Księga Boskich Praw ⇒ Nieobecności
- Jane
- Szukający Snów
- Rasa: Leśny Elf
- Profesje: Skrytobójca , Zabójca , Szpieg
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/moderator.png[/img]
- Kontakt:
Nieobecność do połowy maja wstępnie - mam nadzieję do tego czasu mieć odhaczony licencjat, do tego czasu się postaram wyrobić 

"Chwasty to szkodniki, które zabierają słońce i wodę roślinom uprawnym. To nikomu niepotrzebne wyrzutki, które powinno się natychmiast wyrwać, zanim ucierpi całe pole. Niestety, one zawsze wracają, by zabijać. Odebrać możliwość innym roślinom na życie, czerpiąc na tym korzyści. Jane nie mogła porównać się do ciernia, który swymi kolcami bronił się przed wyrwaniem. Ona jest tylko chwastem"
- Kana
- Szukający Snów
- Rasa: Kotołak
- Profesje: Wędrowiec
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
- Kontakt:
W zasadzie trochę ku mojemu własnemu zdziwieniu przez ostatni tydzień byłam praktycznie niedostępna i nadal jestem w niedoczasie ze wszystkimi prywatnymi zajęciami, więc zgłaszam na wszelki wypadek nieobecność na przynajmniej jeszcze jeden tydzień.
Współwątkowiczów przepraszam, że tak nieoczekiwanie - postaram się nadrabiać powoli posty w wolniejszych chwilach
Współwątkowiczów przepraszam, że tak nieoczekiwanie - postaram się nadrabiać powoli posty w wolniejszych chwilach

Pegazy:
Kaprys, Dzika
,,Ma pani na coś alergię?
- Na głównych bohaterów." (Dzięki Conan!)
Dobra Kana, Gustowne przebranko, Młoda panna Trisk de Leu
"I niech Wam Kosmos sprzyja!" (Ponowne dzięki Conan!)
"Pewnego dnia będzie coś, ale nie wiem co. ~ Kana 2018" (Yao)
Kaprys, Dzika
- Kana
- Szukający Snów
- Rasa: Kotołak
- Profesje: Wędrowiec
- Kontakt:
I muszę niestety przedłużyć moją nieobecność - nie wyrobiłam się do wakacji, a w lato będę praktycznie niedostępna. Prywatnie napiszę więcej i powiem, które jeszcze wątki muszę jeszcze niestety zamknąć x'3 Ale dziękuję Wam wszystkim za wspólne pisanie i bawcie się (nie)grzecznie gdy nie będę patrzeć 

Pegazy:
Kaprys, Dzika
Kaprys, Dzika
- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Dopadł mnie covid. Myślałam, że przejdę łagodnie, ale nic z tego. Ledwo żyję. Nie będę wam opowiadać na co mi siadło i co dokładnie się dzieje, bo to jest bleh... Ale jestem jak pół trupa, pół człowieka. W związku z tym, raczej mnie nie uświadczycie na forum, ani na discordzie, pewnie z tydzień. Oby nie więcej.
Królowa Niara
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
- Esmeralda
- Poszukujący Marzeń
- Rasa: Przemieniony
- Profesje: Wojownik , Włóczęga
- Kontakt:
Zgłaszam nieobecność moją i Wensza od 12.08-28.08 bo wakacje :3
- Barbarossa
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa: Wampir
- Profesje: Pirat , Żeglarz , Rozbójnik
- Kontakt:
W weekend postaram się coś nadrobić ale do 29.09 wstępnie jestem ograniczony dostępnością z powodu obrony pracy inżynierskiej i rozmową o pracę.
- Jane
- Szukający Snów
- Kontakt:
Ograniczony kontakt ze mną od 10.11 do 13.11.22, nie będę mieć niestety dostępu do laptopa 

"Chwasty to szkodniki, które zabierają słońce i wodę roślinom uprawnym. To nikomu niepotrzebne wyrzutki, które powinno się natychmiast wyrwać, zanim ucierpi całe pole. Niestety, one zawsze wracają, by zabijać. Odebrać możliwość innym roślinom na życie, czerpiąc na tym korzyści. Jane nie mogła porównać się do ciernia, który swymi kolcami bronił się przed wyrwaniem. Ona jest tylko chwastem"
- Aaliya
- Szukający Snów
- Rasa: Pokusa
- Profesje: Włóczęga , Kurtyzana , Złodziej
- Kontakt:
Z powodu awarii laptopa, w chwili obecnej nie ma mnie na forum,a od 26 listopada do 10 grudnia jestem na urlopie zagranicznym. Postaram się w najbliższych dniach z komórki poczynić przynajmniej jeden odpis. Wybaczcie te trudności. 

Ludzka postać
Diabelska postać
Jesteśmy ponurymi dziećmi nocy
Zwą nas w podziemiu boginiami zemsty
Ajschylos: ,,Eumenidy''
Diabelska postać
- Aaliya
- Szukający Snów
- Rasa: Pokusa
- Profesje: Włóczęga , Kurtyzana , Złodziej
- Kontakt:
Kochani, bardzo chcę już pisać z wami w wątkach, jednak czeka mnie kolejny wyjazd i będę dostępna pod koniec pierwszego tygodnia stycznia albo w drugim tygodniu stycznia. Przepraszam za trudności i szczęśliwego nowego roku dla Was.

Ludzka postać
Diabelska postać
Diabelska postać
- Nevaeh
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Alarianin
- Profesje: Bard , Służący
- Kontakt:
Ze względu na sesję za rogiem i licencjat wiszący mi nad głową niczym damoklesowy miecz, muszę zgłosić
1) całkowitą nieobecność przez najbliższe trzy tygodnie (konkretnie do 16.02)
2) ograniczoną aktywność przez jakieś 2-3 miesiące (do kwietnia). Podejrzewam, że jakieś odpisy będę wrzucać, ale na pewno nie z taką częstotliwością jak ostatnio.
Uprzejmie proszę uzbroić się w cierpliwość i pomodlić do Prasmoka. A w razie czego można mnie szturchać wszelkimi komunikatorami, choć najlepiej
bo ten zawsze mam pod ręką. Odpisać zawsze odpiszę 
1) całkowitą nieobecność przez najbliższe trzy tygodnie (konkretnie do 16.02)
2) ograniczoną aktywność przez jakieś 2-3 miesiące (do kwietnia). Podejrzewam, że jakieś odpisy będę wrzucać, ale na pewno nie z taką częstotliwością jak ostatnio.
Uprzejmie proszę uzbroić się w cierpliwość i pomodlić do Prasmoka. A w razie czego można mnie szturchać wszelkimi komunikatorami, choć najlepiej

"Tyle mnie we mnie, ile mego odbicia w sercu drugiego człowieka." ~Nev
- Esmeralda
- Poszukujący Marzeń
- Profesje: Wojownik , Włóczęga
- Kontakt:
Zgłaszam nieobecność JANE od dziś do poniedziałku włącznie.
- Latro
- Błądzący po drugiej stronie
- Profesje: Rozbójnik , Złodziej , Przemytnik
- Kontakt:
Raczej do końca maja będę odpisywała rzadziej - ostatnio mam dużo nauki, ale też matura się zbliża :x
- Jane
- Szukający Snów
- Kontakt:
W marcu miałam swój sezon chorobowy (stąd i lekki zastój z postami w nim) i dopiero teraz się odkopuję ze wszystkich obowiązków - prawo jazdy plus zaległości w pracy - stąd moja częstotliwość odpisywania może się wydłużyć. W razie czego - w kontakcie 

- Jane
- Szukający Snów
- Kontakt:
Całkowita nieobecność, równoznaczna też w większości z brakiem kontaktu ze mną, od 26.04 do 03.05, wyjazd. W razie w można łapać mnie telefonicznie 

- Samiel
- Poszukujący Marzeń
- Profesje: Skrytobójca , Wędrowiec , Najemnik
- Kontakt:
Nieobecność majówkowa, 01-04.05. Do postów nie siądę, administratorskimi sprawami też raczej nie będę w stanie się zająć. W razie czego, będę miał dostęp do discorda, więc tam można mnie łapać 

La mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
- Jane
- Szukający Snów
- Kontakt:
Zgłaszam całkowitą nieobecność swoją, Esme oraz Wensza od 06.06 do 10.06~
Kontakt na mess/dc
Kontakt na mess/dc