Księga Boskich Praw ⇒ Prośby o sprawdzenie KP
-
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Czarodziejka
- Profesje:
- Kontakt:
Proszę o sprawdzenie karty postaci.
- Jukersus
- Zbłąkana Dusza
- Rasa: Człowiek - Obrońca
- Profesje:
- Kontakt:
Witam serdecznie i proszę o sprawdzenie Karty Postaci w wolnej chwili
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
Słuchaj, do walki ludzie stają z różnym nastawieniem. Jedni sądzą, „a może mi się uda przeżyć” – nie uda się, to już trupy jeśli trafią na zawodowca. Inni myślą „pofechtujemy się, zobaczymy kto lepszy(...)” – to też trupy, jeszcze przed walką. I są jeszcze inni, myślą: „zabić, zabić, zabić” albo w ogóle nie myślą o niczym szczególnym, po prostu zabijają. I chodzą sobie po świecie, nie mając często pojęcia, co to jest „przejście Brasa”(...) Możesz biegać... Jak masz dziesięciu przeciwników przeciw sobie. Ale jednego? Zabij go i już.
Proszę o sprawdzenie Karty Postaci ^^
Na początku Bóg stworzył puszysty kłębek, który z braku lepszego pomysłu nazwał Kotem. Przyjrzał się Swemu dziełu i pokręcił głową. To nie było dokładnie to, co zamyślił.... Bóg nie był pewien czy ma się śmiać czy płakać. Wiedział oczywiście, że to co właśnie stworzył, trudno zaliczyć do cudów. Ale nie miał już czasu na żadne zmiany – ostateczny termin siedmiu dni był tuż – tuż. No trudno, wzruszył ramionami. Nie wszystko zawsze musi się udać.
Kot nie poświęcając ani chwili uwagi swemu pojawieniu się na ziemi, zwinął się w kłębek i znowu zasnął.
Kot nie poświęcając ani chwili uwagi swemu pojawieniu się na ziemi, zwinął się w kłębek i znowu zasnął.
- Cyntia
- Szukający drogi
- Profesje:
- Kontakt:
Dołączam do próśb
Proszę także o zmienienie logina na zgodny z imieniem, o ile to możliwe (jeśli nie, to prosiłabym się o wstrzymanie się ze sprawdzaniem KP - będę musiała zmienić postać).

Bardzo ładnie proszę o sprawdzenie mojej postaci 
Jeśli wszystko by było ok to nie obrażę się jeśli w komplecie dostanę Aurę
Pozdrawiam

Jeśli wszystko by było ok to nie obrażę się jeśli w komplecie dostanę Aurę

Pozdrawiam

Uprzejmie proszę o sprawdzenie mojej karty, bym mógł rozpocząć grę.
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
Karta została poprawiona.
Jedyna uwaga jest taka, że nie chcę jej dać rasy "kotołaczka". Moja postać nie jest zmiennokształtna ani podobna do wilkołaków czy kotołaków. Jest jak wilkoludź albo jaszczuroludź, mieszaniną jednej rasy i drugiej. Nie regeneruje się ani nie zmienia jak lykantropi. Stąd nazwa "kotoludź". Mam nadzieję, że teraz będzie bardziej pasować.
Jedyna uwaga jest taka, że nie chcę jej dać rasy "kotołaczka". Moja postać nie jest zmiennokształtna ani podobna do wilkołaków czy kotołaków. Jest jak wilkoludź albo jaszczuroludź, mieszaniną jednej rasy i drugiej. Nie regeneruje się ani nie zmienia jak lykantropi. Stąd nazwa "kotoludź". Mam nadzieję, że teraz będzie bardziej pasować.
- Horvat
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Nemorianin
- Profesje:
- Kontakt:
Proszę o sprawdzenie KP.
-
- Zbłąkana Dusza
- Rasa: Przemieniony
- Profesje:
- Kontakt:
Po wielu dniach mozolnej pracy (w tym baaardzo długiej przerwy) zgłaszam się po tak upragnioną akceptacje 

-
- Zbłąkana Dusza
- Rasa: Fellarianka
- Profesje:
- Kontakt:
Również i ja prosiłabym o sprawdzenie mojej radosnej twórczości, czy aby nie jest ona zbyt radosna ^^
- Cyntia
- Szukający drogi
- Profesje:
- Kontakt:
Przypominam o sobie 

- Gabriel
- Przybysz z Krainy Rzeczywistości
- Rasa: Upadły Anioł
- Profesje:
- Kontakt:
I ja również poproszę o sprawdzenie mojej KP.
– Jaskier! Nie śpij w siodle!
– Ja nie śpię. Ja twórczo myślę!
– Ja nie śpię. Ja twórczo myślę!