Archiwum Alarańskie ⇒ Nie masz z kim pisać? - ZBLOKOWANY I PRZENIESIONY
- Caltlin
- Szukający drogi
- Rasa: Mroczny Elf
- Profesje:
- Kontakt:
Hej, chętnie popiszę z kimś w hmm... zamku, lesie, jaskini. PW PW PW PW
Moja postać, kuglarz, awanturnik, sztukmistrz, pijaczyna i podróżnik (gdzieś tam na końcu mag ale to niezbyt istotne) szuka wątku. Pojawić się gotów w każdym zakamarku siata byle dychać czym było i czym żołądek zapełnić. Pisać może z każdym, co prawda część nieumarłych czy szerzej zajmujących się magią śmierci olbrzymiej sympatii nie zaskarbi to nie znaczy, iż realacje muszą być wrogie.
Po tak krótkiej notce o stworze z którym gracze mogą mieć docenienia proszę o PW od zainteresowanych
Po tak krótkiej notce o stworze z którym gracze mogą mieć docenienia proszę o PW od zainteresowanych

Ktoś chętny na wątek z przystojnym elfem? Jestem otwarty na wszelkie propozycje 

- Cecilia
- Szukający Snów
- Rasa: Człowiek - Szpieg
- Profesje:
- Kontakt:
Chętnie popisze z jakąś ciekawą, człowiekokształtną osobowością . PW
- Caltlin
- Szukający drogi
- Rasa: Mroczny Elf
- Profesje:
- Kontakt:
Chętnie popiszę z kimś PW
- Ennelenethea
- Zbłąkana Dusza
- Rasa: Upadły Anioł
- Profesje:
- Kontakt:
Też coś chętnie rozegram.
Zapraszam do wątku http://granica-pbf.pl/viewtopic.php?f=137&t=1815
Młody kotołak poszukuje chętnej osoby do rozpoczęcia swoich przygód w wielkim świecie. Zainteresowanych proszę o kontakt na PW 

- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Dwie piękne kobiety szukają towarzystwa w wątku.
Można pisać na gg do mnie, albo do Tris. Ew na PW do mnie.
A tutaj wątek: http://granica-pbf.pl/viewtopic.php?f=1 ... 499#p30389
Można pisać na gg do mnie, albo do Tris. Ew na PW do mnie.
A tutaj wątek: http://granica-pbf.pl/viewtopic.php?f=1 ... 499#p30389
Królowa Niara
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
- Juno
- Szukający drogi
- Rasa: Człowiek z domieszką wampirzej k
- Profesje:
- Kontakt:
Ogłoszenie duszpasterskie:
,,Bombowa mieszanka, poszukuje towarzyszki, bądź towarzysza do wyprawy. Będziemy zapuszczać się w najgłębsze obszary Mrocznej Puszczy, aby zapolować na legendarne stwory. Chętnych proszę zgłaszać się PW
Z poważaniem, Juno Team"
,,Bombowa mieszanka, poszukuje towarzyszki, bądź towarzysza do wyprawy. Będziemy zapuszczać się w najgłębsze obszary Mrocznej Puszczy, aby zapolować na legendarne stwory. Chętnych proszę zgłaszać się PW
Z poważaniem, Juno Team"
Młody elf szuka wątku.

- Thesstaryx
- Błądzący na granicy światów
- Rasa: Zjawa
- Profesje:
- Kontakt:
Nudzi mi się, chętnie przyjmę na klatę poszukiwaczy skarbów w jakichś podziemiach.
- Akkarin
- Poszukujący Marzeń
- Rasa: Nemorianin
- Profesje:
Rada dla szukających wątku: Proponuję skontaktować się z tymi, którzy już napisali, że kogoś poszukują. Sprawdzić, czy może mają już jakiś, czy też niekoniecznie. Może można się dołączyć? Z doświadczenia wiem, że jak się samemu nie powysyła PW, tylko czeka - to czasami można zdecydowanie za długo nie mieć co robić 

Arkad
Siedziba rodu Derathé
Naszym największym strachem nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi tylko zbyt silni. Nasz blask nas przeraża, nie ciemność. Umniejszanie swojego znaczenia nie służy światu. Nie bój się tylko po to żeby inni czuli się przy tobie bezpiecznie. Przyszliśmy na świat by świecić. Ten blask jest w każdym z nas. Kiedy widać nasz blask, pozwalamy innym robić to samo. Uwalniając się od własnego strachu, wyzwalamy od niego innych.
Siedziba rodu Derathé
Naszym największym strachem nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi tylko zbyt silni. Nasz blask nas przeraża, nie ciemność. Umniejszanie swojego znaczenia nie służy światu. Nie bój się tylko po to żeby inni czuli się przy tobie bezpiecznie. Przyszliśmy na świat by świecić. Ten blask jest w każdym z nas. Kiedy widać nasz blask, pozwalamy innym robić to samo. Uwalniając się od własnego strachu, wyzwalamy od niego innych.
- Aaliya
- Szukający Snów
- Rasa: Pokusa
- Profesje: Służący , Artysta , Złodziej
- Kontakt:
Chętnych na mroczną przygodę zapraszam do zapoznania się z moim wątkiem. Mile widziane pw z wyjaśnieniami odnośnie zamiarów co do wątku. Poszukuję istoty specjalizującej się w magii i zielarstwie, ale przyjmę wszelkie postaci z polotem. Wyjątek: postaci o formach niematerialnych (zjawy, upiory), krasnoludy oraz smoki. Prośba ode mnie: zapoznajcie się z moją KP. Będzie to wzajemne.
Edycja: Mile widziana każda rasa.
Edycja: Mile widziana każda rasa.
Ostatnio edytowane przez Aaliya 13 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.