Archiwum Alarańskie ⇒ Nie masz z kim pisać? - ZBLOKOWANY I PRZENIESIONY
- Thesstaryx
- Błądzący na granicy światów
- Rasa: Zjawa
- Profesje:
- Kontakt:
Tak jak już pisałem, zapraszam do mnie.
- Basque
- Zbłąkana Dusza
- Rasa: Człowiek-Alchemik
- Profesje:
- Kontakt:
Chętnie dołączę do ciekawego wątku.
Thesstaryx czy twoje zaproszenie do gry wciąż aktualne?
- Hajime
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Pradawny - Czarodziej
- Profesje:
- Kontakt:
Witam witam,
w chwili obecnej czekam sobie samotnie na bagnie, tak więc chętnie z kimś popisze w TYM temacie - specjalnych preferencji nie mam i zapraszam każdego chętnego, jednakże "ostrzegam" że w przyszłym tygodniu (nie wcześniej niż w środę), dołączyć powinna do mnie jedna osoba Maia Kropli - tak od razu zaznaczam by potem nie było, że nie pisałem
(to na nią tam na bagnach czekam, ale dołączyć do mnie może również w innym temacie, jeśli tamten akurat opuszczę).
Jeśli ktoś zechce tam do mnie zajrzeć, to zapraszam do tematu :)
w chwili obecnej czekam sobie samotnie na bagnie, tak więc chętnie z kimś popisze w TYM temacie - specjalnych preferencji nie mam i zapraszam każdego chętnego, jednakże "ostrzegam" że w przyszłym tygodniu (nie wcześniej niż w środę), dołączyć powinna do mnie jedna osoba Maia Kropli - tak od razu zaznaczam by potem nie było, że nie pisałem

Jeśli ktoś zechce tam do mnie zajrzeć, to zapraszam do tematu :)
- Lentir
- Senna Zjawa
- Rasa: Nemoraianin
- Profesje:
- Kontakt:
Zapraszam do mojej przygody na nieznane morza i statek piracki. Zapraszam szczególnie dziewczyny.
Oto link: http://granica-pbf.pl/viewtopic.php?f=134&t=1933
Nieaktualne
Oto link: http://granica-pbf.pl/viewtopic.php?f=134&t=1933
Nieaktualne
Ostatnio edytowane przez Lentir 13 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Grzechem nie jest upaść. Grzechem jest upaść i się nie podnieść.
Zapraszamy chętnych do dołączenia do tego wątku: http://granica-pbf.pl/viewtopic.php?f=35&t=1928
Czekamy głównie na mężczyzn. :) Z chęcią umówię się też z kimś na następny wątek, bądź jeśli ten się nie rozkręci to na założenie nowego.
Czekamy głównie na mężczyzn. :) Z chęcią umówię się też z kimś na następny wątek, bądź jeśli ten się nie rozkręci to na założenie nowego.
'Cause she's a cruel mistress
And the bargain must be made
But oh, my love, don't forget me
I let the water take me...
So let me drown.
And the bargain must be made
But oh, my love, don't forget me
I let the water take me...
So let me drown.
Zaszczycę czyiś wątek swą obecnościom lub sam jestem w stanie poprowadzić jakiś zarys fabuły. Jak coś, proszę PW. Ostrzegam tylko, że moja postać potrafi być czasem niesamowicie brutalna. Głównie kwestia postaci nie-graczy ale aby nie było potem oburzenia.
Ktoś ma ochotę popisać z chłopczycą? Zapraszam! Mogę zacząć, jeśli ktoś tego nie lubi, nawet wolałabym zacząć. Tematyka i miejsce - do ustalenia. Chętnych proszę o PW :) Ostrzegam, Adiena nie pogada zbytnio z kobietami.
- Felern
- Rasa: Wilkołak
- Profesje:
- Kontakt:
Popiszę z kimkolwiek, na dowolny temat, trzeba tylko mieć jakikolwiek, nawet niewielki pomysł na wątek. Nudzę się jak mops, że tak powiem, więc ktokolwiek kto odważy się popisać z nieokrzesaną wilkołaczycą, niech pisze bez wahania.
Wiesz dlaczego nienawidzę ludzi? Bo nigdy nie mogę ich znienawidzić do końca.
- Ethelnalen
- Kroczący w Snach
- Rasa: Anioł Światłości
- Profesje:
- Kontakt:
Chętnie bym się przyłączył do już istniejącego wątku lub rozpoczął z kimś nowy. Tylko że naprawdę wolałbym nie prowadzic, tylko zdac się na kreatywnośc kogoś innego. Tak tak, leniwy jestem ostatnio.
Już nvm
Już nvm
Ostatnio edytowane przez Ethelnalen 13 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
- Arianna
- Rasa: Alchemik (człowiek)
- Profesje:
- Kontakt:
Jestem gotowa na przygodę! A właściwie to nie ja a Arianna
Mogę zaczynać, ale mogę i nie. Mam tylko jeden warunek - ja wybieram miejsce, czyli dla ciekawych miejsce gdzie rzeka Livar wypływa z Szepczącego lasu (ewentualnie gdzieś w pobliżu). To może być każdy - dobry czy zły, człowiek i nie. Czekam na PW .
Edit
Nieaktualne

Edit
Nieaktualne
Ostatnio edytowane przez Arianna 13 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
"Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te które przegraliśmy."
Paulo Coelho