Księga Boskich Praw ⇒ Prośby o napisanie aury
- Ellisabeth
- Błądzący na granicy światów
- Rasa: Nemorianka
- Profesje:
- Kontakt:
Poproszę o namalowanie aury 

- Demenstin
- Szukający drogi
- Rasa: Nemorianka
- Profesje:
- Kontakt:
Bardzo prosiłabym o napisanie aury 

- Keldarshy
- Szukający drogi
- Rasa: Czarodziej
- Profesje:
- Kontakt:
Z racji tego, że nie lubię sam sobie pisać aur to ślicznie proszę o jakąś ładną 

Zgłaszam się z prośbą o napisanie aury.
- Parvatti
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Wampir czystej krwi
- Profesje:
- Kontakt:
Proszę o napisanie mi aury 

- Abaddon
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje:
- Kontakt:
Sam sobie aury nie chce pisać, więc proszę o napisanie jej dla mnie 

Uprzejmie proszę o napisanie aury 

- Marou
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa: Upadły Anioł
- Profesje:
- Kontakt:
Karta zaakceptowana, więc prosiłbym o napisanie aury 

- Rosh
- Szukający drogi
- Rasa: Człowiek-Łowca Nagród
- Profesje:
- Kontakt:
Kp mam już zaakceptowaną nawet w wątku już piszę, lecz aury nie mam. Więc jak, by ktoś mógł niech napisze mi aurę. Bardzo proszę. 

- Iranthel
- Szukający drogi
- Rasa: Panterołak
- Profesje:
- Kontakt:
Mission KP: completed
Czas na mission aura (czymkolwiek ona jest).
Czas na mission aura (czymkolwiek ona jest).
-
- Rasa: Kotołaki
- Profesje:
- Kontakt:
Nareszcie jako pełnoprawny członek forum zgłaszam się po przydział aury 

Halt: Coś się dzieje?
Will: Na razie nic. Z resztą sam tłumaczyłeś, że atak o świcie jest mało prawdopodobny i że należy ich się spodziewac raczej około południa.
Halt: Tłumaczyłem, tłumaczyłem. Zawsze jednak może się okazać, że zachowają się w sposób najbardziej oczywisty, mniej dbając o tłumaczenie.
Will: Czy też, żeby ująć to prościej: oni spodziewają się, że ja będę się spodziewał z ich strony postępowania takiego a takiego, toteż postąpią dokładnie odwrotnie, gdyż nie będą myśleć, że przyjdzie mi to do głowy; ale jako że mógłbym uważać, iż wiem, jaki jest ich tok myślenia, postąpią jednak w sposób numer jeden, ponieważ spodziewają się, że ja się tego nie spodziewam.
Halt: Wiesz co, kusi mnie jedna rzecz. Otóż mam ochotę poprosić cię, żebyś powtórzył ten wywód.
Will: To mogłoby okazać się trudne.
Will: Na razie nic. Z resztą sam tłumaczyłeś, że atak o świcie jest mało prawdopodobny i że należy ich się spodziewac raczej około południa.
Halt: Tłumaczyłem, tłumaczyłem. Zawsze jednak może się okazać, że zachowają się w sposób najbardziej oczywisty, mniej dbając o tłumaczenie.
Will: Czy też, żeby ująć to prościej: oni spodziewają się, że ja będę się spodziewał z ich strony postępowania takiego a takiego, toteż postąpią dokładnie odwrotnie, gdyż nie będą myśleć, że przyjdzie mi to do głowy; ale jako że mógłbym uważać, iż wiem, jaki jest ich tok myślenia, postąpią jednak w sposób numer jeden, ponieważ spodziewają się, że ja się tego nie spodziewam.
Halt: Wiesz co, kusi mnie jedna rzecz. Otóż mam ochotę poprosić cię, żebyś powtórzył ten wywód.
Will: To mogłoby okazać się trudne.