Archiwum Alarańskie ⇒ Nie masz z kim pisać? - ZBLOKOWANY I PRZENIESIONY
Szukam osób chętnych do pisania, które odpisują częściej niż raz w tygodniu. Płeć, rasa i profesja jest mi obojętna.
Gdyby ktoś chciał mnie przygarnąć do istniejącego wątku, także nie mam nic przeciwko.
Jestem otwarty na propozycje i sam też chętnie coś zaproponuję.
NIEAKTUALNE
Gdyby ktoś chciał mnie przygarnąć do istniejącego wątku, także nie mam nic przeciwko.
Jestem otwarty na propozycje i sam też chętnie coś zaproponuję.
NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Lana 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
- Vanessa
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Przemieniony
- Profesje: Zielarz , Alchemik , Badacz
Witam,
Jestem zainteresowana podjęciem współpracy z osobami, chętnymi odpisywać co 2-3 dni.
Nie mam jakiś wymagań odnośnie rasy, profesji czy płci. Mogę również dołączyć do już istniejącego wątku, ale najchętniej wzięłabym udział w nowym.
Czekam na propozycje.
Obecnie będe pisac z Wilkomirem, ale jak ktos "nowy" chciałby dołączyć, to niech da znać. Ciekawiej jak są 3-4 osoby.
Zapraszam :>
Jestem zainteresowana podjęciem współpracy z osobami, chętnymi odpisywać co 2-3 dni.
Nie mam jakiś wymagań odnośnie rasy, profesji czy płci. Mogę również dołączyć do już istniejącego wątku, ale najchętniej wzięłabym udział w nowym.
Czekam na propozycje.
Obecnie będe pisac z Wilkomirem, ale jak ktos "nowy" chciałby dołączyć, to niech da znać. Ciekawiej jak są 3-4 osoby.
Zapraszam :>
Ostatnio edytowane przez Vanessa 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
- Viktor
- Błądzący na granicy światów
- Rasa:
- Profesje:
Niechaj przeglądający będą pozdrowieni!
Szukam grupy z którą będę mógł pisać co dzień lub dwa ( maks 3 )
W głównej mierze wolałbym do nowego wątku dołączyć
Propozycję proszę wysyłać na
.
Dziękuję i pozdrawiam raz jeszcze!
NIEAKTUALNE
Szukam grupy z którą będę mógł pisać co dzień lub dwa ( maks 3 )
W głównej mierze wolałbym do nowego wątku dołączyć

Propozycję proszę wysyłać na

Dziękuję i pozdrawiam raz jeszcze!
NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Viktor 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
- Loring
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa: Człowiek
- Profesje:
- Kontakt:
Witam wszystkich, poszukuję ludzi do wątku, ale może od początku.
Poszukiwani i wątek.
Najlepiej kobieta, ale mężczyzną nie pogardzę. Nie musi to być człowiek, jestestwo jest mi obojętne, ale najlepiej, gdyby był to ktoś, z kim zostałbym na dłużej. Osoba której mógłbym wyjawić powód przybycia do krainy (inf. są w KP) i która by ze mną podróżowała. Nie przeszkadza mi przyłączenie się więcej niż jednej istoty. Mogę stworzyć wątek, lub dołączyć do nowo stworzonego. Konkretna lokacja? Byle leżała na krańcu krainy, i nie była nią Mauria.
Co oferuję?
- Odpisuję minimum raz dziennie.
- Każdy mój post jest dłuższy od najdłuższego, stworzonego przez inną osobę.
- Kontakt 24/7 na GG nr. podany na profilu.
W razie pozytywnego przyjęcia ogłoszenia, zapraszam na GG lub
. Pozdrawiam
.
NIEAKTUALNE.
Poszukiwani i wątek.
Najlepiej kobieta, ale mężczyzną nie pogardzę. Nie musi to być człowiek, jestestwo jest mi obojętne, ale najlepiej, gdyby był to ktoś, z kim zostałbym na dłużej. Osoba której mógłbym wyjawić powód przybycia do krainy (inf. są w KP) i która by ze mną podróżowała. Nie przeszkadza mi przyłączenie się więcej niż jednej istoty. Mogę stworzyć wątek, lub dołączyć do nowo stworzonego. Konkretna lokacja? Byle leżała na krańcu krainy, i nie była nią Mauria.
Co oferuję?
- Odpisuję minimum raz dziennie.
- Każdy mój post jest dłuższy od najdłuższego, stworzonego przez inną osobę.
- Kontakt 24/7 na GG nr. podany na profilu.
W razie pozytywnego przyjęcia ogłoszenia, zapraszam na GG lub

NIEAKTUALNE.
Ostatnio edytowane przez Loring 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
-
- Rasa: Człowiek - Łowca Nagród
- Profesje:
- Kontakt:
Witam!
Łowca głów wraz z wampirzycą poszukują 1-2 osób chętnych do kontynuowania tego wątku. Wymagania to w miarę częste odpisy i długie, ładne posty.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na pw.
Dziękuję pozdrawiam
Łowca głów wraz z wampirzycą poszukują 1-2 osób chętnych do kontynuowania tego wątku. Wymagania to w miarę częste odpisy i długie, ładne posty.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na pw.

Dziękuję pozdrawiam
- Noelia
- Rasa: Wampir
- Profesje: Wędrowiec , Artysta , Mieszczanin
- Kontakt:
Osoby zainteresowane wyżej wymienionym ogłoszeniem, mogą pisać
też do mnie
. Szczególnie poszukiwany jakiś nowy gracz, chętnie przyjmiemy go do grona w wątku
.

- Damriel
- Rasa:
- Profesje:
- Kontakt:
Szukam kogos do pisania do istniejącego wątku
- Dérigéntirh
- Senna Zjawa
- Rasa: Smok
- Profesje: Mag , Mędrzec , Wędrowiec
- Kontakt:
Poszukiwany: towarzysz żywy lub nieumarły.
Kompan wszelakiej rasy chętny przygód jakowych zaznać proszony jest o skontaktowanie się z moją skromną osobą. Warunki moje są takie: wątek rozpoczyna się w Smoczej Przełęczy, w drodze do miasta Valladon. Prosiłbym, aby osoba chętna aktywną była.
PS. Nie zawszę piszę tym stylem, proszę się nie obawiać. Po prostu użyłem go na potrzebę chwili.
Nieaktualne
Kompan wszelakiej rasy chętny przygód jakowych zaznać proszony jest o skontaktowanie się z moją skromną osobą. Warunki moje są takie: wątek rozpoczyna się w Smoczej Przełęczy, w drodze do miasta Valladon. Prosiłbym, aby osoba chętna aktywną była.
PS. Nie zawszę piszę tym stylem, proszę się nie obawiać. Po prostu użyłem go na potrzebę chwili.
Ostatnio edytowane przez Dérigéntirh 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
- Adrien
- Szukający Snów
- Rasa: Upadły Anioł
- Profesje:
- Kontakt:
Hm... spróbujmy jeszcze raz. Grabarz, Kowalka, Rycerz i Elf poszukują kogoś nowego do istniejącego wątku.
Wymagania?
1. Logiczne i długie posty.
2. Nie Anioł.
3. Kolejka u nas zazwyczaj zamyka się w 24 godzinach, ale jeśli ktoś się nie wyrobi nic się nie stanie.
4. Płeć gracza jest mi całkowicie obojętna.
Po wszelkie szczegóły proszę zgłaszać się do mnie.
Zapraszam.
Wymagania?
1. Logiczne i długie posty.
2. Nie Anioł.
3. Kolejka u nas zazwyczaj zamyka się w 24 godzinach, ale jeśli ktoś się nie wyrobi nic się nie stanie.
4. Płeć gracza jest mi całkowicie obojętna.
Po wszelkie szczegóły proszę zgłaszać się do mnie.
Zapraszam.

http://i59.tinypic.com/vzu5uv.jpg <---- Skoro jesteś taki ciekawy, zobacz..
"W końcu wszyscy są tacy sami, kiedy się zbrukają... anioły, demony, elfy, ludzie...co to za różnica? Doczesność to tylko przechowalnia dla klejnotu jakim jest dusza, reszta nie ma znaczenia..."~ Adrien
"W końcu wszyscy są tacy sami, kiedy się zbrukają... anioły, demony, elfy, ludzie...co to za różnica? Doczesność to tylko przechowalnia dla klejnotu jakim jest dusza, reszta nie ma znaczenia..."~ Adrien
- Marou
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa: Upadły Anioł
- Profesje:
- Kontakt:
To może jeszcze raz, bo ogłoszenie zniknęło, a wątku nie ma:
Szukam osoby lub osób do nowego wątku, w którym grałbym upadłym aniołem. Mógłbym też dołączyć do jakiegoś wątku (o ile jest w nim maksymalnie 3 osoby beze mnie). Tematyka dowolna, ewentualnie możemy coś wymyślić wspólnie. Najlepiej, żeby osobą do wątku była przedstawicielka płci pięknej i w miarę często odpisywała. Ja również oferuję częste odpisy.
Piszcie na GG: 36207408 lub na
do Drago 
NIEAKTUALNE
Szukam osoby lub osób do nowego wątku, w którym grałbym upadłym aniołem. Mógłbym też dołączyć do jakiegoś wątku (o ile jest w nim maksymalnie 3 osoby beze mnie). Tematyka dowolna, ewentualnie możemy coś wymyślić wspólnie. Najlepiej, żeby osobą do wątku była przedstawicielka płci pięknej i w miarę często odpisywała. Ja również oferuję częste odpisy.
Piszcie na GG: 36207408 lub na

Ostatnio edytowane przez Marou 11 lat temu, edytowano łącznie 2 razy.
-
- Rasa: Człowiek
- Profesje:
- Kontakt:
Chętnie dołączę do istniejącego wątku, albo rozpocznę z kimś zupełnie nowy. Proszę jedynie o osoby dysponujące wystarczającą ilością czasu, by nie czekać na ich odpowiedzi tydzień.
NIEAKTUALNE
NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Merry 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
Wampirzyca chodząca za dnia, szuka wątku z akcją 
NIEAKTUALNE

NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Evette 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
- Razd
- Rasa:
- Profesje:
- Kontakt:
Szukam kogoś z czasem, kto zechce przeżyć wyprawę w towarzystwie małomównego Nekromanty. Walka, zdrada i przy odrobinie szczęści poznanie prawdy o zapomnianym bogu.
Ilość osób nieograniczona.
Ilość osób nieograniczona.
-Czyżbym oszalał?
-Tak na to wygląda, zbzikowałeś. Ale powiem ci coś w sekrecie, tylko wariaci są coś warci...
Szalony Kapelusznik...
-Tak na to wygląda, zbzikowałeś. Ale powiem ci coś w sekrecie, tylko wariaci są coś warci...
Szalony Kapelusznik...
- Aderyn
- Rasa: Pradawna - Czarodziejka
- Profesje:
- Kontakt:
Jednak wracam do fabuły.
Otóż, jeśli ktoś byłby skłonny podróżować traktem do Valladonu, i chętnie nieco zboczy z kursu, wpadając po drodze do pewnej, nieco wybuchowej Czarodziejki, chętnie popiszę z takową osóbką. Nie mam żadnych wymagań, jedynie co do smoków ostrzeżenie - Ade ma pewien naszyjnik, pozwalający jej na kontrolę tych stworzeń w pewnym sensie (wyjaśnienie w KP). Osoby zainteresowane proszone o kontakt na gg: 12998187, na
bądź z Niloufar.
NIEAKTUALNE.

NIEAKTUALNE.
- Jorge
- Kroczący w Snach
- Rasa: Alarianin
- Profesje: Wojownik , Kapłan
- Kontakt:
Szukam miejsca do gry dla mojego szermierza.
Mogę dołączyć do istniejącego wątku bądź rozpocząć nowy. Zależałoby mi na szybkich odpisach, sama mogę odpisywać co najmniej raz dziennie. Płeć i rasa są mi obojętne, miejsce startu powiedzmy również, chociaż wolałabym jakieś cywilizowane rejony (niekoniecznie miasto, po prostu nie sam środek lasu).
Zainteresowanych proszę o kontakt na
(to konto albo Sanaya).
NIEAKTUALNE
Mogę dołączyć do istniejącego wątku bądź rozpocząć nowy. Zależałoby mi na szybkich odpisach, sama mogę odpisywać co najmniej raz dziennie. Płeć i rasa są mi obojętne, miejsce startu powiedzmy również, chociaż wolałabym jakieś cywilizowane rejony (niekoniecznie miasto, po prostu nie sam środek lasu).
Zainteresowanych proszę o kontakt na

NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez Jorge 11 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
- Vanessa
- Rasa: Przemieniony
- Profesje: Zielarz , Alchemik , Badacz
Witam Was,
Aktualnie zakończyłam wątek i chętnie podejmę współpracę z osobami zainteresowanymi odpisywaniem raz na 1-2 dni. Nie ukrywam, że najlepiej czuję się w otoczeniu ludzi. Akcja + introspekcja bardzo odpowiadałyby mi. Nikt nie pozostanie bez odpowiedzi. Proszę o szczegóły na
Pozdr.
i 3majcie się cieplutko^^
Aktualnie zakończyłam wątek i chętnie podejmę współpracę z osobami zainteresowanymi odpisywaniem raz na 1-2 dni. Nie ukrywam, że najlepiej czuję się w otoczeniu ludzi. Akcja + introspekcja bardzo odpowiadałyby mi. Nikt nie pozostanie bez odpowiedzi. Proszę o szczegóły na

Pozdr.