Archiwum Alarańskie ⇒ Prośby o akceptacje zmian w KP
- Vaxen
- Szukający Snów
- Rasa: Przemieniony
- Profesje: Zabójca , Wojownik , Szlachcic
- Kontakt:
Składam serdeczną prośbę o akceptację zmian w mojej KP, wyłącznie aura została dodana.
- Lentir
- Senna Zjawa
- Rasa: Nemoraianin
- Profesje:
- Kontakt:
Proszę akceptacje zmian w w KP dodałem nową umiejętność cechach specjalnych.
Grzechem nie jest upaść. Grzechem jest upaść i się nie podnieść.
- Kai
- Szukający Snów
- Rasa: Leśny Elf
- Profesje: Myśliwy , Wędrowiec , Żołnierz
- Kontakt:
Serdecznie proszę o zaakceptowanie zmian w moim KP (ponownie -.-) - dodałem przedmiot magiczny - Złotą mizerykordię pokrytą runami, dla uzasadnienia podaję temat, gdzie i jak ją znalazłem:
Klik !
Klik !
- Akkarin
- Poszukujący Marzeń
- Rasa: Nemorianin
- Profesje:
Dostałem aurę + kilka literówek. Tyle zmian.
Arkad
Siedziba rodu Derathé
Naszym największym strachem nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi tylko zbyt silni. Nasz blask nas przeraża, nie ciemność. Umniejszanie swojego znaczenia nie służy światu. Nie bój się tylko po to żeby inni czuli się przy tobie bezpiecznie. Przyszliśmy na świat by świecić. Ten blask jest w każdym z nas. Kiedy widać nasz blask, pozwalamy innym robić to samo. Uwalniając się od własnego strachu, wyzwalamy od niego innych.
Siedziba rodu Derathé
Naszym największym strachem nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi tylko zbyt silni. Nasz blask nas przeraża, nie ciemność. Umniejszanie swojego znaczenia nie służy światu. Nie bój się tylko po to żeby inni czuli się przy tobie bezpiecznie. Przyszliśmy na świat by świecić. Ten blask jest w każdym z nas. Kiedy widać nasz blask, pozwalamy innym robić to samo. Uwalniając się od własnego strachu, wyzwalamy od niego innych.
Chciałabym prosić o zaakceptowanie zmian w KP. (+aura)
- Aaliya
- Szukający Snów
- Rasa: Pokusa
- Profesje: Włóczęga , Kurtyzana , Złodziej
- Kontakt:
Ponownie proszę o akceptację zmian KP w wyniku modyfikacji aury.
Ludzka postać
Diabelska postać
Jesteśmy ponurymi dziećmi nocy
Zwą nas w podziemiu boginiami zemsty
Ajschylos: ,,Eumenidy''
Diabelska postać
Jesteśmy ponurymi dziećmi nocy
Zwą nas w podziemiu boginiami zemsty
Ajschylos: ,,Eumenidy''
- Cecilia
- Szukający Snów
- Rasa: Człowiek - Szpieg
- Profesje:
- Kontakt:
Proszę o akceptację zmian.
Dodałam opisy umiejętności, usunęłam jeden przedmiot z inwentarza + dodałam w opisie wyglądu gdzie trzyma przedmioty oraz pseudonim używany przez Cecilię.
Dodałam opisy umiejętności, usunęłam jeden przedmiot z inwentarza + dodałam w opisie wyglądu gdzie trzyma przedmioty oraz pseudonim używany przez Cecilię.
Dodałem do ekwipunku spaloną tunikę, która od dawna była w historii, ale nigdy nie miałem weny, by ją dopisać. Przy tworzeniu KP zapomniałem xD
Dokonałam kilku kosmetycznych zmian w KP, proszę o akceptację. Mam też prośbę: czy można poprawić moją aurę, tak aby znaki interpunkcyjne były na właściwym miejscu? Tzn: ,,Złoto-cynowa aura o przeciętnej jak na smoka sile, od której bije ciepła obsydianowa poświata o topazowym blasku. Wokół niej nie słychać żadnego dźwięku. Wydziela ciężką i intensywną woń, złożoną z najróżniejszych zapachów. W dotyku jest ostra, twarda, ale i niezwykle giętka, a w smaku lepka oraz pikantno-gorzka." Z góry dziękuję.
,,Jedno było pewne: smok zjawił się tu nie bez powodu. ''Jaki on jednak piękny'' pomyślała niespodziewanie demonessa. Srebrny jaszczur z lśniącą w słońcu łuską rzeczywiście wyglądał imponująco.
Ale ryczał, ział ogniem i chciał pożreć innych, co psuło cały efekt."
- K. Pjankowa
http://www.youtube.com/watch?v=ZAZE3nJu40M
15 czerwca - Dzień Wiatru. Czekam na kartki imieninowe!
Ale ryczał, ział ogniem i chciał pożreć innych, co psuło cały efekt."
- K. Pjankowa
http://www.youtube.com/watch?v=ZAZE3nJu40M
15 czerwca - Dzień Wiatru. Czekam na kartki imieninowe!
- Vaxen
- Szukający Snów
- Rasa: Przemieniony
- Profesje: Zabójca , Wojownik , Szlachcic
- Kontakt:
Serdecznie proszę o ponownie sprawdzenie KP Vaxena, dodana jedna dosyć istotna dla mojego bohatera umiejętność, o której zapomniałem podczas pierwotnego tworzenia postaci
Proszę o akceptacje zmian w KP (aura).