Kfiatek to to nie jest, ale jakże zabawne sformułowanie:3
Kiedy jego stopy oderwały się od ziemi Felippe krótko, ale głośno pisnął jak, nie przymierzając, dziewka karczemna uszczypnięta w tyłek.
Kiedy jego stopy oderwały się od ziemi Felippe krótko, ale głośno pisnął jak, nie przymierzając, dziewka karczemna uszczypnięta w tyłek.
Ten mnie rozwaliłSą tacy, którzy podróżują w grupach... często liczniejszych niż jedna osoba.
Używki do kąpieli? Brzmi intrygującoelfich używek do kąpieli
Hm, brzmienie tego zdania jakoś mnie rozbroiło, może bezpodstawnie ^ ^zdolni są wykonać każdą rolną czynność.
Potrząsnął głową, bo dźwięk był na tyle cichy, że mógł być przywidzeniem.
jej ruchy były delikatne, jak przysysało na młodą damę
Czyżby mała wampirka trzymała jakieś ludzkie dziewczęta w weku?Od ludzkich dziewcząt w jej weku na pewno była silniejsza.
Strzeżcie się! Nadchodzi mroczny, zmechanizowany obrońca Granicy - kosiarka! rotflGardenia pisze:Ja Gardenia ślubuję na Sen Prasmoka, własne życie i honor, pokornie służyć mieszkańcom granicy jako Bogini Porządku i Mroczna Kosiarka. Będę chronić Granicę od wiatrów zapomnienia i zwalczać wszelkie przejawy chaosu.
:Dzęby dać innym do zrozumienia, zęby nie podchodzili
Każdego pająka, jak rozumiem?Pająk jaki siedział poprzednio za najstarszym z elfów sam nie robił wrażenia, jednak w takiej ilości w jakiej znajdowały się tutaj pod sufitem każdego mogły przejść ciarki.
C:lecz trzymał bezpiecznie aby mogła przyzwyczaić się do wody, której - wedle przesłanek - nienawidziła i darzyła charakterystycznym uczuciem nienawiści
... wyszeptał do jej prawego ucha, ponownie je podgryzając zalążkami zębów....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości