Archiwum Alarańskie ⇒ Prośby o akceptacje zmian w KP
Proszę o akceptację zmiany w KP dotyczącej małej pomyłki. Pomyliłem kolory, ale już wszystko jest zgodne z wyglądem 

- Isara
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Lisołak
- Profesje: Wędrowiec , Mag
- Kontakt:
Poproszę o akceptację zmian w KP, a zmieniłam, czy raczej; dodałam:
- Isara fabularnie nauczyła się podstaw magii istnienia, pisma runicznego oraz walki wręcz. W związku z ostatnim zwiększyłam jej każdy slot w "zwinności" o jeden punkt.
- Dodałam również po jednym zdaniu do opisu wyglądu i charakteru.
- Isara również fabularnie zaczęła słyszeć głos swojej zmarłej siostry, która to niby jej pomaga, tak więc dałam to jako skazę w cechach specjalnych.
- Zwiększyłam też o jeden punkt gimnastykę i czytanie aur, bo w grze dość często korzystała z tych umiejętności.
- No i oczywiście wzbogaciłam historię o ostatnie wydarzenia
To tyle
- Isara fabularnie nauczyła się podstaw magii istnienia, pisma runicznego oraz walki wręcz. W związku z ostatnim zwiększyłam jej każdy slot w "zwinności" o jeden punkt.
- Dodałam również po jednym zdaniu do opisu wyglądu i charakteru.
- Isara również fabularnie zaczęła słyszeć głos swojej zmarłej siostry, która to niby jej pomaga, tak więc dałam to jako skazę w cechach specjalnych.
- Zwiększyłam też o jeden punkt gimnastykę i czytanie aur, bo w grze dość często korzystała z tych umiejętności.
- No i oczywiście wzbogaciłam historię o ostatnie wydarzenia

To tyle

Proszę o ponowną akceptację KP. Wprowadzona zmiana dotyczy jednej z umiejętności. Dodałem do niej szczegół o którym zapomniałem przy pisaniu KP.
Proszę o akceptację zmian w KP. Musiałem dopisać jedno zdanie. Z góry dzięki.
Cóż, miłość jest chorobą. Ale tylko dopóty, dopóki się na nią nie choruje. - Władysław Grzeszczyk, "Parada paradoksów"
Bez zdrowia życie nie jest życiem; życie nie jest do wyżycia. - François Rabelais
Bez zdrowia życie nie jest życiem; życie nie jest do wyżycia. - François Rabelais
Proszę o akceptację zmiany w KP, dotyczy ona przedmiotu wygranego na loterii. Edit: Zapomniałem o tym, iż to administracja miała owe przedmioty dawać do kp, tak więc przedmiot usunięty.
Ostatnio edytowane przez Vailen 9 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
- Urzaklabina
- Szukający drogi
- Rasa: Minotaur
- Profesje: Mędrzec , Mag , Alchemik
- Kontakt:
Oto lista zmian, związana z loterią:
-By było miejsce na nagrodę (mowę owoców), skompresowałem dwie cechy specjalne w jedną (Matczyny dar i biała do bólu)
-Dodanie owej nagrody przez Administratora.
Dziękuje za akceptacje zmian
-By było miejsce na nagrodę (mowę owoców), skompresowałem dwie cechy specjalne w jedną (Matczyny dar i biała do bólu)
-Dodanie owej nagrody przez Administratora.
Dziękuje za akceptacje zmian

Proszę o zatwierdzenie zmiany w KP. Dzięki loterii dostałem nową umiejętność... xD
Cóż, miłość jest chorobą. Ale tylko dopóty, dopóki się na nią nie choruje. - Władysław Grzeszczyk, "Parada paradoksów"
- Samiel
- Upiór z Krainy Marzeń
- Rasa: Przemieniony
- Profesje: Skrytobójca , Wędrowiec , Najemnik
- Kontakt:
Proszę o zatwierdzenie zmian w KP:
- z Loterii dostałem nowy przedmiot magiczny - Kielich,
- z Loterii dostałem nowy przedmiot magiczny - Kielich,
La mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
- Yastre
- Kroczący w Snach
- Rasa: Panterołak
- Profesje: Rozbójnik , Włóczęga
- Kontakt:
Postfabularne zmiany u Yastre:
- pod czujnym okiem Novusa panterołak podszlifował się z zielarstwa - umiejętność oczko w górę,
- Łuk oczko w dół, wędkowanie oczko w górę (kwestia priorytetów),
- do historii dopisałam fragment podsumowujący wydarzenia rozegrane na forum,
- zmieniły się opisy dwóch umiejek, ale miały one charakter czysto kosmetyczny (uniki i zielarstwo).
Wątki, w który się to wszystko rozegrało to: Czerwone i czarne oraz Zagubieni.
To wszystko, proszę o akceptację zmian i z góry dziękuję!
- pod czujnym okiem Novusa panterołak podszlifował się z zielarstwa - umiejętność oczko w górę,
- Łuk oczko w dół, wędkowanie oczko w górę (kwestia priorytetów),
- do historii dopisałam fragment podsumowujący wydarzenia rozegrane na forum,
- zmieniły się opisy dwóch umiejek, ale miały one charakter czysto kosmetyczny (uniki i zielarstwo).
Wątki, w który się to wszystko rozegrało to: Czerwone i czarne oraz Zagubieni.
To wszystko, proszę o akceptację zmian i z góry dziękuję!
Chciałbym się przypomnieć, gdyż ostatecznie żadne zmiany z mojej strony nie zaszły, a kp nadal czeka
-
- Szukający drogi
- Rasa: Upadły Anioł
- Profesje:
- Kontakt:
Proszę o akceptację zmian w mojej KP. Poprawiłem parę literówek i przesunąłem tekst, ponieważ był bardzo porozsuwany:)
- Samiel
- Upiór z Krainy Marzeń
- Rasa: Przemieniony
- Profesje: Skrytobójca , Wędrowiec , Najemnik
- Kontakt:
Proszę o akceptacja zmian w KP:
- do historii mojego zabójcy dopisałem wydarzenia, które działy się w wątkach, w których uczestniczył
- do historii mojego zabójcy dopisałem wydarzenia, które działy się w wątkach, w których uczestniczył
La mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi
- Tesusil
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa: Alarianin
- Profesje: Bard , Włóczęga , Mieszczanin
- Kontakt:
Zaktualizował wygląd naszego barda, i dodałem małą rzecz do bransolety jest to zdolność lekkiej zmiany wyglądu posiadacza ( jest to bardzo słabe zaklęcie więc sądzę że nie będzie problemu z akceptem). W razie problemów czekam na wasze
i dziękuję za zajęcie się moją kartą 

- Rozalie
- Przybysz z Krainy Rzeczywistości
- Rasa: Pokusa
- Profesje: Kurtyzana , Mag , Włóczęga
- Uwagi administracji: Użytkowniczka ma prawo posiadać w sumie 10 kont, z czego jeden slot, jest slotem dodatkowym, otrzymanym jako nagroda, za długie i sumienne wykonywanie pracy moderatora.
- Kontakt:
Proszę o akceptacje zmian 
Co zostało dodane:
- Opis tego co działo się w dwóch już dawno zakończonych wątkach.
- Magia życia i istnienia ( w wątku odkryła)

Co zostało dodane:
- Opis tego co działo się w dwóch już dawno zakończonych wątkach.
- Magia życia i istnienia ( w wątku odkryła)