Administracja: Regulamin forum, ogłoszenia, podstawowe zasady pisania postów, przewodnik po forum, panująca hierarchia. Dziwna magiczna księga, w której zostały spisane najważniejsze prawa rządzące tym światem. Ponoć magia w niej zawarta, sprawia, iż każde wielkie wydarzenie mające miejsce w świecie magicznie zostaje w niej odnotowane.
Proszę o sprawdzenie mojej Karty Postaci i równocześnie wyjaśniam, że nie mogłam dopasować odpowiedniej dziedziny magii, więc podałam jedynie zaklęcie, jakim się posługuję. Proszę o ewentualną korektę, chyba że może tak pozostać. Jest to jedyne zaklęcie, jakim się posługuję.
To ja dołączę się do ogółu i również składam prośbę o ogarnięcie KP, choć boję się, że bedzie zbyt hmm... kontrowersyjna i ingerująca w świat przedstawiony
Proszę o sprawdzenie mojej KP :D
Przy okazji proszę o zmienienie w wyglądzie jednej rzeczy,a mianowicie: Zamiana 2.37 centymetrów na 2 metry i 37 centymetrów. Dziękuję.
Ja bym również prosiła o sprawdzenie KP.
I przez to, że za późno znalazłam nowy avatar, o wiele lepszy niż pierwszy proszę też o zmianę w ekwipunku i wyglądzie.
Satine ma 1,9 metra wysokości pod postacią Pokusy, jej skóra nie wyróżnia się barwą od tej, którą mają ludzie, ale pokrywają ją liczne tatuaże, z którymi Satine się urodziła.piękne, szmaragdowe oczy spoglądają pogardliwie na wszystko co nie jest piekielnym pomiotem. Ma karmazynowe skrzydła i różowy ogon, który zakończony jest czymś co przypomina liść, lecz na końcu owego wyrostka tkwi ostra igła. Jej zęby, białe niczym czapy śniegu na najwyższych szczytach, są ostre i mocne niczym niejeden miecz. Ma prawym ramieniu widnieje zielona blizna, która znika, gdy Satine zmienia się w człowieka. Ramiona i przedramiona pokrywają kolce. Z jej długich i pofalowanych, brązowych włosów wyrastają dwa duże, zakrzywione rogi. Z jej palców u rąk wyrastają długie pazury, którymi Satine podrzyna gardła swym ofiarom.
Jeszcze ekwipunek:
sztylet
skórzane, czarne spodnie (pod postacią Pokusy)
czarny stanik (pod postacią Pokusy)
wysokie, skórzane czarne buty (pod postacią Pokusy)
Czarne stringi (pod postacią Pokusy)
karmazynowa suknia (pod postacią młodej kobiety)
brązowy płaszcz z kapturem (pod postacią staruszki)