Archiwum Alarańskie ⇒ Fora Fora ;)
- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Fora Fora ;)
Jak widzicie forum rozwija się i pracę nad nim cały czas trwają. W związku z tym od jakiegoś czasu szukam for z którymi można by wymienić się banerami, niestety nie łatwo jest znaleźć sensowne fora, nie znając ich od "środka", bo przecież nie można kierować się jedynie ich wyglądem i statystykami. Tak, więc pomyślałam, że Wy jako gracze możecie mi pomóc. Z pewnością gracie też na innych forach, wiecie jaka jest na nich atmosfera, ludzie, czy dobrze się na nich pisze i czy byłyby chętne do wymiany banerami, a może nawet większej współpracy. Nie muszą być to fora o tematyce fantasy, ale też o całkiem różne. W tym temacie możecie podzielić się doświadczeniami z innych for na których gracie i dzięki temu może pomóc mnie, a także owym forom 

Królowa Niara
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
-
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa: Człowiek
- Profesje:
- Ranga: Zakochany Szlachcic
pathred.eev.pl
Forum rozwijające się, mające dość dużą liczbę użytkowników, stawia na jakość wypowiedzi. Tematyka: Bleach.
Forum rozwijające się, mające dość dużą liczbę użytkowników, stawia na jakość wypowiedzi. Tematyka: Bleach.
I will get to you
And take you down
Tear your insides out
Crush your soul
And take you down
Tear your insides out
Crush your soul