Księga Boskich PrawNieobecności

Administracja: Regulamin forum, ogłoszenia, podstawowe zasady pisania postów, przewodnik po forum, panująca hierarchia.
Dziwna magiczna księga, w której zostały spisane najważniejsze prawa rządzące tym światem. Ponoć magia w niej zawarta, sprawia, iż każde wielkie wydarzenie mające miejsce w świecie magicznie zostaje w niej odnotowane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Rasa: Driada
Profesje: Opiekun , Uzdrowiciel , Rozbójnik
Ranga: administrator.png
Kontakt:

Post autor: Frigg »

Zgłaszam względną nieobecność w dniach : 16.10-18.10. 2015 r. (ale nadal pilnuję eventu!)
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Kontakt:

Moja obecność na forum będzie niestabilna przez najbliższe dwa tygodnie od dzisiaj z powodu dość długich wyjazdów. Za wszelkie opóźnienia w wątkach przepraszam, ale niestety tak się nałożyły moje plany,które nie do końca zaplanowane były...W pełni wrócę około 3 listopada.
Awatar użytkownika
Akkarin
Poszukujący Marzeń
Rasa: Nemorianin
Profesje:

Post autor: Akkarin »

Nieobecny w dniach 23.10-25.10
Arkad
Siedziba rodu Derathé

Naszym największym strachem nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi tylko zbyt silni. Nasz blask nas przeraża, nie ciemność. Umniejszanie swojego znaczenia nie służy światu. Nie bój się tylko po to żeby inni czuli się przy tobie bezpiecznie. Przyszliśmy na świat by świecić. Ten blask jest w każdym z nas. Kiedy widać nasz blask, pozwalamy innym robić to samo. Uwalniając się od własnego strachu, wyzwalamy od niego innych.
Awatar użytkownika
Tilia
Kroczący w Snach
Rasa: Człowiek - Druid
Profesje:
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Tilia »

Nie ma mnie od dziś (12.11.15) do niedzieli (15.11.15) włącznie.
Awatar użytkownika
Raena
Szukający Snów
Rasa: Królikołak
Profesje:
Uwagi administracji: Konto Raena, jest prezentem urodzinowym dla użytkowniczki od administracji (z dnia 3.10.2013) i liczy się jako dodatkowy slot na postać. Raena (konto) jest postacią dodatkową, z czego wynika, że użytkowniczka może posiadać 7+1+1postaci na normalnych zasadach + 1 dodatkowych slotów, jeden jako prezent. Zatem użytkowniczka ma prawo posiadać razem 10 kont.
Kontakt:

Post autor: Raena »

Od środy (18.11.2015) będę mniej obecna z powodu wyjazdu. Wszyscy użytkownicy, którzy mają ze mną wątek proszeni są o cierpliwość, wracam 22.11, wtedy jak najszybciej postaram się odpisać. Możliwe, że znajdę czas na odpisy w trakcie wyjazdu, ale niczego nie obiecuję :)
Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Rasa: Anioł Światła
Profesje: Władca , Mag , Opiekun
Ranga: Administrator
Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
Kontakt:

Post autor: Niara »

Informacja dla osób piszących z kontami Kassandry i Arayo - obie mają bana na miesiąc, z tego też powodu nie będą mogły odpisywać w wątkach.
Królowa Niara
Królowe na trony!

"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."

“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
Kontakt:

Nie będzie mnie już dzisiaj, jutro też mało prawdopodobne, więc najwcześniej będę w stanie sprawdzić KP w poniedziałek. Przepraszam za ten czas oczekiwania.
Królowa Niara
Królowe na trony!

“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Kontakt:

Uch, miałam już być. ale łaskawie dostałam info od ubezpieczyciela mojego laptopa, że przyślą po niego dziś kuriera, także nie wiem ile będą go naprawiać. Mam co prawda telefon i tablet, ale jakoś ciężko mi się obsługuje dotykowy ekran, więc będę tylko sporadycznie z kompa Meridiona.
Królowa Niara
Królowe na trony!

Awatar użytkownika
Sanaya
Urzeczywistniający Marzenia
Rasa: Alarianin
Profesje: Alchemik , Badacz
Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
Kontakt:

Post autor: Sanaya »

Grudniowe nieobecności dla mnie i całego mojego stada (Sanaya, Jorge, Dżari, Skowronek, Yastre):
W dniach 30.11-06.12 mogę się pojawiać na forum by trochę połowić, ale odpisywać na pewno nie będę - mam egzamin, do którego muszę się przyłożyć. A w dniach 27.12-02.01 (a może nawet dzień więcej w jedną czy w drugą stronę) nie będę wchodzić na forum w ogóle, bo wyjeżdżam i na pewno nie będę miała dostępu do internetu.
Awatar użytkownika
Irmgardis
Szukający drogi
Rasa: Półelf
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Irmgardis »

Mnie nie będzie do niedzieli.
Leira i Irmgardis nieobecne.
"Anioły istnieją. Tylko czasem nie mają skrzydeł i nazywają się przyjaciele ♥♥♥"
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Kontakt:

Z powodu nagłych i nieprzewidzianych zdarzeń nie będzie mnie do niedzieli od teraz. Przepraszam za wszelkie obsuwy, ale nie planowałam szczerze żadnych wyprowadzek/przenosin/wyjazdów, ale sytuacje mnie do tego zmusiły. Za wszelkie sprawdzanie KP, a raczej z odpowiedziami zwrotnymi również przepraszam, ale na prawdę nie mam pola wyboru. Jak mi się uda to postaram się zrobić w tym czasie jak najwięcej.
Awatar użytkownika
Irmgardis
Szukający drogi
Rasa: Półelf
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Irmgardis »

Mam popsuty telefon, więc nie będę aż tak aktywna jak wcześniej. Teraz mogę wchodzić tylko z komputera. Za niedogodności przepraszam....
"Anioły istnieją. Tylko czasem nie mają skrzydeł i nazywają się przyjaciele ♥♥♥"
Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Kontakt:

Mojej nieobecności ciąg dalszy. Mimo próśb i gróźb, serwis laptopów nie wywiązał się z terminu. Co za tym idzie nadal nie mam kompa i sam diabeł wie kiedy go odzyskam. Nie zanosi się jednak żeby to nastąpiło w tym tygodniu. Innymi słowy - kicha. Nie będzie mnie i nie wiem kiedy wrócę :(
Królowa Niara
Królowe na trony!

Awatar użytkownika
Cornoctis
Zsyłający Sny
Rasa: Lodowy Smok
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Cornoctis »

Będę względnie nieobecny 3-5.12 z powodu wyjazdu. Postaram się jednak wchodzić przez telefon.
Awatar użytkownika
Nilsa
Błądzący na granicy światów
Rasa: Niegdyś czarodziejka, jednak wyp
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Nilsa »

Pochorowałam się i nie wiem jak będzie z moim wchodzeniem na forum :|
Może będę wchodzić całkiem normalnie, ale nie obiecuję...
Awatar użytkownika
Frigg
Zaklęta Żaba
Kontakt:

Przez najbliższy tydzień będzie mnie trochę mniej na forum, ale nie oznacza, że nie będzie w ogóle :P trochę mam nawału pracy, aczkolwiek nadal jestem dostępna na PW, GG czy też innych komunikatorach/sposobach komunikacji. Za opóźnienia wszelkie w szczególności z odpisami przepraszam. Sądzę jednak, że już po świętach będę w ogóle bardziej dostępna.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Księga Boskich Praw”