Księga Boskich Praw ⇒ Nieobecności
- Cillian
- Szukający Snów
- Rasa:
- Profesje:
Krótka nieobecność (nie do końca potwierdzona): Jutro, od rana do wieczora odcinam się od technologii. Cały dzień spędzę na doskonaleniu moich zdolności w posługiwaniu się łukiem, bez choćby komórki, czy innego sprzętu (w tym lesie, to nawet zasięgu nie ma o.O). Tak więc, podczas mojej nieobecności (jeśli jednak będę, dam znać), proszę z moim czarodziejem obchodzić się, po ludzku: Niewskazana jest zabawa marchewką czy rogiem jednorożca, ani inne dziwne zachowanie względem dolnych partii ciała Arathaina.
To tyle, cya!
To tyle, cya!
*Bryza* "I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve..."
Nie będzie mnie cały dzisiejszy dzień, może będę w nocy, ale nie jestem pewien. Możliwe, że będę nocował poza domem. Jednak jutro popołudniu na pewno już będę.
Ktoś dziś mnie opuścił w ten chmurny dzień słotny...
Kto? Nie wiem... Ktoś odszedł i jestem samotny...
Kto? Nie wiem... Ktoś odszedł i jestem samotny...
- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
W związku z przeprowadzką od dziś przez około dwa tygodnie (tj od 22.06.2010, do 06.07.2010) ja i Meridion będziemy mięli ograniczony dostęp do internetu, dlatego będziemy wchodzić na forum rzadziej niż do tej pory. Co nie oznacza, że prace na forum ustaną. Osobiście postaram się odpisywać na posty tak często jak tylko będę mogła.
Królowa Niara
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Królowe na trony!
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Nie będzie mnie od czwartku do następnego wtorku. Może będę miała w tych dniach możliwości i czas zajrzeć na forum, ale to naprawdę będą bardzo krótkie, sporadyczne wizyty.
- Aurill
- Zsyłający Sny
- Rasa:
- Profesje:
- Kontakt:
Ja tylko przypominam, że od 27.06 br (niedziela) do 04.06 br (niedziela) będę nieobecna na forum
[url=http://img65.imageshack.us/img65/2990/h1tc8.jpg]Euri[/url]
- Cillian
- Szukający Snów
- Rasa:
- Profesje:
Nie będzie mnie do nigdy, tj. nie wiem kiedy wracam i czy w ogóle. Wykopcie mnie z wątku, pogrzebcie moją postać żywcem, cokolwiek. Życzę miłej gry, papa!
*Bryza* "I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve..."
- Aravira
- Szukający Snów
- Rasa:
- Profesje:
- Kontakt:
Nie będzie mnie od dziś <tj. 27 czerwca 2010 roku> do 16.07 - wyjazd.
trzymajcie się.
trzymajcie się.
-
- Przybysz z Krainy Rzeczywistości
- Rasa:
- Profesje:
- Kontakt:
Mam troszkę męczący tydzień teraz, więc z odpisywaniem raczej krucho. Niby mam czas, ale za nic nie mam do tego głowy. (sorki Saura :? )
Aequam memento rebus in arduis servare mentem non secus in bonis - Pamiętaj by zachować spokój umysłu tak w nieszczęściu jak i w powodzeniu. Horacy.
No cóż, na początek powinienem przeprosić. Ostatnio jestem rzadko na forum. Nie mam pojęcie co pisać. Kilka razy przykładałem się do odpisania Alearis, ale nawet nie mogłem wypocić tych 5 zdań, aby nie łamać regulaminu
... Chyba wiąże się to z tym, że jestem zabiegany. Praca i do tego rekrutacja na studia, biegam po całym Wrocławiu jak głupi, wczoraj nawet nocowałem u znajomego, ponieważ nie miałem siły wracać do siebie. Do tego rodzice strasznie mnie wkurwiają, chcą wybrać za mnie studia. Najchętniej medycynę, a ja nie mam tyle samozaparcia, abym się męczył z ludzką anatomią itp. Dentysta, tak jakbym chciał zaglądać ludziom do gardeł, nawet pięknym dziewczynom jakoś nie mam zamiaru. Chodzę podminowany, gryzę i drapię bez ostrzeżenia, jak kobieta w "te" dni (bez obrazy drogie Panie, przecież wiecie, że Was lubię :D).
Przechodząc do konkretów. Jutro (5 lipca) mnie nie będzie praktycznie cały dzień, muszę zrobić badania lekarskie, postaram się być wieczorkiem lub w nocy, to wezmę się w grać i wypocę w miarę dobry post (tak. Wiem, że się cieszysz Alearis, podzielam to). We wtorek natomiast w ogóle mnie nie oczekujcie. Jadę na ostatnią wycieczkę po Wrocławiu z kumpelą (na szczęście zna tamte rejony to zejdzie mi szybciej), a później idę na jakieś firmowe przyjęcie (widział by kto, żeby zapraszali takiego młodziaka stażem i wiekiem o.O). Pokazać się powinienem w środę rano (chyba, że nie zasnę u siebie w łóżku...).
Tak więc jeszcze raz wszystkich przepraszam.
Wasz ukochany, zdziecinniały moder Dolciu.

Przechodząc do konkretów. Jutro (5 lipca) mnie nie będzie praktycznie cały dzień, muszę zrobić badania lekarskie, postaram się być wieczorkiem lub w nocy, to wezmę się w grać i wypocę w miarę dobry post (tak. Wiem, że się cieszysz Alearis, podzielam to). We wtorek natomiast w ogóle mnie nie oczekujcie. Jadę na ostatnią wycieczkę po Wrocławiu z kumpelą (na szczęście zna tamte rejony to zejdzie mi szybciej), a później idę na jakieś firmowe przyjęcie (widział by kto, żeby zapraszali takiego młodziaka stażem i wiekiem o.O). Pokazać się powinienem w środę rano (chyba, że nie zasnę u siebie w łóżku...).
Tak więc jeszcze raz wszystkich przepraszam.
Wasz ukochany, zdziecinniały moder Dolciu.
"Nie uwierzysz, jak głęboko oszustwo, podłość i skurwysyństwo zakorzenione są w naturze ludzkiej."
"Z rogacza kpić wesoło było, skończyło się wesele, gdy się samemu rogaczem zostało."
"Z rogacza kpić wesoło było, skończyło się wesele, gdy się samemu rogaczem zostało."
-
- Błądzący na granicy światów
- Rasa:
- Profesje:
- Kontakt:
Zgłaszam nieobecność.
Od 10 lipca
do 23 lipca.
przepraszam za wszystkie niedogodności.
wyjazd na morze
( każdy musi odpocząć , a neta niestety tam chyba zabraknie )
Od 10 lipca
do 23 lipca.
przepraszam za wszystkie niedogodności.
wyjazd na morze

-
- Przybysz z Krainy Rzeczywistości
- Rasa: Człowiek
- Profesje:
- Ranga: LOL?
Nieobecność do 23 sierpnia (jednak czasami mogę się w tym czasie pojawić, ale wtedy mnie zauważycie :P)
Think of me wherever you are
When it seems like you're reaching the end
Call on me, know in your heart
One who will always defend
I am thy friend
When it seems like you're reaching the end
Call on me, know in your heart
One who will always defend
I am thy friend
Nie będzie mnie od 16 do 26 lipca. Wyjeżdżam zwiedzać europejskie stolice :D
- Elianan
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa:
- Profesje:
- Kontakt:
Prawdopodobnie nie bedzie mnie przez caly jutrzejszy dzien.
- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Mnie i Meridiona nie będzie prawdopodobnie przez cały jutrzejszy dzień, musimy jechać załatwić spawy na uczelni, więc jak coś to odpiszemy dopiero wieczorem
Mam nadzieje, że dacie sobie radę do tego czasu 

Królowa Niara
Królowe na trony!
Królowe na trony!