Archiwum Alarańskie ⇒ Prośby o akceptacje zmian w KP
- Margaret
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa:
- Profesje:
- Kontakt:
Po niewielkich zmianach w atrybutach proszę o akceptacje kp.
- Parvatti
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Wampir czystej krwi
- Profesje:
- Kontakt:
Po niefortunnym usunięciu mojej KP, w końcu wszystko nadrobiłam, dlatego proszę też o akceptację 

Proszę o akceptację dodania artefaktu. Jest to przedmiot zdobyty na evencie, jednak na chwilę obecną nie przewiduję uczestnictwa tej postaci w wątku pozaeventowym.
Fabularne uzasadnienie znajduje się gdzieś w tym poście. Pomaga wpisanie słowa "pierścień" w wyszukiwarkę wyrażeń... >:]
Fabularne uzasadnienie znajduje się gdzieś w tym poście. Pomaga wpisanie słowa "pierścień" w wyszukiwarkę wyrażeń... >:]
-
- Szukający Snów
- Rasa: Wampir (z leśnego elfa)
- Profesje:
- Kontakt:
Została mi namalowana aura, więc proszę uprzejmie o zatwierdzenie KP.
Czy warto trollować różne fora?
- Tak, warto - jak najbardziej.
- Tak, warto - jak najbardziej.
- Turgorh
- Błądzący na granicy światów
- Rasa:
- Profesje:
- Kontakt:
Prosił bym uprzejmie o zaakceptowanie zmian w KP.
Wygląd w formie człowieka.
Wygląd w formie wilka
Wszystko co zaczyna się dobrze kończy się źle.
Wszystko co zaczyna się źle kończy się jeszcze gorzej.
Wygląd w formie wilka
Wszystko co zaczyna się dobrze kończy się źle.
Wszystko co zaczyna się źle kończy się jeszcze gorzej.
Proszę o akceptację zmian - została napisana moja aura.
-
- Szukający drogi
- Rasa:
- Profesje:
Po pierwsze doszła aura, napisana przez mą osobę.
Co mnie cieszy.
Kosmetyczna zmiana w historii, mianowicie pierwszego akapitu:

Kosmetyczna zmiana w historii, mianowicie pierwszego akapitu:
Poprzednia pisze:Warto zaznaczyć na początku, że Virag pochodzi z bardzo, bardzo, ale to bardzo-bardzo odległej lodowej krainy, która znajduje się na innej łusce Prasmoka niż Alarania. Bardziej ekonomiczna, pod każdym względem, jest teleportacja na dużą odległość niż wielomiesięczny rejs.
I... Kilka kropek było w nieodpowiednim miejscu.Nowa pisze:Warto zaznaczyć na początku, że Virag pochodzi z bardzo, bardzo, ale to bardzo-bardzo odległej lodowej krainy, która znajduje się na innej łusce Prasmoka niż Alarania. Jedyną możliwą drogą, by tam się przedostać, jest otwarcie magicznego portalu, a z tym bywa problem.
... Jaj, mindjárt minden, minden elveszett.
Fehér ördög-lepel hullott miránk,
Fehér és csöndes lesz már a világ...
Fehér ördög-lepel hullott miránk,
Fehér és csöndes lesz már a világ...
Proszę o zaakceptowanie zmian w kp.
Dodana Aura i zmiana nazwy rasy, z krwii na krwi.
Dodana Aura i zmiana nazwy rasy, z krwii na krwi.
- Gertrude
- Przybysz z Krainy Rzeczywistości
- Rasa: Alarianin
- Profesje: Mieszczanin , Szpieg , Skrytobójca
- Kontakt:
Bardzo proszę o akceptację zmian w mojej KP
.
Zmiany:
- Rasa. Poprzednio "Człowiek", teraz: "Człowiek - Najemnik". Wprowadziłam to, żeby było czytelniej dla moich współwątkowiczów, jak i dla reszty userów;
- Cechy specjalne. Poprawiłam tylko literówki;
- edytowałam wygląd i charakter, ponieważ były niezbyt dokładnie napisane, dodałam kilka zdań;
- poprawiłam literówki i spacje;
- zaniżyłam poziom mojej umiejętności "Przetrwanie", z Mistrza do Wyszkolonego oraz podniosłam poziom "Szpiegostwu" z Podstawowego do Opanowanego, podniosłam umiejętność "Władanie bronią białą" z Wyszkolonego do Mistrza;
- dodałam opisy do umiejek;
- zaniżyłam dwie cechy: obecnie jest Przytępiony smak (poprzednio: Przeciętny) oraz Silna wola (poprzednio: Bardzo silna wola);
- avatar. Z racji tego, że poprzedni obrazek nie przedstawiał twarzy mojej postaci (była pokazana z tyłu), znalazłam inny, dokładniejszy.
Z góry dziękuję
.

Zmiany:
- Rasa. Poprzednio "Człowiek", teraz: "Człowiek - Najemnik". Wprowadziłam to, żeby było czytelniej dla moich współwątkowiczów, jak i dla reszty userów;
- Cechy specjalne. Poprawiłam tylko literówki;
- edytowałam wygląd i charakter, ponieważ były niezbyt dokładnie napisane, dodałam kilka zdań;
- poprawiłam literówki i spacje;
- zaniżyłam poziom mojej umiejętności "Przetrwanie", z Mistrza do Wyszkolonego oraz podniosłam poziom "Szpiegostwu" z Podstawowego do Opanowanego, podniosłam umiejętność "Władanie bronią białą" z Wyszkolonego do Mistrza;
- dodałam opisy do umiejek;
- zaniżyłam dwie cechy: obecnie jest Przytępiony smak (poprzednio: Przeciętny) oraz Silna wola (poprzednio: Bardzo silna wola);
- avatar. Z racji tego, że poprzedni obrazek nie przedstawiał twarzy mojej postaci (była pokazana z tyłu), znalazłam inny, dokładniejszy.
Z góry dziękuję

Proszę o zaakceptowanie zmian w mojej KP - doszła tylko aura.
- Elsker
- Rasa: Mroczny Elf
- Profesje: Złodziej , Szpieg , Zabójca
- Kontakt:
Proszę o akceptację zmian w mojej Karcie:)
Zmiany:
- zaniżyłam trzy atrybuty: z Przeciętnego zmysłu magicznego do Słabego, z postawy Nieokrzesanej do Barbarzyńskiej i z Przeciętnego czucia do Przytępionego.
Z góry dziękuję
.
Zmiany:
- zaniżyłam trzy atrybuty: z Przeciętnego zmysłu magicznego do Słabego, z postawy Nieokrzesanej do Barbarzyńskiej i z Przeciętnego czucia do Przytępionego.
Z góry dziękuję

- Sannefleur
- Zbłąkana Dusza
- Rasa:
- Profesje:
- Kontakt:
Proszę o zaakceptowanie aury 

- Enitia
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa: Nimfa
- Profesje: Rzemieślnik , Służący , Artysta
- Kontakt:
Zwracam się z prośbą o akceptację zmian w KP
.
Zmiany:
- dodałam tylko umiejętność "Malarstwo" na poziomie Podstawowym oraz umiejętność "Gotowanie" na poziomie Opanowanym.
Z góry dziękuję
.

Zmiany:
- dodałam tylko umiejętność "Malarstwo" na poziomie Podstawowym oraz umiejętność "Gotowanie" na poziomie Opanowanym.
Z góry dziękuję

-
- Rasa:
- Profesje:
- Kontakt:
Uprzejmie proszę zaakceptować moje zmiany w KP 
- Nowy, lepszy awatar.
- Zmieniłem opis wyglądu, aby bardziej pasował do awatara.
- Usunąłem umiejętność "Torturowanie", gdyż nie pasuje ono do tej postaci. W jego miejsce wstawiłem umiejętność "Walka bronią drzewcową", czyli innymi słowy kosturem, który posiada moja postać./
Z góry dziękuję i pozdrawiam

- Nowy, lepszy awatar.
- Zmieniłem opis wyglądu, aby bardziej pasował do awatara.
- Usunąłem umiejętność "Torturowanie", gdyż nie pasuje ono do tej postaci. W jego miejsce wstawiłem umiejętność "Walka bronią drzewcową", czyli innymi słowy kosturem, który posiada moja postać./
Z góry dziękuję i pozdrawiam

- Regola
- Szukający Snów
- Rasa: czarodziejka
- Profesje:
- Kontakt:
Jejku, chyba przez rok nie było mnie na forum.
Ponieważ postanowiłam wrócić, proszę o sprawdzenie mojej kp :> Z tego co pamiętam, ostatnim razem Arayo nie mogła mi dać akcepta bo zepsuł się jakiś kreator. Chodziło o uszczegółowienie historii postaci. Dzięki bardzo
Ponieważ postanowiłam wrócić, proszę o sprawdzenie mojej kp :> Z tego co pamiętam, ostatnim razem Arayo nie mogła mi dać akcepta bo zepsuł się jakiś kreator. Chodziło o uszczegółowienie historii postaci. Dzięki bardzo
"Za moich czasów czarownicy siedzieli w wieżach, czytali uczone księgi i mieszali kopyścią w tyglach. Nie plątali się wojownikom pod nogami, nie wtrącali się w nasze sprawy. I nie kręcili tyłkiem przed oczami chłopów."