Archiwum Alarańskie ⇒ Prośby o akceptacje zmian w KP
- Lori
- Szukający drogi
- Rasa: Królewska Syrena
- Profesje:
- Kontakt:
Ponawiam moją wcześniejszą prośbę - zmieniłam tylko jedna rzecz, to znaczy poprawiłam głupi błąd.
- Schadow
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Wróżka.
- Profesje:
- Kontakt:
Jeszcze jedna przeóbka - usunęłam Dziedzinę Emocji, a w zamian podniosłam Dziedzinę Powietrza na poziom adepta (z poziomu ucznia). I wywaliła z histroii dział Wydarzenia Ostatnie, bo nie chce mi się go uzupełniać 

*
Sądzimy po pozorach, łatwo i często oceniamy. Tymczasem nie wszystko jest tym, czym się wydaje.
Rafał Kosik
Sądzimy po pozorach, łatwo i często oceniamy. Tymczasem nie wszystko jest tym, czym się wydaje.
Rafał Kosik
- Lorlen
- Szukający drogi
- Rasa: Elf pół leśny, pół górski
- Profesje:
- Kontakt:
Dodałam nowy przedmiot magiczny (Pierścień, zaklęty). Po prostu wymyśliłam go niedawno i stwierdziłam, że może się mojej postaci bardzo przydać. Lorlen mógł go kupić w mieście pomiędzy przygodami, więc nie powinno być problemu. Proszę o akcepta 

- Naya
- Szukający drogi
- Rasa: Maia Podmuchu
- Profesje:
- Ranga: [img]http://img263.imageshack.us/img263/7033/moderatorgfl.png[/img]
- Kontakt:
Chciałabym prosić o akceptację zmian w Karcie Postaci. Dodałam w charakterze,bo to najlepsze miejsce do tego, że ma klaustrofobię i nie potrafi wytrzymać dłużej bez świeżego powietrza. I jeszcze napisałam w uwagach, że ma klaustrofobię. Tyle. ^^
http://www.youtube.com/watch?v=PfbF44UeRBY Zawsze płaczę, kiedy tego słucham...
Proszę o akceptację drobnych zmian, które naniosłam na moją KP. Dziękuję 

,,Jedno było pewne: smok zjawił się tu nie bez powodu. ''Jaki on jednak piękny'' pomyślała niespodziewanie demonessa. Srebrny jaszczur z lśniącą w słońcu łuską rzeczywiście wyglądał imponująco.
Ale ryczał, ział ogniem i chciał pożreć innych, co psuło cały efekt."
- K. Pjankowa
http://www.youtube.com/watch?v=ZAZE3nJu40M
15 czerwca - Dzień Wiatru. Czekam na kartki imieninowe!
- K. Pjankowa
- Vergill
- Błądzący na granicy światów
- Rasa: Człowiek
- Profesje:
- Kontakt:
Prosiłbym o zaakceptowanie zmian, które przeprowadziłem w mojej kp, po prostu zapomniałem edytować przed akceptem tych atrybutów. No, bo skoro mam zdolność specjalną "siła" to powinienem mieć ten atrybut na najwyższym poziomie, co nie ? ^^
- Vergill
- Profesje:
- Kontakt:
Sorki, że znowu piszę w tej sprawie, ale zauważyłem, że jak wchodziło się w mój profil to w ekwipunku miałem przy niektórych rzeczach poucinaną część zdania. Dlatego też niektóre podzieliłem na dwie części, aby nic nie było ścięte. Mam nadzieję, że nie sprawiłem zbyt dużego kłopotu. :/
(Kiedy już zostanie to sprawdzone osunę posta, żeby nie było doubla)
(Kiedy już zostanie to sprawdzone osunę posta, żeby nie było doubla)
Wnoszę prośbę o akcepta
Kto zanurkuje, kiedy jestem na dole?
Kto sprawi, że zacznę walczyć?
Kto przywróci mnie do życia?
Nie pozwól mi utonąć...
Wszystkie moje czerwone sny...
Kto sprawi, że zacznę walczyć?
Kto przywróci mnie do życia?
Nie pozwól mi utonąć...
Wszystkie moje czerwone sny...
- Lentir
- Senna Zjawa
- Rasa: Nemoraianin
- Profesje:
- Kontakt:
Proszę o akceptację zmian w moim KP dodałem nowa rzecz do cech specjalnych. Mianowicie zmiana struktury idealnie pasuje do mojej postaci :D
P.S Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
P.S Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Grzechem nie jest upaść. Grzechem jest upaść i się nie podnieść.
- Vergill
- Profesje:
- Kontakt:
Zaczne od tego, ze wiem iż miałem usunąć posta poprzedniego, ale zanim zaakceptowano mi zmiany w KP ktoś dał kolejnego posta i już usunąć tamtego nie mogłem. Sory za to.
Teraz do rzeczy:
Znów wykryłem w moim KP błąd (dwa razy miałem w ekwipunku wpisane: Dwa krótkie miecze). Usunąłem to i proszę o akcepta. Teraz dokładnie przeanalizowałem KP i wiem, że więcej takich błędów nie mam. Proszę o wyrozumiałość.
Jeszcze raz sorka za to i z góry dzięki.
Teraz do rzeczy:
Znów wykryłem w moim KP błąd (dwa razy miałem w ekwipunku wpisane: Dwa krótkie miecze). Usunąłem to i proszę o akcepta. Teraz dokładnie przeanalizowałem KP i wiem, że więcej takich błędów nie mam. Proszę o wyrozumiałość.
Jeszcze raz sorka za to i z góry dzięki.
- Lorlen
- Szukający drogi
- Rasa: Elf pół leśny, pół górski
- Profesje:
- Kontakt:
Dokonałam kilku zmian: po pierwsze, wykasowałam Magię Życia (Lorlen nie zdążył jej użyć, więc nie powinno być problemu), a dodałam Magię Chaosu (poziom ucznia, na wszelki wypadek postarzyłam też postać o 20 lat.) Odpowiednio zmodyfikowałam historię. Wywaliłam walkę mieczem i wręcz, bo uznałam, że jednak wolę skupić się na magii, a takie granie na dwa fronty jest trochę głupie. Dokonałam przy tym modyfikacji w umiejętnościach (nie pamiętam dokładnie, ale chyba podniosłam wiedzę tajemną na poziom wyszkolony i dodałam kreomagowanie - opanowany). Wywaliłam Pierścień (tu też nie powinno być problemów, Lorlen mógł go po prostu sprzedać), a na jego miejsce dodałam Pociski. I to chyba wszysatko. Pokornie proszę o akcepta.
- Midnight
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Demon: Przemieniony
- Profesje:
- Kontakt:
Proszę o akceptację zmian w KP. Mdn.: Zmieniłam jej sposób wypowiadania się. Będzie mi wygodniej pisać.
I usunęłam jeszcze, że ma rozdwojony na końcu język. :x Bo po co jej to? 
Z góry dziękuję.

Z góry dziękuję.

Where do you keep your pet werewolf?
In a were house.
In a were house.
Pewnie wszyscy moderatorzy mnie nienawidzą
Proszę kolejny raz o zaakceptowanie zmian w mojej KP. Bardzo skróciłam opis charakteru i wyglądu oraz wprowadziłam kilka w sumie mało znaczących zmian w owy charakter i wygląd, przeredagowałam również historię. Dodałam kilka umiejętności i cech specjalnych. Z góry dziękuję za akceptację 

,,Jedno było pewne: smok zjawił się tu nie bez powodu. ''Jaki on jednak piękny'' pomyślała niespodziewanie demonessa. Srebrny jaszczur z lśniącą w słońcu łuską rzeczywiście wyglądał imponująco.
- K. Pjankowa
- K. Pjankowa
Zmiany są takie, iż Errian nauczył się bardzo podstawowych podstaw magii życia. Nauczył się tu. Na piątej stronie.
Ładnie proszę o zaakceptowanie ^^
Ładnie proszę o zaakceptowanie ^^
Nienormalni winni trzymać się razem.