Archiwum Alarańskie ⇒ Nie masz z kim pisać? - ZBLOKOWANY I PRZENIESIONY
Jeśli byliby jacyś chętni do popisania, to zapraszam do wątku: http://granica-pbf.pl/viewtopic.php?f=79&p=38167#p38167 :D
Jak ktoś chce do mnie dołączyć, to tu założyłem wątek: http://granica-pbf.pl/viewtopic.php?f=1 ... 224#p38224
- Noelia
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Wampir
- Profesje: Wędrowiec , Artysta , Mieszczanin
- Kontakt:
Jestem chętna do rozpoczęcia wątku z kimś rzetelnym i pewnym, odpisy mogą być co kilka dni, ale nie chcę sytuacji, w której odpisu nie ma od miesiąca czy lepiej. Decydując się na wątek ze mną, szykuj się na dobrą zabawę.
Młoda kotołaczka poszukuje kogoś do wspólnej przygody. Jest grzeczna, rzetelna i nie bałagani 

- Eladir
- Rasa: Górski elf
- Profesje:
- Kontakt:
Dostałem właśnie wiadomość, od osoby z którą pisałem wcześniej, że póki co nie ma czasu na PBFa.
Więc, wciąż szukam kogoś do popisania, póki co jestem w przystani w Arturon, ale mogę znaleźć się gdziekolwiek indziej, Eladir jest raczej dosyć mobilnym elfem. W każdym razie, zapraszam na
Więc, wciąż szukam kogoś do popisania, póki co jestem w przystani w Arturon, ale mogę znaleźć się gdziekolwiek indziej, Eladir jest raczej dosyć mobilnym elfem. W każdym razie, zapraszam na

-
- Rasa: Człowiek - Łowca Nagród
- Profesje:
- Kontakt:
Pan Drake, łowca nagród, gość od mokrej roboty. Za odpowiednią cenę zrobię dla ciebie wszystko, od posprzątania gospody po zdobycie pióra z tyłka harpii ze szczytu wichrowej grani.
Szukam osoby chętnej do fabularnego spotkania. Lokalizacja dowolna, okazja też, może to być przygoda albo zwyczajna rozmowa. Dostosuję się.
P.S. Przepraszam tych, którym nie odpisywałem po poprzednim poście dwa miesiące temu. Porzuciłem forum, ale teraz wróciłem na dłuższy czas
Szukam osoby chętnej do fabularnego spotkania. Lokalizacja dowolna, okazja też, może to być przygoda albo zwyczajna rozmowa. Dostosuję się.
P.S. Przepraszam tych, którym nie odpisywałem po poprzednim poście dwa miesiące temu. Porzuciłem forum, ale teraz wróciłem na dłuższy czas

Ostatnio edytowane przez Arayo 12 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Powód: Takich rzeczy nie pisze się w postach... !
Powód: Takich rzeczy nie pisze się w postach... !
- Chantelle
- Błądzący na granicy światów
- Rasa: Czarodziejka
- Profesje:
- Kontakt:
Szukam chętnej osoby do rozpoczęcia wspólnej przygody.
- Azerus
- Rasa: Przemieniony
- Profesje:
http://granica-pbf.pl/viewtopic.php?f=14&t=2039
Jest ktoś chętny do wątku? Jedna osoba, dwie?
Proszę o odzew na
.
Jest ktoś chętny do wątku? Jedna osoba, dwie?
Proszę o odzew na

Jeśli ktoś szuka towarzysza przygód, jestem na zawołanie:)
- Aderyn
- Rasa: Pradawna - Czarodziejka
- Profesje:
- Kontakt:
Nieco wybuchowa czarodziejka szuka osoby do popisania
Wątek mogę zacząć w Valladonie lub okolicach (gdyż Aderyn ma tam swoją posiadłość, i bynakmniej nie ma powodu ani chęci, by znaleźć się w innych okolicach), choć jestem otwarta na bliższe lub dalsze podróże z tego miejsca. Czekam na
. 

- Meiyo
- Rasa: Człowiek (Mag)
- Profesje:
- Kontakt:
http://granica-pbf.pl/viewtopic.php?f=71&t=2085
Zapraszam, najlepiej jedną osobę. Wcześniej chciałbym jednak, by ta napisała do mnie pw, bądź na gadu-gadu . :-)
Poprzedni gracz niestety mi uciekł, przez to, że miałem problemy prywatne, te chyba już mi nie grożą, więc wróciłem.
Zapraszam, najlepiej jedną osobę. Wcześniej chciałbym jednak, by ta napisała do mnie pw, bądź na gadu-gadu . :-)
Poprzedni gracz niestety mi uciekł, przez to, że miałem problemy prywatne, te chyba już mi nie grożą, więc wróciłem.
Poszukujemy wojowników na długą przygodę, kilkuwątkową. Każdy, to potrafi posługiwać się mieczem lub toporem jest mile widziany. Przygoda to walka o pewien skarb, dużo krwi i złota
Dokładniejszy plan co do wyprawy przekażę na
.

- Carmilla
- Przybysz z Krainy Rzeczywistości
- Rasa: Pokusa
- Profesje:
- Kontakt:
Poszukuję towarzyszy do wątku w Rapsodii lub jej okolicach. Zainteresowanych proszę o kontakt na

She told me not to step on the cracks
I told her not to fuss and relax
Well, her pretty little face stopped me in my tracks
But now she sleeps with one eye open
That's the price she paid...
I told her not to fuss and relax
Well, her pretty little face stopped me in my tracks
But now she sleeps with one eye open
That's the price she paid...
- Morgaine
- Rasa: Czarodziejka
- Profesje:
- Kontakt:
Nawiedzana przez ducha wiedźma poszukuje towarzysza/y do wątku. Nie należy nastawiać się na pięć postów na dzień, bardziej na jeden do dwóch, w porywach trzech tygodniowo. Zainteresowanych zapraszam na kontakt na 

— Maybe you could fight him?
— Yeah, I could do that, but I'm paralyzed with not caring very much.
— Yeah, I could do that, but I'm paralyzed with not caring very much.