Archiwum AlarańskieNie masz z kim pisać? - ZBLOKOWANY I PRZENIESIONY

Archiwum: miejsce zsyłki starych i nieaktualnych tematów.
Obszerne pomieszczenia mieszczą w sobie stare, zakurzone księgi dawno zapomniane przez żywe istoty. Każdy kto szuka wiedzy o minionych dziejach znajdzie ją tutaj, choć zapewne na niewiele mu się ona zda.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Drago
Mieszkaniec Sennej Krainy
Rasa: Człowiek
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Drago »

Odszedłem z poprzedniego wątku, w którym pisałem, bo po prostu wątek zatrzymał się, a ja nie chciałem czekać, w końcu Drago lubi przygody i podróże.

Więc zgłaszam się tutaj w poszukiwaniu towarzyszki podróży/ przygodzie, a może podróżach/ przygodach (zależy jak się to potoczy) mojego łowcy nagród.
Głównie oczekuję, aby osoba ta często gościła na Granicy, a nie wchodziła raz na tydzień, bądź jeszcze rzadziej.
Mogę nawet zgodzić się na rozwinięcie jakiegoś wątku towarzyszki (np. pomoc w poszukiwaniu jakiegoś źródła wiedzy, zaginionego członka rodziny czy coś w tym stylu), bo szczerze mówiąc to Drago nie ma określonego celu w życiu.

Zgłaszać się proszę do mnie na PW po więcej informacji itp. :)
Tyle z mojej strony i czekam niecierpliwie.

NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Drago 11 lat temu, edytowano łącznie 2 razy.
Awatar użytkownika
Cornoctis
Zsyłający Sny
Rasa: Lodowy Smok
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Cornoctis »

Keldarshy szuka kogoś do wspólnej węrdówki. Jako, że sam w sobie czarodziej nie ma jakiegoś określonego celu to chętnie pomoże komuś w osiągnięciu jego ^^
Awatar użytkownika
Eladir
Błądzący po drugiej stronie
Rasa: Górski elf
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Eladir »

Eladir właśnie po dłuższej wyprawie odszedł w swoją stronę i byłby szczęśliwy gdyby spotkał kogoś na swojej drodze ;) Nie posiada on właściwie żadnego celu, ale chętnie pomoże innym w osiągnięciu swoich. Chętnych zapraszam na PW lub gg.
Awatar użytkownika
Persewir
Rasa: Kotołak
Profesje: Złodziej
Kontakt:

Post autor: Persewir »

Razem z Tilią poszukujemy gracza w Szepczącym Lesie.
Możemy odpisywać co 1-2 dni.
Slyn
Rasa:
Profesje:

Post autor: Slyn »

Greetings... infidel! ( kumatym piąteczka).
Jakby komuś się nudziło to niech pisze i wciąga Slyna w wir akcji, byleby jakoś żwawo odpisywać ;)

Nieaktualne

Ostatnio edytowane przez Slyn 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Awatar użytkownika
Norr
Błądzący na granicy światów
Rasa: Wiedźma
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Norr »

Witajcież, drodzy Użytkownicy!
Jeśli komu nerwy niemiłe, to śmiało może pisać do mojej osoby, albowiem sama z wielką chęcią mam ochotę przetrącić komuś pokłady cierpliwości C: Enjoy!

TOO LATE!
Awatar użytkownika
Histoffe
Rasa: Upadły Anioł
Profesje:

Post autor: Histoffe »

NIEAKTUALNE
Szukamy kogoś, jedna lub dwie osoby, do gry w tym wątku. Przydały by się postacie o umiarkowanej potędze, by bohaterowie innych graczy też mieli trochę swojego piasku w piaskownicy. Uprzejmie proszę o przekazanie wieści przez PW .
Ostatnio edytowane przez Histoffe 11 lat temu, edytowano łącznie 2 razy.
Don't let 'em check you, they're sucking the wrong brew
The cowards should not steer your life by their own fear
care what you are dreaming; the future is teeming
With stories that wait to start
Awatar użytkownika
Abaddon
Rasa: Anioł Światła
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Abaddon »

Jakby ktoś chciał popisać z aniołem, który nie jest może i najzabawniejszą duszą świata, jednak niesie pomoc (i śmierć Piekielnym i innym potępionym), to zapraszam na PW.
Awatar użytkownika
Marou
Mieszkaniec Sennej Krainy
Rasa: Upadły Anioł
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Marou »

Upadły Anioł szuka towarzyszki (towarzyszek :D), której (którym) mógłby pomóc w realizacji jakiegoś celu, gdyż on sam nie ma żadnego celu i głównie włóczy się po świecie.
Zapraszam na PW.
NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Marou 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Awatar użytkownika
Rosh
Szukający drogi
Rasa: Człowiek-Łowca Nagród
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Rosh »

Szukam osoby, która chciała, by pograć ze mną w wątku. Najlepiej jakiś wątek polowań na potwory. Jeśli komuś się mój pomysł nie podoba możemy inny uzgodnić na gg lub na pw. Mój numer gg, to 50046230.
Awatar użytkownika
Eileen
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Eileen »

Mam zamiar rozpocząć nowy etap życia mojej postaci. Poszukuję osoby do mrocznego wątku, której nie przeszkadza grabienie i palenie miast i wsi jak i zabijanie ludzi.
Chętnych na rzeź zapraszam na pw. po więcej informacji. :)
Awatar użytkownika
Deganaan
Szukający drogi
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Deganaan »

Jeżeli potrzebna jest komuś pomoc skrytobójcy, bądź złodzieja, polecam się. Chętnych zapraszam na pw
Awatar użytkownika
Luxuria
Szukający drogi
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Luxuria »

Zagubiona, nieśmiała jednoskrzydła poszukuje kompana podczas podróży do Klasztoru. Chętnych zapraszam na PW
Awatar użytkownika
Kiruki
Rasa: Zjawa
Profesje:

Post autor: Kiruki »

Nieaktualne
Cień, po roku nieobecności, pragnie wrócić i odnaleźć na nowo sens swej wędrówki przez nieżycie.
Cel Kiruki jest błahy i nie śpieszno mu podróżować, by ów cel zrealizować.
Dlatego, bez problemu dołączy się do cudzej sprawy, choć może stanąć na drugiej stronie barykady.
Lubię niespodzianki, z każdym do tematu wejść mogę. Uprzedzeń przecie żadnych nie mam i zgonu się nie boję.
Nie patrzajcie na to, co rok temu było, ponieważ trochę się zmieniło.
Jestem w stanie odpisywać raz dziennie i wypełniać posta na forum codziennie.
Prócz wyjątków, co się czasem w życiu zdarza...
O chętną współgrę, wieści na PW proszę. Szybko przeczytam, dam rychłą odpowiedź.
Ostatnio edytowane przez Kiruki 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Ascalon
Rasa: Kotołaki
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Ascalon »

Cóż jako laik na forum przydałoby się rozkręcić nieco moją postać, dlatego chętnie się do kogoś przyłączę, nie mam aktualnie żadnego pomysłu na jakąś przygodę dla mojej postaci i ewentualnych towarzyszy, więc chętnie przyjmę każdą pomoc. Natomiast jeśli ktoś zechce skorzystać z usług płatnego mordercy to jestem do wynajęcia.
Halt: Coś się dzieje?
Will: Na razie nic. Z resztą sam tłumaczyłeś, że atak o świcie jest mało prawdopodobny i że należy ich się spodziewac raczej około południa.
Halt: Tłumaczyłem, tłumaczyłem. Zawsze jednak może się okazać, że zachowają się w sposób najbardziej oczywisty, mniej dbając o tłumaczenie.
Will: Czy też, żeby ująć to prościej: oni spodziewają się, że ja będę się spodziewał z ich strony postępowania takiego a takiego, toteż postąpią dokładnie odwrotnie, gdyż nie będą myśleć, że przyjdzie mi to do głowy; ale jako że mógłbym uważać, iż wiem, jaki jest ich tok myślenia, postąpią jednak w sposób numer jeden, ponieważ spodziewają się, że ja się tego nie spodziewam.
Halt: Wiesz co, kusi mnie jedna rzecz. Otóż mam ochotę poprosić cię, żebyś powtórzył ten wywód.
Will: To mogłoby okazać się trudne.
Awatar użytkownika
Xavier
Zbłąkana Dusza
Rasa: Sanginer
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Xavier »

Nieokrzesany najemnik, odpłacający się złu złem, chętnie się do kogoś przyłączy. Nie mam pomysłu jak rozkręcić moją pierwszą przygodę tak więc będę polegał na doświadczeniu towarzysza/ki/y

"Stańmy, bracia, wśród poległej braci. Jedno życie i śmierć jedną mamy. Duchy zawsze pójdą razem z nami. Stańmy, bracia, wśród poległej braci, czas obłudy odrzućmy za siebie. Ich nie straszą już pokusy losu. Stańmy, bracia, wśród poległej braci. A gdy czas nasz się w śmiechu pogrzebie, nie wystraszą nas pokusy losu"
~Leto Atryda
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Alarańskie”