Archiwum Alarańskie ⇒ Nie masz z kim pisać? - ZBLOKOWANY I PRZENIESIONY
Reaktywacja Deganaan'a. Chętny ktoś do wspólnego pisania? Szczegóły do uzgodnienia na pw lub GG 50264810
- Fenrir
- Splatacz Snów
- Rasa: Smokołak
- Profesje: Wojownik , Najemnik , Włóczęga
- Kontakt:
Wyszedłem z praktycznie nieaktywnego wątku i szukam kogoś do gry lub mogę też dołączyć do istniejącego już wątku. Szukam kogoś, kto mógłby trochę bardziej uspołecznić moją postać, bo tryb życia samotnika daje mu się dość często we znaki ze względu na jego defekt lub namówi go do pomocy sobie- najlepiej mogłaby to być jakaś urodziwa towarzyszka 
Piszcie na
na moją główną postać, czyli Drago lub na GG: 36207408.
NIEAKTUALNE

Piszcie na

Ostatnio edytowane przez Fenrir 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Chętnie dołączę do już istniejącego wątku, albo rozpocznę nowy. Jestem otwarty na propozycje odnośnie fabuły oraz na ludzi różnego charakteru.
Nieaktualne.
Poszukuję towarzysza przygód, istotę humanoidalną, którą w niedalekiej przyszłości uczynię wampirem. Płeć nie jest dla mnie istotna.
Nieaktualne.
Chętnych proszę o pisanie na
.
Nieaktualne.
Poszukuję towarzysza przygód, istotę humanoidalną, którą w niedalekiej przyszłości uczynię wampirem. Płeć nie jest dla mnie istotna.
Nieaktualne.
Chętnych proszę o pisanie na

Ostatnio edytowane przez Neera 11 lat temu, edytowano łącznie 3 razy.
- Adrien
- Szukający Snów
- Rasa: Upadły Anioł
- Profesje:
- Kontakt:
Cześć, szukamy nowej osoby do wątku- wyprawy, bo jedna osoba nam zwiała a w trzech kiepsko się pisze.
Zainteresowanych zapraszam na ow gdzie wszystko wytłumaczę. Jedyne wymagania to odpisywanie w ciągu max dwóch dni.

http://i59.tinypic.com/vzu5uv.jpg <---- Skoro jesteś taki ciekawy, zobacz..
"W końcu wszyscy są tacy sami, kiedy się zbrukają... anioły, demony, elfy, ludzie...co to za różnica? Doczesność to tylko przechowalnia dla klejnotu jakim jest dusza, reszta nie ma znaczenia..."~ Adrien
"W końcu wszyscy są tacy sami, kiedy się zbrukają... anioły, demony, elfy, ludzie...co to za różnica? Doczesność to tylko przechowalnia dla klejnotu jakim jest dusza, reszta nie ma znaczenia..."~ Adrien
- Turgorh
- Błądzący na granicy światów
- Rasa:
- Profesje:
- Kontakt:
Ja jestem nowy, i z chęcią bym z kimś popisał.
NIEAKTUALNE
NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Turgorh 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Wygląd w formie człowieka.
Wygląd w formie wilka
Wszystko co zaczyna się dobrze kończy się źle.
Wszystko co zaczyna się źle kończy się jeszcze gorzej.
Wygląd w formie wilka
Wszystko co zaczyna się dobrze kończy się źle.
Wszystko co zaczyna się źle kończy się jeszcze gorzej.
- Erestor
- Szukający Snów
- Rasa: Pół- Mroczny Elf, Pół- Człowiek
- Profesje:
- Kontakt:
Pół mroczny elf szuka osoby lub osób do wspólnego wątku (najlepiej to towarzyszki), mogę też dołączyć do toczącego się już wątku. Tematyka owego wątku dowolna, jednak co do lokacji to najlepiej, żeby była to lokacja w pobliżu miasta Menaos lub w okolicy Szepczącego Lasu.
Wiadomości w sprawie wątki piszcie na skrzynkę do mojej głównej postaci, czyli Drago lub na Gadu- Gadu: 36207408
NIEAKTUALNE
Wiadomości w sprawie wątki piszcie na skrzynkę do mojej głównej postaci, czyli Drago lub na Gadu- Gadu: 36207408

Ostatnio edytowane przez Erestor 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
- Arrivi
- Zbłąkana Dusza
- Rasa: Fellarianie
- Profesje:
- Kontakt:
Kto chętny niech pisze
. Mogę pisać jeden post na dwa dni.

- Marou
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa: Upadły Anioł
- Profesje:
- Kontakt:
Znowu mam wolną postać, i znowu szukam wątku dla mojego upadłego anioła. Najlepiej, żeby gracz miał postać z dobrą historią lub pomysłem na ciekawy wątek (i może to być przedstawicielka płci pięknej).
Kontakt ze mną na główną postać, czyli Drago lub na GG: 36207408
NIEAKTUALNE
Kontakt ze mną na główną postać, czyli Drago lub na GG: 36207408

Razem z towarzyszem smokiem szukamy 1 osoby do wątku. kobiety! Chętne pisać na 
Oczywiście facet też może być.

Oczywiście facet też może być.
- Drago
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa: Człowiek
- Profesje:
- Kontakt:
I stało się. Szukam wątku dla Drago. Wolałbym żeby w wątku grała ze mną jakaś urodziwa towarzyszka, ewentualnie mogę też dołączyć do istniejącego już wątku.
Piszcie na
lub GG: 36207408.
NIEAKTUALNE
Przy okazji:
Mam też wolnego upadłego anioła, Marou, który na początku miał dołączyć do innego wątku, jednak raczej tego nie zrobił. Tutaj też wolałbym, żeby dołączył do niego urodziwa towarzyszka lub on dołączył do niej (ewentualnie do nich).
Piszcie na
do Drago lub na GG podane wyżej.
AKTUALNE
Piszcie na

Przy okazji:
Mam też wolnego upadłego anioła, Marou, który na początku miał dołączyć do innego wątku, jednak raczej tego nie zrobił. Tutaj też wolałbym, żeby dołączył do niego urodziwa towarzyszka lub on dołączył do niej (ewentualnie do nich).
Piszcie na

Ostatnio edytowane przez Drago 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
- Wilkomir
- Szukający drogi
- Rasa:
- Profesje:
- Kontakt:
Witam, szuka kogoś do gry. Płeć obojętna, temat dowolny np. zwykłe polowanie na zwierzynę, lub polowanie na potwora które przerodzi się w jakąś większą sprawę. Mile widziana piękniejsza część forum