Archiwum AlarańskieZmiana cech postaci

Archiwum: miejsce zsyłki starych i nieaktualnych tematów.
Obszerne pomieszczenia mieszczą w sobie stare, zakurzone księgi dawno zapomniane przez żywe istoty. Każdy kto szuka wiedzy o minionych dziejach znajdzie ją tutaj, choć zapewne na niewiele mu się ona zda.
Zablokowany
Furin
Przybysz z Krainy Rzeczywistości
Rasa:
Profesje:
Kontakt:

Zmiana cech postaci

Post autor: Furin »

Jak jest z możliwością zmiany cech postaci np atrybutów?

Biorąc pierwszy z brzegu przykład, posłużę się swoją postacią. Mam cechę szarak, ale wydarzenia w grze dość wyraźnie pchają mnie w stronę swego rodzaju niezależności, gdzie owa cecha pasuje jak świni siodło. Z racji tego jak tutaj wygląda zmiana atrybutów? Prywatna rozmowa z adminem/modem? Wolna amerykanka? Czy jeszcze jakieś inne metody?
Yo! Masz zajawkê na koks?
Awatar użytkownika
Meiro
Szukający Snów
Rasa: Przeklęty
Profesje:
Kontakt:

Post autor: Meiro »

Jeśli dobrze Cię zrozumiałem, to chodzi Ci o zmianę atrybutów. Jet tu podobnie do magii, czyli jeśli Twoja postać trenowała możesz zwiększyć daną cechę na wyższy poziom. Oczywiście musisz najpierw poinformować o tym Strażników (najlepiej Niare lub Merdiona, jeśli ich nie ma to Aurill lub mnie). Zawsze możemy się nie zgodzić, lecz moim zdaniem jest to mało prawdopodobne. Nie zgodzimy się jeśli chcesz podnieść atrybuty itd. jeśli robisz to pod wpływem chwili (czyt. bo tak Ci się podoba). Jednak, gdy jest to poparte w przygodzie to nie ma problemu. Pamiętaj, że wszystkie zmiany należy uwzględnić w KP.
Ktoś dziś mnie opuścił w ten chmurny dzień słotny...
Kto? Nie wiem... Ktoś odszedł i jestem samotny...
Awatar użytkownika
Niara
Pani Snów
Rasa: Anioł Światła
Profesje: Władca , Mag , Opiekun
Ranga: Administrator
Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
Kontakt:

Post autor: Niara »

Dokładnie tak, jak mówi Dolciu. Wystarczy, że powiesz o tym któremuś z wymienionych strażników i możesz zmienić dany atrybut w KP. Dobrze by też było go krótko opisać jeśli został on nabyty w grze.
Królowa Niara
Królowe na trony!

"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."

“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Alarańskie”