krainy
Rasa: Alarianin
Profesje: Bard , Włóczęga , Mieszczanin
Kontakt:

Post autor: Tesusil »

Robię sobie wolne od forum na kilka- kilkanaście może nawet dni, z góry przepraszam za brak odpisów w tym czasie.
Awatar użytkownika
Raena
Szukający Snów
Rasa: Królikołak
Profesje:
Uwagi administracji: Konto Raena, jest prezentem urodzinowym dla użytkowniczki od administracji (z dnia 3.10.2013) i liczy się jako dodatkowy slot na postać. Raena (konto) jest postacią dodatkową, z czego wynika, że użytkowniczka może posiadać 7+1+1postaci na normalnych zasadach + 1 dodatkowych slotów, jeden jako prezent. Zatem użytkowniczka ma prawo posiadać razem 10 kont.
Kontakt:

Post autor: Raena »

Małe info dla wszystkich tych, z którymi piszę wątki.
Od soboty (najpóźniej) zaczynam nadrabiać zaległości :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Księga Boskich Praw”