Archiwum AlarańskieNie masz z kim pisać? - ZBLOKOWANY I PRZENIESIONY

Archiwum: miejsce zsyłki starych i nieaktualnych tematów.
Obszerne pomieszczenia mieszczą w sobie stare, zakurzone księgi dawno zapomniane przez żywe istoty. Każdy kto szuka wiedzy o minionych dziejach znajdzie ją tutaj, choć zapewne na niewiele mu się ona zda.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kazuo
Zbłąkana Dusza
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Kazuo »

Witam, witam.
Panterołak - artysta bardzo chętnie popisze z kimś w miarę aktywnym. Miejsce, rasa, płeć nie ma znaczenia, ilość osób także. Wszelkie pytania proszę kierować na PW lub GG: 3337660 :)
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Elsker
Błądzący na granicy światów
Rasa: Mroczny Elf
Profesje: Złodziej , Szpieg , Zabójca
Kontakt:

Post autor: Elsker »

Mroczna elfka szuka przyjemnego towarzystwa do gry. Mam jedno wymaganie: ładne i w miarę rozbudowane posty, no i stały kontakt na PW czy GG, byśmy mogli się na bieżąco dogadywać odnośnie fabuły. Kwestię dowodzenia pozostawię do uznania wątkowiczów - mogę ja przewodzić fabułą, a może ktoś inny, to już się dostosuję. Rasa nie jest istotna, mogę pisać zarówno z piekielnym, jak i z niebianem, moja postać nie jest szczególnie niebezpieczna dla otoczenia, chociaż na taką wygląda. Ma dość duży temperament i czasem coś chlapnie, zanim pomyśli, dlatego proszę się nie zrażać :D.

NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Elsker 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Awatar użytkownika
Stayer
Szukający Snów
Rasa: Alarianin
Profesje: Łowca , Bard
Ranga: Łucznik
Kontakt:

Post autor: Stayer »

Wracam i szukam kogoś do wątku, tą postacią lub moim upadłym aniołkiem ( Carnivean ) chociaż preferuję pisanie łucznikiem, to oczywiście jakby ktoś miał pomysł na wątek z aniołem, nie ma problemu.
Oczekuję/oferuję przynajmniej 1 posta dziennie, kontaktu na PW w celu uzgodnienia fabuły, i w ogóle. Ilość osób do wątku - max. 3 razem, żeby nie trzeba było za długo czytać i się nie gubić.

Niekatualne.
Ostatnio edytowane przez Stayer 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
"- Otóż, jeśli bym sobie wyobraził, że Kickera tutaj nie ma, wówczas z pewnością trudno by mi było cię dostrzec, drogi przyjacielu.
- Tak myślałem - stwierdził Horace, zadowolony.
- Zwłaszcza że unosiłbyś się wtedy dwa metry nad ziemią - dodał pod nosem Will.
- Co powiedziałeś? - spytał podejrzliwie Horace.
"
Cecil
Szukający drogi
Rasa: Czarodziej
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Cecil »

Szukam towarzystwa - płeć i rasa jest mi właściwie obojętna. Chętnie dołączę do już istniejącego wątku, albo założę z kimś nowy.

NIEAKTUALNE.
Ostatnio edytowane przez Cecil 11 lat temu, edytowano łącznie 3 razy.
Awatar użytkownika
Enitia
Mieszkaniec Sennej Krainy
Rasa: Nimfa
Profesje: Rzemieślnik , Służący , Artysta
Kontakt:

Post autor: Enitia »

No to czas na mnie.

Zakończyłam niedawno wątek Enitią i szukam towarzystwa. Tylko że nie mam na razie żadnych, ale to żadnych pomysłów na wątek. Rasa raczej obojętna, byle postaci się zgrały ze sobą, choć w sumie, to mogą być też wrogami. Byłoby ciekawie. Preferowane miejsca: Szepczący Las: Wodospad Snów, Kryształowe Jezioro, Równiny Theryjskie: Jezioro Czarodziejek, Elfidrania, no i rzecz jasna Jadeitowe Wybrzeże (całe).

Szczególnie mile widziane elfy, driady, ogólnie biorąc, naturianie, ale chętnie odejdę od schematu i pokuszę się o wątek z istotą piekielną czy nieumarłą.
Wymagania - patrz post Elsker u góry.
Zapraszam na PW chętnych :).

NIEAKTUALNE
Awatar użytkownika
Rhavaniel
Zbłąkana Dusza
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Rhavaniel »

Ano, KP jest, no to szukam kogoś do popisania. :D Żadnych wymagań co do rasy/płci/miejscówki/etc. nie posiadam. Co do wątku - nie mam konkretnego pomysłu żadnego na chwilę obecną, ale to jest zawsze kwestia dogadania się. :D Jedynym wymaganiem byłyby ładne, w miarę rozbudowane posty - choć z chęcią popiszę również z nowymi osóbkami, by wprowadzić ich w klimat. Co do częstotliwości - niekoniecznie wymagam 1 postu dziennie, wręcz przeciwnie: jeśli zajdzie potrzeba, mogę czekać i tydzień na posta, nie obrażę się :D A, i max. 3-4 osób w wątku bym wolała.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt na PW bądź gg, lub do Niloufar.

NIEAKTUALNE.
Awatar użytkownika
Wilkomir
Szukający drogi
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Wilkomir »

Poszukuję kogoś do gry. Obojętnie kogo. Tematyka wątku jest mi obojętne również. Jedynym wymogiem odnośnie partnera jest chęć gry. Żeby nie było "tak, spoko, chętnie zagram" a dwa dni później "dobra sorry, nie chce mi się już, nara". Dziękuję.
Ostatnio edytowane przez Wilkomir 11 lat temu, edytowano łącznie 2 razy.
Viktorius
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Viktorius »

Anioł Światła, który przybył na ziemię z misją odszukania Upadłej Anielicy szuka wątku, w którym mógłby rozpocząć swoją misję i pomagać na drodze tym, którzy są w potrzebie.

Wolałbym jakby grupa składała się z różnych osób, płeć nie ma znaczenia. Jednakże nie chciałbym żadnych Upadłych Aniołów czy istot z piekło rodem. A najlepiej z kimś o o tym samym kolorku ;)
I żeby była akcja.

Propozycje składać na PW

NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Viktorius 11 lat temu, edytowano łącznie 2 razy.
Awatar użytkownika
Enitia
Mieszkaniec Sennej Krainy
Rasa: Nimfa
Profesje: Rzemieślnik , Służący , Artysta
Kontakt:

Post autor: Enitia »

Gdyby ktoś chciał dołączyć do już istniejącego wątku, to zapraszam tutaj. Kompan będzie za parę dni, a w tym czasie może ktoś dołączyć. Proszę pisać na PW, jeśli ktoś się zdecyduje :). Fabuła luźna, przyjazna i niezbyt skomplikowana.

Nieaktualne
Awatar użytkownika
Castaleya
Szukający drogi
Rasa: Smok
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Castaleya »

Po długiej przerwie z zapałem chciałoby się wrócić . Szukam towarzysza do starej smoczycy, planów specjalnych nie mam, mogę przyłączyć się do już istniejącego wątku. Preferencji do towarzystwa też nie mam, byle by się dobrze pisało.

Z ofertami proszę zwracać się do Parvatti

Aktualne
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"
Smocza postać
Awatar użytkownika
Sahela
Szukający drogi
Rasa: Pokusa
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Sahela »

Samotna pokusa ze zmiażdżoną pewnością siebie szuka kompanów do rabowania i mordownia niewinnych, ewentualnie ktoś może spróbować ją nawrócić.
Ktoś chętny ?

Zgłoszenia proszę nadsyłać do Parvatti

Nieaktualne
Ostatnio edytowane przez Sahela 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Awatar użytkownika
Darius
Zbłąkana Dusza
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Darius »

Jest ktoś chętny do pisania wspólnie z małomównym Sanginerem?
Awatar użytkownika
Shadei
Szukający drogi
Rasa: Przemieniona (z człowieka)
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Shadei »

Shadei chętnie przeżyła by ekscytujące chwile w jakimś wątku ^^

moje wymagania w skrócie:
Wszystko mi pasuje, byleby było ciekawie!
mogę zarówno dołączyć do istniejącego wątku, jak i stworzyć własny ;)

Kontakt na: PW (zarówno Shadei, jak i Lullasy), GG oraz SB (tam siedzę jako Lull, zazwyczaj przez większość dnia)

NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Shadei 10 lat temu, edytowano łącznie 2 razy.
Awatar użytkownika
Kath
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Kath »

Cześć. Jestem gotowy do pisania. Odpisuję co dzień lub dwa ( 3 w razie krytycznym). Dowolny wątek, preferuję nie zaczynać ;) Jakby co proszę o priva, dziękuję.
Drake
Błądzący po drugiej stronie
Rasa: Człowiek - Łowca Nagród
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Drake »

Łowca głów, nagród, potworów i wszystkiego innego, na co cię stać, poszukuje wątku. Fabuła dowolna, ilość osób dowolna, podobnie rasa i płeć. Chętnych proszę o kontakt na PW lub ewentualnie GG: 3337660. :)
Awatar użytkownika
Soike
Szukający drogi
Rasa: Człowiek
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Soike »

...
Ostatnio edytowane przez Soike 10 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Możesz się ode mnie odwracać ile razy chcesz,
możesz mnie nie znać, możesz mnie nienawidzić,
możesz mnie obgadywać, możesz mnie obrażać,
możesz mnie ranić, możesz mnie zostawić,
Do póki twoja ręka nie spocznie na moich bliskich,
możesz do mnie przyjść, a ja cię wysłucham.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Alarańskie”