MauriaDobra nowina

Miasto położone na północny-zachód od Mglistych Bagien, otoczone gęstą puszczą, jedyną droga prowadząca do miasta jest dolina Umarłych lub też nie mniej niebezpieczne bagna. Niewielu tutaj przybywa miasto zaczyna wymierać, gdyż młodzi jego mieszkańcy uciekają stąd jak najdalej od tajemniczej Doliny Umarłych.
Awatar użytkownika
Dolhard
Kroczący w Snach
Rasa: Smok
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Dolhard »

Masa¿ by³ relaksuj±cy, nie wiedzia³, ¿e ostatnie dni tak bardzo go spiê³y. Zabawa w zgadywanie liter podoba³a mu siê. Gdy Aurill delikatnie przesuwa³a palec po jego skórze przeszywa³y go przyjemne dreszcze. Niestety co¶ mi³ego nigdy nie trwa wiecznie i zaraz potem elfka po³o¿y³a siê obok niego, zachêcaj±c go do masa¿u klepniêciem w plecy.
- To mój gest, z³odziejko. - powiedzia³ i pogilgota³ j±. Lubi³ s³uchaæ jej ¶miechu, ale to ju¿ chyba wiecie. usiad³ jej w dolnej czê¶ci pleców i nie, nie chodzi o po¶ladki, choæ grzechem by³oby ich nie klepn±æ, wiêc to zrobi³. Aurill popatrzy³a na niego i zmru¿y³a oczy, na co on tylko wzruszy³ ramionami.
- Musia³em, si³a wy¿sza. Jak bêdziesz chcia³a mnie zabijaæ za ci±g³e nawi±zywanie do seksu i nago¶ci, proszê przypomnij sobie, ¿e jestem tylko facetem. - powiedzia³ w swojej obronie. No có¿ to, ¿e jest facetem to by³a jego jedyna karta obronna w takich sytuacjach. Zaczê³a ugniataæ jej ramiona, boki i miê¶nie wzd³u¿ krêgos³upa, nawet po¶ladki dosta³y swoje 5 minut co jak mo¿na siê by³o spodziewaæ nie spodoba³o siê w³a¶cicielce cia³a. Ale chyba nie by³ taki najgorszy, poniewa¿ elfka co chwila mrucza³a zadowolona jak kotka.
- Po urodzeniu dziecka osiedlimy siê na jaki¶ czas w ludzkim mie¶cie czy poszukamy istot magcznych i z nimi zamieszkamy, a mo¿e bêdziemy podró¿owaæ ? - spyta³.
- A uprzedzam, o wydatki siê nie martw, trafi³a¶ na bardzo bogatego smoka. - doda³.
"Nie uwierzysz, jak głęboko oszustwo, podłość i skurwysyństwo zakorzenione są w naturze ludzkiej."
"Z rogacza kpić wesoło było, skończyło się wesele, gdy się samemu rogaczem zostało."
Awatar użytkownika
Aurill
Zsyłający Sny
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Aurill »

Masa¿ by³ bardzo przyjemny nie tak dobry jak jej, ale przyjemny.
Kiedy Dolhard zacz±³ mówiæ o osiedleniu by³a zadowolona, przynajmniej nie bêdzie musia³a zaczynaæ tego tematu, choæ jedna z jego wypowiedzi nie spodoba³a siê jej.
- My¶lisz, ¿e mai³am szczê¶cie z tym ¿e jeste¶ bogaty? Ja te¿ mam spore oszczêdno¶ci- powiedzia³a
-A co do lokalizacji to mo¿e na Wyspie syren? Jest tam kolorowo, jest woda, las, ³±ki i inne magiczne stworzenia. Idealne ¶rodowisko dla ma³ej. A na wakacje mo¿emy wybieraæ siê na sta³y l±d i odwiedzaæ zakamarki tego ¶wiata. Co ty na to?
-Ciekawe czy bêdzie mia³a jakie¶ moce...- zamy¶li³a siê- mo¿e odziedziczy jak±¶ po nas?
[url=http://img65.imageshack.us/img65/2990/h1tc8.jpg]Euri[/url]
Awatar użytkownika
Dolhard
Kroczący w Snach
Profesje:
Kontakt:

Dolhard zszed³ z niej, poniewa¿ stwierdzi³, ¿e znudzi³o mu siê masowanie oraz dalsze masowanie jej nagiej raczej nie pomo¿e mu w tej jedno lub dwu dniowej abstynencji. Po³o¿y³ siê na plecach obok niej i zapatrzy³ w sufit.
- Co¶ po mnie odziedziczy wraz ze smocz± postaci±, na elfich dziedziczeniach mocy za bardzo siê nie znam ale te¿ co¶ na pewno dostanie w spadku. - powiedzia³.
- No có¿ jak dla mnie mo¿emy zamieszkaæ na tej wyspie ale nie bêdziemy mogli jej spuszczaæ z oka. Na tej wyspie nie mieszkaj± same mi³e i przyjazne istoty. - doda³, choæ wiedzia³ i¿ Aurill by³a w tym temacie u¶wiadomiona.
- I bêdziemy mogli spêdzaæ romantyczne wieczory na pla¿y we trójkê. Nie tylko ty mia³a¶ szczê¶cie. My¶lê, ¿e mia³em du¿o wiêksze zakochuj±c siê w Tobie. - doda³ i zacz±³ wodziæ po jej plecach palcem bez konkretnego celu.
"Nie uwierzysz, jak głęboko oszustwo, podłość i skurwysyństwo zakorzenione są w naturze ludzkiej."
"Z rogacza kpić wesoło było, skończyło się wesele, gdy się samemu rogaczem zostało."
Awatar użytkownika
Aurill
Zsyłający Sny
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Kiedy powiedzia³ o romantycznych wieczorach na pla¿y , rozmarzy³a siê. Kiedy siê ocknê³a wodzi³ bez celu palcem po jej plecach. Nagle nasz³a j± straszna ochota na seks, w jednej chwili zmêczenie przesz³o. Podpar³a siê ³okciach i przenios³a nad Dolharda. W jej oczach rozb³ys³y figlarne iskierki.
- Pamiêtasz co mówi³e¶ o moich zachciankach? Teraz mam jedn±, tak± wielk±...- zawiesi³a g³os dla mocniejszego efektu- chce siê kochaæ z tob± do bia³ego rana- wyszepta³a mu do ucha, po czym zaczê³a ca³owaæ.
-Hm..- przypomnia³o jej siê co¶- czemu uwa¿asz, ¿e ma³a bêdzie miniaturk± mnie z twoj± domieszk±? Mo¿e bêdzie na odwrót ?
Awatar użytkownika
Dolhard
Kroczący w Snach
Profesje:
Kontakt:

- Oby nie by³a bardziej podobna do mnie, ty jeste¶ seksowniejsza i ³adniejsza. - powiedzia³ i po³o¿y³ jej d³oñ na brzuchu.
- Nie widaæ efektów a ju¿ wiemy, ¿e ona tak jest. - doda³.
- Wiesz czego nie mogê siê doczekaæ ? A¿ zacznie rozgl±daæ siê za ch³opakami, fajnie bêdzie jednego i drugiego pogoniæ. Dopóki nie skoñczy 40 lat nie dopuszczê ¿adnego do niej. -powiedzia³ ale Aurill zrobi³a dziwn± minê.
- No co bêdê stara³ siê j± chroniæ i nie pozwolê jej zrobiæ tego co my zaraz, dopóki nie nabierze do¶wiadczenia w ¿yciu. - Zrzuci³ z siebie elfkê i u¶miechn±³ siê jednym k±cikiem ust. Zbli¿y³ swoj± twarz do jej i powiedzia³ :
- Wiesz na co mam teraz najwiêksz± ochotê ? - spyta³ a resztê dopowiedzia³ jakby trochê gro¼nym g³osem.
- Obiecujê, ¿e nie za¶niesz do ¶witu, tak jak powiedzia³a¶, ale ci±gle nie bêde delikatny. - po czym wszed³ w ni± jednym gwa³townym ruchem. Aurill a¿ sapnê³a z wra¿enia.
- Poczekaj to jeszcze nie koniec. - dopowiedzia³ tylko i zacz±³ poruszaæ biodrami. Ka¿dy ruch do przodu by³ gwa³towny.
Awatar użytkownika
Aurill
Zsyłający Sny
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Kiedy Dolhard wszed³ w ni± gwa³townie sapnê³a z wra¿enia. Podoba³o jej siê, jak wszystko co z nim robi³a.
- Sk±d wiesz jak by¶ wygl±da³ w wersji ¿eñskiej?- zapyta³a.
-Nie bêdziemy mogli uchroniæ jej przed wszystkim. A oganiaæ ch³opców bêdziesz móg³, ale czy to da po¿±dane efekty? O tym siê przekonamy.
Dolhard znów wszed³ w ni± gwa³townie. Jak ona to lubi³a.
-Skoro mamy tak do samego rana... nie bêdziesz czasem zmêczony? Jak chcesz mo¿emy jeszcze trochê poczekaæ...
Awatar użytkownika
Dolhard
Kroczący w Snach
Profesje:
Kontakt:

Po jej s³owach a¿ przesta³ poruszaæ biodrami i tylko tak w niej tkwi³.
- ¯artujesz chyba, mam teraz przerwaæ. Poza tym znajdê jakie¶ zapasy energii na lot. - u¶miechn±³ siê lubie¿nie, jakby chc±c jej udowodniæ, ¿e siê nie wykrêci i jego wcze¶niejsze s³owa s± prawdziwe. Znów zacz±³ siê poruszaæ tak jak przed chwil±. Jego pchniêcia przypomina³y uderzenia. Pochyli³ siê i splót³ swój jêzyk z jej w mi³osnych zmaganiach. Ich cia³a doskonale siê zgra³y. Cia³o jêcz±cej pod ni± ukochanej kobiety szybko odnalaz³y rytm i wysuwa³y siê jego pchniêciom na spotkanie. Lubi³ taki trochê brutalny seks, na wiêcej siê nie odwa¿y³ bo nie chcia³ czasem zrobiæ jej krzywdy. Jednak zbyt du¿o razy ju¿ siê kocha³ w tej pozycji i jako¶ znudzi³a mu siê. Odezwa³ siê gard³owym i seksownym g³osem.
- Nie znam siê na nowych sztuczkach seksualnych. Poka¿ mi co¶. Tylko ma byæ brutalnie i mocno. - powiedzia³ i u¶miechn±³ siê i doda³ takim samym g³osem
- Jako¶ dzisiaj mam na to ochotê.
Awatar użytkownika
Aurill
Zsyłający Sny
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

- Hm... mamy spe³niaæ twoje zachcianki ? Czy moje?- zapyta³a patrz±c mu prosto w oczy.
- A wiesz na co ja mam ochotê?- po tych s³owach przewróci³a go na plecy i zaczê³a "ujarzmiaæ".
Znów nasunê³o jej siê pewne pytanie.
-Kochanie... bêdziemy mieszkaæ w mie¶cie czy na jego obrze¿ach? A mo¿e ca³kiem w lesie? Lub... przy pla¿y?
Czemu omawiamy nasz± przysz³o¶æ przy seksie?- przelecia³o jej przez g³owê.
-By³e¶ tam kiedy¶?
Awatar użytkownika
Dolhard
Kroczący w Snach
Profesje:
Kontakt:

- Obojêtnie czyje byleby tylko powtarzam do¶æ brutalnymi sposobami. Chyba, ¿e znasz inne fajne... sposoby. -powiedzia³ i doda³ :
- Mieszka³em wszêdzie gdzie siê da. Jak chcesz jutro Ci opowiem, A teraz kobieto skup siê na przyjemno¶ciach. - po czym zamkn±³ oczy i skupi³ siê na odczuciach z jego dolnej czê¶ci cia³a. Jednak znowu je otworzy³ wola³ widzieæ j±. By³a do niego odwrócona ty³em ale tak samo jak reszta cia³a plecy mia³a równie piêkne. Seksowne wciêcie w talii za jakie nie jedna kobieta odda³aby duszê demonom. Wiedzia³, ¿e Aurill jest wygimnastykowana co raz mu udowodni³a, wiêc poci±gn±³ ja na dó³ i tak mia³a zgiête kolana i le¿a³a plecami na jego torsie. Trochê jej pomaga³ w ruchach. Teraz on wychodzi³ jej na przeciw. Trochê czasu minê³o zanim zmienili pozycjê. Znów zrzuci³ z siebie elfkê i po³o¿y³ j± na brzuchu oraz z³±czy³ nogi. Ta pozycja nie by³a zbyt dobra gdy natura posk±pi³a mê¿czy¼nie centymetrów. On nie narzeka³ wiêc móg³ stosowaæ t± pozycjê. Nawet kiedy¶ gdy podró¿owa³ z jedn± kobiet±, seks ponoæ sprawia³ jej ból, wiêc uprawiali go w pozycjach nie pozwalaj±cych na jak to okre¶li³a g³êbok± penetracjê. Wróci³ my¶lami do tera¼niejszo¶ci i rozchyli³ po¶ladki Aurill i przez krótk± chwilê rozkoszowa³ siê ukazanym widokiem. W koñcu w ni± wszed³ i zacz±³ poruszaæ biodrami jak najszybciej móg³.
Awatar użytkownika
Aurill
Zsyłający Sny
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Dolhard dotrzyma³ danego jej s³owa i nie pozwoli³ by zasnê³a. Po³o¿yli siê o wschodzie s³oñca i spali jak niemowlêta.
Kiedy siê obudzili by³o po³udnie. S³oñce grza³o niesamowicie. Tym razem to Dolhard wsta³ pierwszy gdy¿ obudzi³ j± delikatnym poca³unkiem.
U¶miechnê³a siê i odda³a ca³usa przyci±gaj±c go do siebie. Opad³ na ni± bezw³adnie, wtulaj±c g³owê w jej jêdrne piersi. Le¿eli tak chwilê w zupe³nej ciszy.
- Mo¿e jutro polecimy?- zapyta³a
- Mo¿e kopi³a bym sobie now± sukienkê? Porozgl±da³a siê za rzeczami dla ma³ej i wst±pi³a do biblioteki. Oczywi¶cie ty mo¿esz zostaæ, bo nie sadzê, ¿e lubisz babskie zakupy, a i mnie bêdzie sprawniej to sz³o...- popatrzy³a mu w oczy, oczekiwa³a akceptacji i zrozumienia.
-A ty bêdziesz mia³ wolne.- dokoñczy³a i jeszcze raz ich wargi zetknê³y siê.
Awatar użytkownika
Dolhard
Kroczący w Snach
Profesje:
Kontakt:

Mia³a racjê, latanie za ciuchami nie by³o tym czym najchêtniej zaj±³by siê w piêkny dzieñ, ale rozstanie z Aurill te¿ mu siê nie podoba³o. Jednak widzia³ w jej oczach pro¶bê i tego nie móg³ zlekcewa¿yæ wiêc tylko poca³owa³ j± w czo³o.
- Nie ma sprawy. Najwy¿ej pogadam z karczmarzem przy paru drinkach. A pó¼niej po przechadzam siê ulicami miasta. - powiedzia³. Ubra³ siê i juz mia³ wychodziæ ale przystan±³.
- Jak bêdziesz potzrebowac pomocy wystarczy, ¿e pomy¶lisz o mnie i w tym czasie ubierzesz swoje my¶li w s³owa. Nasza wiê¼ jest na tyle mocna, ¿e us³yszê to. - u¶miechn±³ siê i doda³ z figlarnym u¶miechem :
- Kup co¶ seksownego, niech inni wiedz± co stracili gdy siê spotkali¶my. - doda³ i ju¿ wychodzi³ i jakby sam do siebie powiedzia³ :
- Choæ za³o¿ê siê, ¿e we wszystkim wygl±dasz piêknie.
Awatar użytkownika
Aurill
Zsyłający Sny
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Kiedy Dolhard wyszed³ ubra³a siê pospiesznie i uczesa³a, na koniec spojrza³a w lustro- znów jej w³osy pociemnia³y teraz zosta³o tylko jedno blond pasemko. No nic jak pójdê do biblioteki , to siê dowiem czemu siê tak robi . Aurill pospiesznie wysz³a z pokoju.
Jej ukochany siedzia³ z karczmarzem przy stole, ruch nie by³ zbyt duzy wiêc móg³ sobie na to pozwoliæ.
- Tylko nie rób mi ¿adnych g³upstw!- pogrozi³a mu palcem i poca³owa³a w usta.

Kiedy wysz³a z karczmy rozejrza³a siê. Gdzie tu jest sklep odzie¿owy - pomy¶la³a i ruszy³a w t³um pieszych.
Sz³a uliczkami miasta, patrzy³a na ró¿norodne stragany. Chod¼ miasto by³o w nieciekawej okolicy rozwija³o siê bardzo dobrze. Kamienice z zewn±trz sprawia³y wra¿enie nowych, Aurill zapewne pomy¶la³aby, ¿e zosta³y niedawno wybudowane, gdyby nie rok powstania wyryty na kamiennej ¶cianie.

Aurill wróci³ado karczmy.

W koñcu znalaz³a budynek krawiecki z odzie¿± zarówno dla doros³ych jak i dla dzieci.
Zaczê³a szukaæ czego¶ odpowiedniego dla niej. Wybra³a kilka sukien, które potem przymierzy³a. Nie wszystkie dobrze na niej le¿a³y. W ostateczno¶ci wybra³a dwie: bia³± do kolan z aksamitu i br±zow± z gorsetem zawi±zywanym od przodu. Obydwie by³y eleganckie i wygodne.
Aurill patrzy³a dalej, na jednym z wieszaków wisia³a hm... pi¿ama.
Mo¿e Dolhard bêdzie zachowywa³ siê choæ trochê spokojniej je¶li nie bêdzie mnie widzia³ ca³kiem nagiej.
Pi¿ama nie zakrywa³a jej ca³ej ( i nie mia³a, nie chcia³a odbieraæ ukochanemu tej przyjemno¶ci patrzenia na jej cia³o - bo to w³a¶nie uczucie widzia³a w jego oczach kiedy na ni± patrzy³). By³a do¶æ wykwintna, przed kolana ,na rami±czkach o kolorze zmys³owej czerwieni.
Znalaz³a te¿ kilka sukieneczek i ¶pioszki dla ma³ej. Wiêkszo¶æ by³a ró¿owa. Nie chcia³a takiej, jej córka nie bêdzie ma³± bezbronn± dam±, bêdzie siln± kobiet±.
Kiedy wychodzi³a w rogu sklepu zauwa¿y³a ma³± lalkê, wygl±da³a na star±, choæ nie by³a ani trochê zniszczona. Po prostu nikt jej nie chcia³ kupiæ, bo nie by³a typowo dziewczêca "w³osy" mia³a czarne zawi±zane w dwie kitki br±zowymi rzemykami. Jej strój wykonany z zielonego materia³u sprawia³, ¿e wygl±da³a na prosta wie¶niaczkê. Zdecydowanie nie przedstawia³a ksiê¿niczki. Bêdzie idealna dla mojej córci.

W bibliotece dowiedzia³a siê, ¿e ka¿da elfka zmienia swój wygl±d ca³kowicie podczas pierwszej ci±¿y i jest to zapisane w genach. Zaczyna siê od w³osów, potem uszu . Pod koniec (oko³o tydzieñ przed ci±¿±) zmienia siê jej twarz, jest smuklejsza i wygl±da na doros³±, na matkê.

Kiedy wraca³a dochodzi³a dziewiêtnasta stragany ju¿ dawno zamkniêto, a w sklepach chowano towar do pó³ek by go nikt nie ukrad³ noc±.
Przechodz±c uliczk± zauwa¿y³a sklep jubilerski, "ostatni do którego wejdê"- pomy¶la³a. Co prawda jubiler ju¿ zamyka³, ale widz±c elfkê ob³adowan± siatkami postanowi³ przyj±æ ostatniego klienta.
Rozejrza³a siê i zauwa¿y³a ¶liczn± opaskê przypominaj±c± tiarê. Wykonana z bia³ego z³ota z ma³ym zwisaj±cym brylantem. Idealnie pasowa³aby do mojej bia³ej sukni
Awatar użytkownika
Dolhard
Kroczący w Snach
Profesje:
Kontakt:

Popijaj±c leniwie drinka za drinkiem rozmawia³ z karczmarzem na wszystkie tematy. Zaczynaj±c na polityce poszczególnych miast, handlu czy koñcz±c na pogodzie. Jak siê okaza³o mê¿czyzna by³ wszechstronny i na ka¿dy mia³ w³asne zdanie. Ka¿de jego s³owo by³o przemy¶lane, nie by³ zwyk³ym w³a¶cicielem karczmy. W koñcu pad³o pytanie, którego Dolhard oczekiwa³. Widzia³ aurê cz³owieka, czu³ jego uczucia, czyta³ w nim jak w otwartej ksiêdze, ale polubi³ go.
- Czym lub kim ty w³a¶ciwie jeste¶ ? Twoja ¿ona na pewno jest elfk±, ale jestem prawie pewien, ¿e Ty nie. - wydusi³ w koñcu z siebie karczmarz.
- Nie bój siê nie ¿ywiê siê lud¼mi... ju¿ siê nimi nie ¿ywiê. A Aurill nie jest moj± ¿on±. - powiedzia³ i od razu doda³ :
- Jak siê tego domy¶li³e¶ ?
- Po pierwsze elfy, ¿adna z ich podgatunków, nie ma czarnych w³osów. Po drugie nie zachowujesz siê jak elf. S± ekscentryczne elfy ale nawet one nie maj± takich ruchów jak Ty. - zamy¶li³ siê i spojrza³ na smoka bystrym i powa¿nym cz³owiekiem.
- Kiedy¶ by³em ¿o³nierzem, uczestniczy³em w wielu bitwach, potrafiê rozpoznaæ wojownika. Ale w twoich ruchach jest co¶ jeszcze, choæ starasz siê to ukryæ. ¯aden elf, nawet ich zabójcy nie maj± w sobie tyle drapie¿no¶ci. Ka¿dy twój gest jakby obiecuje ¶mieræ. - powiedzia³ w koñcu. Dolhard tylko podniós³ kieliszek i wypi³ jakby podziwiaj±c jego spostrzegawczo¶æ. U¶miechn±³ siê.
- Mi³o wiedzieæ, ¿e i ty by³e¶ wojownikiem. Masz bystre oko, przyjacielu. Jestem smokiem. Choæ przesta³em walczyæ. S³ysza³e¶ mo¿e o Demonie Czasu ? - spyta³. Oczy karczmarza zrobi³y siê okr±g³e jak spodki i w tym ogromnym zdziwieniu tylko wypowiedzia³ jego elfie imiê "Pamiêæ Wieków", teraz to smok zrobi³ zdziwion± minê. A karczmarz tylko siê roze¶mia³.
- Widaæ, ¿e nie wiesz jak s³awny jeste¶, prawda ? Ka¿dy ¿o³nierz z ka¿dego miasta s³ysza³ legendy o Demonie Czasu czy Krwi Wieków. CO prawda po³owa z nich nie wie, ¿e to ten sam smok. Jeszcze mniej wie, ¿e nadal ¿yjesz i jak brzmi twe imiê nadane przez inne smoki. Jednak jak mówi³em ka¿dy s³ysza³ o smoku walcz±cym z lud¼mi w dawnych czasach. M³odym ¶ni± siê po nocach w garnizonach sny o czerwonych oczach z pionowymi ¼renicami. - powiedzia³.
- Nie wiedzia³em, ¿e ludzie mnie zapamiêtaj±, Wasza rasa ma zazwyczaj krótk± pamiêæ. - powiedzia³.
- Zdajê sobie sprawê dlaczego przesta³e¶ walczyæ. - powiedzia³ karczmarz po czym zrobi³ minê ojca karc±cego dziecko.
- Ale dlaczego do cholery nie o¿eni³e¶ siê z t± elfk± ? W tej twojej wielkiej g³owie chyba nie ma oleju. Po¶piesz siê bo kto¶ gwizdnie Ci j± sprzed nosa i zrób to zanim dziecko siê urodzi. - ten cz³owiek z chwili na chwilê coraz bardziej zadziwia³ smoka. Dolhard roze¶mia³ siê szczerze. I wsta³ z krzes³a.
- Có¿ Natsu, pos³ucham twoich rad. Masz odwagê aby krzyczeæ na smoka. Mam niewielu przyjació³, Ciebie zaliczam do jednych z nich. - popatrzy³ na niego i pokrêci³ g³ow±. Poszed³ w stronê drzwi do karczmy. Dalej krêc±c g³ow± z niedowierzaniem. Jednak uszu karczmarza doszed³ jego g³os.
- Ju¿ minê³y wieki a mo¿e tysi±clecia odk±d kto¶ podniós³ na mnie g³os i nazwa³ wielkog³owym. Zdoby³e¶ mój szacunek cz³owieku, a takich ludzi mogê zliczyæ na palcach u r±k. - i znikn±³ za drzwiami. Poszed³ szukaæ jubilera. Po chwili ju¿ go znalaz³ i zakupi³ piêkny pier¶cionek. By³ z³oty a kamieñ w nim pasowa³ idealnie do koloru oczu Aurill. Wraca³ do karczmy obracaj±c w kieszeni tym pier¶cionkiem. Jednak zastanawia³ siê czy na pewno siê jej o¶wiadczyæ, a mo¿e Aurill nie lubi zobowi±zañ i obietnic ? Obawia³ siê jak zareaguje na o¶wiadczyny.
Awatar użytkownika
Aurill
Zsyłający Sny
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Aurill wraca³a okrê¿n± drog±. Teraz nie by³o ju¿ tak przyjemnie jak w dzieñ, powoli zapada³ zmrok. Uliczki sta³y siê nagle wê¿sze. Skrêci³a w kolejn± alejkê. Kto¶ wyszed³ za rogu. Czu³a z³o wyp³ywaj±ce z jego umys³u. Zastanawia³a siê czy nie wezwaæ czasem Dolharda. Rozmy¶li³a siê, teraz w pó³ pijany móg³by go zabiæ, a ona chcia³a siê po prostu oddaliæ.
-Zaczekaj, malutka. Mo¿e przejdziemy siê razem.
Aurill zaczeka³a, chcia³a spojrzeæ w jego twarz. Ten podszed³ i z³apa³ j± za po¶ladek. Uderzy³a go z ca³ej si³y w twarz.
- Nie s±dzê.
Mê¿czyzna by³ zdezorientowany. Chcia³ na ni± ruszyæ, ale nie zd±¿y³.
W oczach Aurill pojawi³y siê "trzy ¼renice" upad³ bezw³adnie i zacz±³ krzyczeæ. Wziê³a nu¿ stercz±cy u jego pasa i przejecha³a po policzku. Jest ostry jak cholera. Teraz nauczysz siê jak traktowaæ kobiety. Wbi³a finkê w ziemiê i ruszy³a dalej.
Od karczmy dzieli³o ja kilkana¶cie metrów. Pokona³a je szybko. Kiedy wchodzi³a us³ysza³a krzyki tego nieszczê¶nika. Có¿ sam siê w to wpakowa³.
-Witam- powiedzia³a do karczmarza.
-Dolhard w pokoju?- zapyta³a.
I tu us³ysza³a, ¿e wyszed³ na chwile z budynku.Ale gdzie nie chcia³ ju¿ zdradziæ, có¿ poczeka na niego w izbie.

Kiedy wesz³a do pokoju u³o¿y³a torby przy ¶cianie. Wyci±gnê³a sw± now±, seksown± pi¿amê i po³o¿y³a siê na ³ó¿ku. Ciekawe co powie Dolhard na stratê jej blond w³osów i m³odzieñczego wygl±du?
Awatar użytkownika
Dolhard
Kroczący w Snach
Profesje:
Kontakt:

Zdecydowa³, ¿e jednak o¶wiadczy siê jej, nie zna³ siê na tych nowoczesnych ¶lubach. Wie tylko, ¿e przy o¶wiadczynach ofiarowuje siê pier¶cionek. Zna³ siê za to na elfich ale do tego by³ mu potrzebny las. Elfy wi±za³y siê na ca³e ¿ycie tylko w lasach. Gdy wszed³ do karczmy Natsu poinformowa³ go, ¿e Aurill ju¿ wróci³a. Jednak zobaczy³ w d³oni Dolhard bi¿uteriê i mrugn±³ do niego i kiwn±³ g³ow± na znak aprobaty oraz zadowolenia u¶miechaj±c siê. "Gdybym nie kupi³ tego ma³ego cacka pewnie by mnie zaci±gn±³ do jubilera si³a lub kupi³ mi sam go." -pomy¶la³. Wszed³ do pokoju i jego oczom ukaza³a siê Aurill w seksownym czerwonym kolorze. Lekko podwiniêta ods³ania³a do po³owy uda kobiety i zachêca³a do wyobra¿ania co jest dalej. Gdyby nie to, ¿e widzia³ j± nago ca³kiem zapomnia³by z czym przyszed³. Na ca³e szczê¶cie pier¶cionek ci±¿y³ mu w d³oni i te¿ nie pozwala³ zapomnieæ. Podszed³ do niej i uklêkn±³ na jedno kolano, po czym uj±³ jej d³oñ w swoj±. Przemówi³ g³osem spokojnym, mi³ym ale zdecydowanym. A jego spojrzenie by³o takie samo jak g³os.
- Aurill wiem, ¿e nie znamy siê d³ugo. Bêdziemy mieæ dziecko, czego siê nie spodziewa³em. Nie znaczy, ¿e ¿a³ujê czego¶. Jeste¶ najwspanialsz± rzecz± i osob± jak± los móg³by i postawi³ na mojej drodze. Mo¿e ten okres czasu jaki jeste¶ razem dla kogo¶ innego t za ma³o, dla mnie by³ wystarczaj±cy. Chcia³bym ju¿ zawsze budziæ siê rano przy twoim boku. Dlatego muszê co¶ zrobiæ. - powiedzia³ po czym przerwa³ i ju¿ doda³ elfim jêzykiem :
- ¯ycie pradawnych jest d³ugie, czy bêdziesz dzieliæ swoje ze mn± ? - jest to tradycyjna elfie powiedzenie, od wieków tak elfi mê¿czy¼ni o¶wiadczali siê swoim ukochanym.
Awatar użytkownika
Aurill
Zsyłający Sny
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Dolchard wszed³ do pokoju i spojrza³ na ni± ³akomym wzrokiem. Najwyra¼niej spodoba³o mu siê jej nowe odzienie. Trzyma³ co¶ kurczowo w d³oni.
Podszed³ do niej, uklêkn±³ i uj±³ za d³oñ. Potem wypowiedzia³ kilka zdañ, które ch³onê³a jak g±bka wodê.
-Aurill wiem, ¿e nie znamy siê d³ugo. Bêdziemy mieæ dziecko, czego siê nie spodziewa³em. Nie znaczy, ¿e ¿a³ujê czego¶. Jeste¶ najwspanialsz± rzecz± i osob± jak± los móg³by i postawi³ na mojej drodze. Mo¿e ten okres czasu jaki jeste¶my razem dla kogo¶ innego to za ma³o, dla mnie by³ wystarczaj±cy. Chcia³bym ju¿ zawsze budziæ siê rano przy twoim boku. Dlatego muszê co¶ zrobiæ.
powiedzia³ po czym przerwa³ i ju¿ doda³ elfim jêzykiem :
- ¯ycie pradawnych jest d³ugie, czy bêdziesz dzieliæ swoje ze mn± ?
Nie mog³a uwierzyæ, oczywi¶cie my¶la³a trochê o ¶lubie, ale ¿e nast±pi to pó¼niej. ¯e siê trochê lepiej poznaj±. Oczywi¶cie chcia³a z nim spêdziæ resztê ¿ycia i wyj¶æ za swojego ukochanego, ale ¶lub uwa¿a³a za zwyk³± formalno¶æ.
Odpowiedzia³a :
-Z wielk± przyjemno¶ci±- równie¿ w jêzyku elfów.
Po czym usiad³a mu na kolanie i pozwoli³a wsun±æ sobie pier¶cionek na palec. By³ przepiêkny ca³y ze z³ota, a kamieñ w nim pasowa³ idealnie do koloru oczu Aurill. Patrzy³a n niego z zachwytem. Po czym zaczê³a ca³owaæ Dolhada, tak namiêtnie, ¿e siê przewróci³
Zablokowany

Wróć do „Mauria”