Księga Boskich Praw ⇒ Nieobecności
- Cornoctis
- Zsyłający Sny
- Rasa: Lodowy Smok
- Profesje:
- Kontakt:
Będę sporadycznie na forum się pojawiał od 2.07 przez maksymalnie dwa tygodnie.
- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Piszę w imieniu Arayo. Nie będzie jej dzisiaj i jutro do południa na pewno. Po wczorajszej wichurze nie ma u niej prądu i najwcześniej ma być jutro o 12.
Królowa Niara
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Królowe na trony!
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
- Esmeralda
- Poszukujący Marzeń
- Rasa: Przemieniony
- Profesje: Wojownik , Włóczęga
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
- Kontakt:
W imieniu Wensza piszę że nie będzie go kilka dni z powodu choroby
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Rasa: Driada
- Profesje: Opiekun , Uzdrowiciel , Rozbójnik
- Ranga: administrator.png
- Kontakt:
Zgłaszam swoją nieobecność, od dziś do dnia 20.07.2015r. z powodu wyjazdu
-
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Człowiek - Łowczyni
- Profesje:
- Uwagi administracji: Konto Raena, jest prezentem urodzinowym dla użytkowniczki od administracji (z dnia 3.10.2013) i liczy się jako dodatkowy slot na postać. Raena (konto) jest postacią dodatkową, z czego wynika, że użytkowniczka może posiadać 7+1+1postaci na normalnych zasadach + 1 dodatkowych slotów, jeden jako prezent. Zatem użytkowniczka ma prawo posiadać razem 10 kont.
- Kontakt:
Od dziś moja obecność może być sporadyczna. Od wtorku lub środy powinno być już w porządku
Mimo wszystko istnieje szansa, że jutro będę mogła odpisać na ewentualne posty.

Mimo wszystko istnieje szansa, że jutro będę mogła odpisać na ewentualne posty.
- Esmeralda
- Poszukujący Marzeń
- Rasa: Przemieniony
- Profesje: Wojownik , Włóczęga
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
- Kontakt:
A więc tak, jadę na wakacyjny wyjazd do Chorwacji na 2 tygodnie. Niby ma tam być internet ale jaki to on będzie i czy w ogóle będzie to nie wiem ;-; Dlatego też wolę napisać tutaj, jeśli zaistnieje możliwość to odpisywać i pisać aury będę tam 

- Farico
- Szukający drogi
- Rasa: Lisołak
- Profesje:
- Uwagi administracji: Konto Raena, jest prezentem urodzinowym dla użytkowniczki od administracji (z dnia 3.10.2013) i liczy się jako dodatkowy slot na postać. Raena (konto) jest postacią dodatkową, z czego wynika, że użytkowniczka może posiadać 7+1+1postaci na normalnych zasadach + 1 dodatkowych slotów, jeden jako prezent. Zatem użytkowniczka ma prawo posiadać razem 10 kont.
- Kontakt:
Jak to bywa, z przyczyn ode mnie niezależnych, mogę być nieobecna do końca tygodnia.
- Skierra
- Rasa: Wilkołak, niegdyś ludzki kapłan
- Profesje:
- Kontakt:
Zarówno ją jak i wszystkie moje postacie będę mało, lub wogóle nie będą aktywne, z powodu bardzo niskiego dostępu do internetu.
- Cornoctis
- Zsyłający Sny
- Profesje:
- Kontakt:
Będę dostępny jedynie wieczorami po godzinie 20 od 25.07 do 16.08. Czasami może mnie nie być wgl. Kontakt w pilnych sprawach proszę przez gg.
- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Jak już pisałam wcześniej, będzie mnie bardzo mało na forum przez najbliższe 2 miesiące. Jak już większość z Was wie, bierzemy z Meridionem ślub we wrześniu, w związku z przygotowaniami mam bardzo, bardzo mało czasu. Jak wiecie i Cornoctis jest mało obecny, a także Frigg, sprawdzanie KP może, więc potrwać parę dni. Na pewno nie damy rady sprawdzać KP codziennie. Dlatego, czasem sprawdzanie może potrwać kilka dni. Za wszelkie "obsuwy" bardzo przepraszamy.
Królowa Niara
Królowe na trony!
Królowe na trony!
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Rasa: Driada
- Profesje: Opiekun , Uzdrowiciel , Rozbójnik
- Ranga: administrator.png
- Kontakt:
Moi robaczki,
przez najbliższe dwa miesiące nie wiem jak będzie wyglądała sprawa moich pobytów na forum, ponieważ wyjeżdżam na praktyki oraz do pracy. Postaram się być jak najczęściej, pisać aury, sprawdzać KP, ale nie obiecuję, że będę często i gęsto. Mogą więc zaistnieć zastoje, za które bardzo przepraszam. O tym wszystkim wspominała również Niara powyżej, ale nie chcę być nieoficjalna.
Za wszelkie utrudnienia przepraszam, ale mam nadzieję, że Wasze wakacje będą również intensywne i bogate w doświadczenia co moje!
przez najbliższe dwa miesiące nie wiem jak będzie wyglądała sprawa moich pobytów na forum, ponieważ wyjeżdżam na praktyki oraz do pracy. Postaram się być jak najczęściej, pisać aury, sprawdzać KP, ale nie obiecuję, że będę często i gęsto. Mogą więc zaistnieć zastoje, za które bardzo przepraszam. O tym wszystkim wspominała również Niara powyżej, ale nie chcę być nieoficjalna.
Za wszelkie utrudnienia przepraszam, ale mam nadzieję, że Wasze wakacje będą również intensywne i bogate w doświadczenia co moje!
- Akkarin
- Poszukujący Marzeń
- Rasa: Nemorianin
- Profesje:
7.08 do 10-12.08
Arkad
Siedziba rodu Derathé
Naszym największym strachem nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi tylko zbyt silni. Nasz blask nas przeraża, nie ciemność. Umniejszanie swojego znaczenia nie służy światu. Nie bój się tylko po to żeby inni czuli się przy tobie bezpiecznie. Przyszliśmy na świat by świecić. Ten blask jest w każdym z nas. Kiedy widać nasz blask, pozwalamy innym robić to samo. Uwalniając się od własnego strachu, wyzwalamy od niego innych.
Siedziba rodu Derathé
Naszym największym strachem nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi tylko zbyt silni. Nasz blask nas przeraża, nie ciemność. Umniejszanie swojego znaczenia nie służy światu. Nie bój się tylko po to żeby inni czuli się przy tobie bezpiecznie. Przyszliśmy na świat by świecić. Ten blask jest w każdym z nas. Kiedy widać nasz blask, pozwalamy innym robić to samo. Uwalniając się od własnego strachu, wyzwalamy od niego innych.
- Cornoctis
- Zsyłający Sny
- Profesje:
- Kontakt:
Nie będzie mnie jeszcze do 26.08, ale do tego już więcej czasu poświęcę swoim obowiązkom na forum 

Jutro wyjeżdżam, będę w poniedziałek wieczorem.
"Nie ma czegoś takiego jak medium. Są tylko ludzie, którzy potrafią się otaczać wystarczającą ilością debili." - Miecio Mietczyński
- Skierra
- Rasa: Wilkołak, niegdyś ludzki kapłan
- Profesje:
- Kontakt:
Informuję o mojej nieobecności do niedzieli wieczór.