Archiwum AlarańskieNie masz z kim pisać? - ZBLOKOWANY I PRZENIESIONY

Archiwum: miejsce zsyłki starych i nieaktualnych tematów.
Obszerne pomieszczenia mieszczą w sobie stare, zakurzone księgi dawno zapomniane przez żywe istoty. Każdy kto szuka wiedzy o minionych dziejach znajdzie ją tutaj, choć zapewne na niewiele mu się ona zda.
Zablokowany
Nalion
Zbłąkana Dusza
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Nalion »

Szukam towarzyszy przygód najlepiej różnych ras (chyba, że będą nimi ludzie) i klas: wojownik, mag, złodziej itd (choć na pewno wojowników poszukuję najbardziej). Płeć nie gra roli, choć wolałbym, aby liczebnością przeważali mężczyźni (1-2 kobiety by wystarczyły do drużyny i są jak najbardziej pożądane, najlepiej te o silnej osobowości ^^) - końcowym celem wątku jest oczywiście dotarcie do Peratho i pokonanie królestwa Wisielnicy, choć po drodze chciałbym rozwinąć również wasze historie i pomysły na które jak najbardziej jestem otwarty. Liczę na długi, bogaty wątek z osobami, które naprawdę chciałyby coś takiego stworzyć i odpisują w miarę regularnie (przynajmniej raz na 48 h) by nie zapychać kolejki.

Na początek szukam 1-3 osób. W miarę rozwoju wątku i zmiany lokalizacji będziemy wznawiać ogłoszenie, chyba że ktoś będzie skłonny poczekać i wkroczyć w dogodnym dla siebie momencie ^^

AKTUALNE
Awatar użytkownika
Loring
Mieszkaniec Sennej Krainy
Rasa: Człowiek
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Loring »

Szukam kogoś kto ma niepotrzebną postać i chce się jej pozbyć (poprzez uśmiercenie).
Z chęcią się tym zajmę, a dana osoba śmierć poniesie podczas walki turniejowej (szczegóły przy skontaktowaniu się ze mną).
KONTAKT - PW, bądź GG - 46130680.

Nieaktualne.

Ps. Czas jest ograniczony z racji tego, że turniej praktycznie już się rozpoczyna (wątek, mniej więcej od połowy piątej strony).
Awatar użytkownika
Marou
Rasa: Upadły Anioł
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Marou »

Wątek zakończony (sam to zrobiłem), więc szukam nowego.

Mogę dołączyć do nowego wątku lub do istniejącego. Lokacja jest mi obojętna (moja postać ostatnio była w Maurii, bo kończyła poprzednie zlecenie). Rasa współgracza również jest mi obojętne, jednak, co do płci to, oczywiście, wolałbym przedstawicielkę płci pięknej. Staram się odpisywać dość często, jednak tempo odpisów drugiej osoby jest mi bez różnicy (najważniejsze, żeby były).

Kontakt:
PW do Samiela lub GG- 36207408

NIEAKTUALNE
Awatar użytkownika
Barius
Rasa: hienołak
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Barius »

Jeśli komuś się nudzi i szuka do wątku postać o zwyczajach niekulturalnego prymitywa to zapraszam na PW Oczywiście jeśli ktoś czuje się na siłach by wykrzesać z mojej postaci odrobinę inszego oblicza niźli nieokrzesańca i zamiast rabowania, palenia oraz reszty przyjemności podejmie się wyzwania dotarcia do cebulastego wnętrza hienołaka to również będę zadowolony. Nie będę narzekał też, jeśli komuś do fabuły potrzeba opryskliwego trepa, towarzysza do butelki, czy góry mięśni do utłuczenia X czy tam Y. Żadnej fabuły się nie boję, tylko prosiłbym o odpis tak z chociaż raz na dzień i będzie wszystko spoko :)
Awatar użytkownika
Aenir
Zbłąkana Dusza
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Aenir »

Reflektuje ktoś na spotkanie przeuroczego i śmiertelnie groźnego elfa prosto z lasu? Kontakt na PW
Awatar użytkownika
Srdan
Przybysz z Krainy Rzeczywistości
Rasa: Leśny Elf
Profesje: Włóczęga , Wojownik
Kontakt:

Post autor: Srdan »

SZUKAMY

Para leśnych elfów ( Srdan oraz Misaki ) szuka kogoś do wątku.
Chętnych proszę o kontakt na PW do mojej aktualnie głównej postaci - Cerau
Wymagania :
Rasa : Wszystko, chociaż wolałbym nie spotykać się z piekielnymi, ot tak po prostu.
Odpis : 1 osoba = 1 dzień. To znaczy, piszemy jak tylko mamy możliwość wenę. Nie naciskamy na nikogo i nie przyciskamy na szybsze pisanie. Ale też nie chcemy pisać 1 posta na tydzień/miesiąc.
Co do samego wątku. Będzie się znajdował gdzieś w Szepczącym Lesie. Jeszcze nie zdecydowaliśmy. Zarys fabuły? Jeszcze brak, zawsze możemy improwizować, ale średnio mi się to podoba bo z improwizacji czasem może wyniknąć coś głupiego, lub takiego, że nagle odechce się pisać albo skończą pomysły. Dlatego wcześniej proponowałbym coś ustalić, ale to już byłoby się najlepiej dogadać wcześniej.
NIEAKTUALNE

Ostatnio edytowane przez Srdan 10 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Awatar użytkownika
Noksion
Błądzący na granicy światów
Rasa: Człowiek-Strażnik
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Noksion »

Ktoś chętny na przygodę?
Awatar użytkownika
Arc
Szukający drogi
Rasa: Półelf
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Arc »

Półelficki Łowca Piratów szuka partnera/partnerki/partnerów/partnerek do wspólnej przygody

NIEAKTUALNE
Awatar użytkownika
Skowronek
Senna Zjawa
Rasa: Leśny Elf
Profesje: Złodziej , Skrytobójca , Szpieg
Kontakt:

Post autor: Skowronek »

Skowronek szuka przyjaciół. Rasa jest mi obojętna, płeć męska i awanturniczy tryb życia będą dodatkowymi atutami. Zależy mi na w miarę częstych odpisach, powiedzmy raz na 1-2 dni. Wszystko o czym nie wspomniałam wyżej jest do dogadania. Zainteresowanych zapraszam na PW (ta postać albo Sanaya).

NIEAKTUALNE
Merry
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Merry »

Szukam osób chętnych do wspólnej fabuły. Z mojej strony postaram się o odpisy codziennie, a najpóźniej co drugi dzień. Płeć i rasa są mi obojętne, chociaż nie ukrywam, że wolałbym być częścią jakiejś większej grupy. Mogę dołączyć do istniejącego wątku.
Chętnych zapraszam na PW.

AKTUALNE.
Awatar użytkownika
Galanoth
Zsyłający Sny
Rasa: Lodowy Elf
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Galanoth »

Sir Galanoth, Książę Północy Której Nie Ma Nawet Na Mapie, potrzebuje towarzyszki do dość specyficznego, okraszonego poczuciem humoru i groteską wątku fabularnego. Na czym polega szarada przygody?
Zdobycie Ars Amandi w dziedzinie AM, lecz bez wiadomo czego. Plan fabularny jest, luźny scenariusz owszem, ale wymaga chęci i aktywności, by.... wstąpić do burdelu. To tyle, jeśli miałbym nie zdradzać szczegółów. Kontakt na PW lub GG. 0:)
Awatar użytkownika
Linnea
Rasa: Leśna Elfka
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Linnea »

Hej!
Młoda leśna elfka szuka partnera/partnerów/partnerek/partnerki do wspólnej przygody. Rasa, wiek i płeć postaci są mi kompletnie obojętne, nie zaplanowałam nawet konkretnego scenariusza ponieważ muszę najpierw wczuć się w klimaty PBF po długiej przerwie. :P Zauważyłam że uwzględniana jest tutaj też regularność, więc jeżeli o mnie chodzi to będę starać się odpisywać w ciągu 24 godzin, maksimum 48, bo mimo wszystko mam jeszcze trochę nauki. ;)

Nieaktualne.
Ostatnio edytowane przez Linnea 10 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Awatar użytkownika
Anabde
Szukający Snów
Rasa: Nekromanta
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Anabde »

Ja i Ewan szukamy towarzyszy.Wymagań co do płci czy innych cech postaci nie mamy. Ma być po prostu ciekawie. I fajnie by było, gdyby odpisy pojawiały się częściej niż raz w tygodniu :) Polecamy się!

EDIT: wątek zaczęty jest tutaj. Można wpaść w każdej chwili, urozmaicić nam życia :D
Ostatnio edytowane przez Anabde 10 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Nienormalni winni trzymać się razem.
Awatar użytkownika
Skeld
Zbłąkana Dusza
Rasa: Krasnolud
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Skeld »

Nieaktualne :<
Awatar użytkownika
Adiel
Zbłąkana Dusza
Rasa: Czarodziej
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Adiel »

ssssssssssssssssssssssss niema
Ostatnio edytowane przez Adiel 10 lat temu, edytowano łącznie 2 razy.
Awatar użytkownika
Wyzeemiir
Zbłąkana Dusza
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Wyzeemiir »

Szukam chętnych do wspólnego pisania. Powiem tylko, że staruszek dopiero co z gór zszedł więc może byc nieco zagubiony :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Alarańskie”