Archiwum Alarańskie ⇒ Nie masz z kim pisać? - ZBLOKOWANY I PRZENIESIONY
- Felid
- Szukający drogi
- Rasa: Panterołak
- Profesje:
- Kontakt:
Mrrr... myślę gdzie i z kim mógłbym zacząć pisać...=]
Mam też pomysł do przetestowania, coby pisać posty większe, ale wspólnie, by było pisanie i widzenie postu przez dwie, albo i trzy osoby w czasie rzeczywistym np. w googledocs, a omawiane na skype/gg jak ciągnąć dalej historię, czy może coś zmienić we wcześniejszym fragmencie. Po takiej każdodniowej "sesji" wrzucałoby się taki twór na forum.
Więc jeśli ktoś chce poznać nieco zdziczałego kocura, a także spróbować inny, doświadczalny sposób pisania powieści (nie obiecuję, że wypali, tym bardziej, że wymaga obecności najlepiej wszystkich osób będących w danym wątku), to zapraszam na PMkę.=]
Jakie miałbym wymogi do współgraczki/współgracza: wygląd taki, by można było wziąć ją/go za zwyczajnego człowieka.
Mam też pomysł do przetestowania, coby pisać posty większe, ale wspólnie, by było pisanie i widzenie postu przez dwie, albo i trzy osoby w czasie rzeczywistym np. w googledocs, a omawiane na skype/gg jak ciągnąć dalej historię, czy może coś zmienić we wcześniejszym fragmencie. Po takiej każdodniowej "sesji" wrzucałoby się taki twór na forum.
Więc jeśli ktoś chce poznać nieco zdziczałego kocura, a także spróbować inny, doświadczalny sposób pisania powieści (nie obiecuję, że wypali, tym bardziej, że wymaga obecności najlepiej wszystkich osób będących w danym wątku), to zapraszam na PMkę.=]
Jakie miałbym wymogi do współgraczki/współgracza: wygląd taki, by można było wziąć ją/go za zwyczajnego człowieka.
- Layla
- Szukający drogi
- Rasa: Piekielna - pokusa
- Profesje:
- Ranga: Niemoralna Pokusa
- Kontakt:
KLIK
Poszukujemy jeszcze jednej osoby, minimum jeden post dziennie, niebojącej się wkroczyć między Niebianina a Piekielną, kontakt na PW z Rhysem bądź mną ;D
EDIT
Jabadabaduu, znaleźliśmy kogoś :D
Poszukujemy jeszcze jednej osoby, minimum jeden post dziennie, niebojącej się wkroczyć między Niebianina a Piekielną, kontakt na PW z Rhysem bądź mną ;D
EDIT
Jabadabaduu, znaleźliśmy kogoś :D
Chciałbyś schwytać Laylę? Najpierw spróbuj pochwycić płomień.
- Kyoko
- Błądzący na granicy światów
- Rasa: Przemieniona
- Profesje:
- Kontakt:
Popisałabym z kimś kto ma więcej czasu niż 1 post dziennie...
Nieaktualne
Nieaktualne
Poszukiwana osoba do tego tematu, albo, jeśli nie ma powodu, by znaleźć się w strzeżonym forcie, to jego kontynuacji. Zainteresowanych proszę o PW.
-(...) Kto jest najlepszym szermierzem na świecie?
-Nie mam pojęcia.
-Nigdy nie znałeś takiego?
-Znałem wielu, którzy się za takich uważali.
-Ha! Kim byli? Jak się nazywali? Co potrafili?
-Wolnego, wolnego, dziewczyno. Nie znam odpowiedzi na te pytania. Czy to takie ważne?
-Pewnie, że ważne. Chciałabym wiedzieć... kim są tacy szermierze. I gdzie tacy są.
-Gdzie są, to ja wiem.
-Ha! Więc gdzie?
-Na cmentarzach.
A. Sapkowski-,,Krew elfów".
-Nie mam pojęcia.
-Nigdy nie znałeś takiego?
-Znałem wielu, którzy się za takich uważali.
-Ha! Kim byli? Jak się nazywali? Co potrafili?
-Wolnego, wolnego, dziewczyno. Nie znam odpowiedzi na te pytania. Czy to takie ważne?
-Pewnie, że ważne. Chciałabym wiedzieć... kim są tacy szermierze. I gdzie tacy są.
-Gdzie są, to ja wiem.
-Ha! Więc gdzie?
-Na cmentarzach.
A. Sapkowski-,,Krew elfów".
Zapraszam do luźnej rozmowy na jakiś ciekawy temat
http://forum.granica-pbf.pl/viewtopic.p ... 179#p26179
NIEAKTUALNE
http://forum.granica-pbf.pl/viewtopic.p ... 179#p26179
NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Aaron 13 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
- Sorazea
- Szukający drogi
- Rasa: Zwierzołak: Orzeł
- Profesje:
- Kontakt:
A to ja również szukam jakiegoś najlepiej 2 - 3 osobowego wątku. Dwa wymagania - minimum 1 post dziennie oraz byle żaden z graczy nie był łucznikiem 
Nieaktualne

Nieaktualne
Ostatnio edytowane przez Sorazea 13 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Sorazea od tyłu (bez czarnych tatuaży)
"Schemat" Ptasiego Shurikenu (czerwone - powierzchnie tnące, zielone - chwyt)
- Ejilla
- Rasa: Leśna Elfka
- Profesje:
- Kontakt:
Akurat z Suraisu i Crystal kończymy w jednym temacie grę i zamierzamy przejść do następnego (jeszcze nie założony, ale w okolicach Kryształowego Jeziora). Chcielibyśmy znaleźć dwie albo trzy osoby, które dołączyły by do gry.
Jeśli ktoś chętny do wspólnej gry to proszę o PW do mnie.
NIEAKTUALNE
Jeśli ktoś chętny do wspólnej gry to proszę o PW do mnie.
NIEAKTUALNE
Samotny Licz szuka 2-3 osobowego wątku, do którego mógłby dołączyć.
- Teanella
- Szukający drogi
- Rasa: Nemorianka
- Profesje:
- Kontakt:
A ja postanowiłam uwolnić postać, bo mi się bidulka zastała i jak tak dalej pójdzie to się zestarzeje, zanim się rozkręciła.
Czyli tak - szukam kogoś, kto mógłby wyciągnąć mnie z tego tematu. Mile widziane jakieś porwanie, atak lub coś takiego, bo jest do tego nawet poszlaka fabularna. Ale...
...chętnie dołączyłabym też do jakiegoś ciekawego (nowego bądź już rozpoczętego, wszystko mi jedno) wątku. Wtedy wyciągnę się sama.
Generalnie - pomocy!
Jakby jacyś chętni byli, proszę o PW.
Nieaktualne
Czyli tak - szukam kogoś, kto mógłby wyciągnąć mnie z tego tematu. Mile widziane jakieś porwanie, atak lub coś takiego, bo jest do tego nawet poszlaka fabularna. Ale...
...chętnie dołączyłabym też do jakiegoś ciekawego (nowego bądź już rozpoczętego, wszystko mi jedno) wątku. Wtedy wyciągnę się sama.
Generalnie - pomocy!

Nieaktualne
Ostatnio edytowane przez Teanella 13 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
- Marco
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Naturianin - Fellarianin
- Profesje:
- Kontakt:
http://forum.granica-pbf.pl/viewtopic.p ... 625#p26625
...czyli nowy wątek będzie na trakcie na Równinie Maurat i zacznie się od ratowania nieznanej damy :D
Mile widziana osóbka bądź dwie, które wspomogą w tym Marco. Jeśli chcecie pomóc mi w zakładaniu wątku, proszę o PW
EDIT
Wszystko mi się poplątało w tym poście... Tak czy tak, ogłoszenie NIEAKTUALNE
...czyli nowy wątek będzie na trakcie na Równinie Maurat i zacznie się od ratowania nieznanej damy :D
Mile widziana osóbka bądź dwie, które wspomogą w tym Marco. Jeśli chcecie pomóc mi w zakładaniu wątku, proszę o PW

EDIT
Wszystko mi się poplątało w tym poście... Tak czy tak, ogłoszenie NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Marco 13 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
- Stayer
- Szukający Snów
- Rasa: Alarianin
- Profesje: Łowca , Bard
- Ranga: Łucznik
- Kontakt:
Jako iż uwolniłem moją postać z wątku, to teraz szukam jednej, może dwóch osób do nowego wątku. Więc proszę pisać mi na PW.
Wątek.
Wątek.
"- Otóż, jeśli bym sobie wyobraził, że Kickera tutaj nie ma, wówczas z pewnością trudno by mi było cię dostrzec, drogi przyjacielu.
- Tak myślałem - stwierdził Horace, zadowolony.
- Zwłaszcza że unosiłbyś się wtedy dwa metry nad ziemią - dodał pod nosem Will.
- Co powiedziałeś? - spytał podejrzliwie Horace."
- Tak myślałem - stwierdził Horace, zadowolony.
- Zwłaszcza że unosiłbyś się wtedy dwa metry nad ziemią - dodał pod nosem Will.
- Co powiedziałeś? - spytał podejrzliwie Horace."
- Dragwen
- Rasa: Górski Elf
- Profesje:
- Kontakt:
Elfka i jej puma poszukują wątku w którym mogą uczestniczyć. Czy wybierasz się w dalekie krainy, czy zwiedzasz tunele pod Górami Druidów - nie ma to znaczenia. Ważne by w miarę szybko odpowiadać (co najmniej 2 razy na tydzień) i wymyślać ciekawe przygody 
Mile widziane zwroty akcji.
Jedyna uwaga jest taka: postać nienawidzi demonów, więc wypadają one z gry.
Jestem w stanie odpisywać nawet codziennie.

Mile widziane zwroty akcji.
Jedyna uwaga jest taka: postać nienawidzi demonów, więc wypadają one z gry.
Jestem w stanie odpisywać nawet codziennie.
- Sevilasi
- Rasa: Elf górski
- Profesje:
- Kontakt:
Zaczynam dopiero grę tutaj, więc szukam kogoś kto wprowadzi mnie może w ten świat??? Mogę gdzieś dołączyć, albo co...
Jakby co to pisać na PW
Jakby co to pisać na PW
[url=http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2010/354/9/8/bliss_by_xxmagicstickmishxx-d35amak.png]Al'sevel[/url]
http://forum.granica-pbf.pl/viewtopic.p ... 828#p26828
Zapraszam 2-3 os. PW
Zapraszam 2-3 os. PW
Kto zanurkuje, kiedy jestem na dole?
Kto sprawi, że zacznę walczyć?
Kto przywróci mnie do życia?
Nie pozwól mi utonąć...
Wszystkie moje czerwone sny...
Kto sprawi, że zacznę walczyć?
Kto przywróci mnie do życia?
Nie pozwól mi utonąć...
Wszystkie moje czerwone sny...