Archiwum Alarańskie ⇒ Polskie znaki
- Dezzmond
- Błądzący na granicy światów
- Rasa: Kotołak
- Profesje:
- Kontakt:
Polskie znaki
Nie widze polskich znakow. Wie ktos jak to naprawic?
- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Już pisałam na SB, ale powtórzę też tutaj, może być to wina Twojej przeglądarki, polskie znaki na pewno wyświetlają się pod przeglądarkami takimi jak: Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer, Comodo Dragon, Google Chrome - sama pod tymi przeglądarkami sprawdzałam. Możesz nie widzieć polskich znaków, w niektórych tematach - tych nieprzeniesionych ze starej wersji forum, ale jest już ich bardzo niewiele. Jeśli chodzi Ci o polskie znaki w profilu pod avatarem to tam, póki co ich nie ma, ponieważ Kreator Postaci - program zintegrowany z forum - nie chce ich wyświetlać. Jako, że jest to program napisany przez Meridiona, a on w tej chwili ma sporo zajęć nie jest w stanie tego poprawić, więc tam polskich znaków nie widać.
Królowa Niara
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Królowe na trony!
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
- Dezzmond
- Błądzący na granicy światów
- Rasa: Kotołak
- Profesje:
- Kontakt:
Nie widze polskich znakow w wypowiedziach uzytkownikow. Zamiast polskich znakow mam rozne dziwne znaki. Jest to tylko na tym forum. Korzystam z google chrome.
edit: temat do zamkniecia. bledy wystepuja tylko w postach z 2009 itd. Przegladalem wylacznie kraine w ktorej nikt od roku nei pisal. sory za klopot
edit: temat do zamkniecia. bledy wystepuja tylko w postach z 2009 itd. Przegladalem wylacznie kraine w ktorej nikt od roku nei pisal. sory za klopot
- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Ok. Nie ma sprawy, zdarza się. Tak, jak mówiłam, to posty nie przeniesione, ze starej wersji forum 
Skoro wszystko wyjaśnione to temat zamykamy.

Skoro wszystko wyjaśnione to temat zamykamy.
Królowa Niara
Królowe na trony!
Królowe na trony!