"[błędne wykreśl]" mnie urzekłoDeath pisze:Ruszyła za Akkarinem, starając się trzymać daleko od kopyt ogara/ogiera [błędne wykreśl]

"[błędne wykreśl]" mnie urzekłoDeath pisze:Ruszyła za Akkarinem, starając się trzymać daleko od kopyt ogara/ogiera [błędne wykreśl]
Yyy... jasne xDGdy nadchodzi niebezpieczeństwo, pieśniarka zaczyna śpiewać i zachęcać do tego nagie drzewa, cały nagi las.
W Alaranii funkcjonują apteczki :D?podszedł do konia i ściągnął z niego apteczkę, podszedł spowrotem do chłopaka, otworzył apteczkę. Wyciągnął z niej bandaż, a następnie jedną dłonią przytrzymując stopę, a drugą wyciągając nóż, polała się lekko krew, także szybko zabandażował mu stopę.
Hy, dżinsy xDz zaplecza wyszedł średniego wzrostu elf, ubrany w czarne, obcisłe dżinsy i koszulę
No po prostu rotfl ...Sernik bo Mel dobry piecze xD
Tak, wiem, jedna literka, ale...Dużo w żuciu przeszła
Nie tyle kfiatek, co raczej urzekający dystans do własnej postaci, fajnie to brzmiTen osobliwy Czarodziej może pochwalić się 197 centymetrami wzrostu oraz 89 kilogramami wagi. Jest to zasadniczo koniec rzeczy, którymi może się chwalić.
Była piękna trzeba przyznać, ale na Lentira, to nie działało. Był demonem i potrafił się oprzeć pokusom. Tym bardziej, że zadłużył się po uszy w Nimlos.
xDMiał silna wolę co też ułatwiało problem.
- chłodne ramiona należy ogrzewać, to fakt ^^zapinany sweter na chłodne ramiona
- logika babskich KPCiało, które mogłoby wydać się wychudzone i nieapetyczne kusi krągłością bioder i dokładnie zarysowaną talią.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości