Archiwum: miejsce zsyłki starych i nieaktualnych tematów. Obszerne pomieszczenia mieszczą w sobie stare, zakurzone księgi dawno zapomniane przez żywe istoty. Każdy kto szuka wiedzy o minionych dziejach znajdzie ją tutaj, choć zapewne na niewiele mu się ona zda.
Poszukuję jednej, max 2 osób do niedługiego wątku psychicznego dla mojego Vaxa Chłopak się zmienia, a nie chcę pisać sam ze sobą Chętni z sugestiami i pomysłami oraz do uzgodnienia szczegółów
Poszukuję silnych towarzyszy do wspólnych przygód (jednego, dwóch, pięciu...). Mogę dołączyć do już istniejącego wątku, lub rozpocząć nowy. Szukam osób, które mają czas i nie będą odpisywać raz na tydzień.
Chętnych zapraszam na .
Ktokolwiek, cokolwiek? Nie mam pomysłu na przygodę, jednak z kimś chętnie popiszę Może jakaś grubsza wyprawa w poszukiwaniu artefaktu albo pokonania jakiejś bestii? Czekam na sugestie
Zastanawiam się nad dołączeniem do "czarodziejki, wróżki i syrenki", jednak na wypadek jakby nie udało się skontaktowac/nie chciały prowadzic tego ze mną, szukałbym kogoś do raczej spotkania fabularnego niż przygody, to drugie może potem, w okolicach Szepczącego Lasu.
Poszukuję jakiegoś najlepiej 3 - 4 osobowego wątku, najlepiej nie nieskończenie długiego bo studia za pasem i nie wiem jak będzie z czasem później, ale obiecuje min. 1 post dziennie . Kontakt przez
Poszukuję graczy do tego wątku . Proszę osoby, które są zainteresowane przygodą (oraz tych, którzy mają pomysł na rozwinięcie wątku) o kontakt na gg: 47892620.