Archiwum Alarańskie ⇒ Nie masz z kim pisać? - ZBLOKOWANY I PRZENIESIONY
Mogę poprowadzić najlepiej łatwą krótką rozmowę, mogącą się skończyć w każdej chwili, o byle czym. 

http://forum.granica-pbf.pl/viewtopic.php?f=143&t=1191
chętnie z kimś popiszę (z nisko-średnią częstotliwością), tak na dzień dobry
chętnie z kimś popiszę (z nisko-średnią częstotliwością), tak na dzień dobry
- Felippe
- Szukający Snów
- Rasa: Mai podmuchu
- Profesje:
- Kontakt:
Pisałem już do zgłaszających się w tym temacie na PW, ale z braku odzewu (wiem, wiem, niecierpliwy jestem) ponawiam swoją propozycję publicznie. Jeśli ktoś ma ochotę na niezobowiązującą rozmowę, zapraszam TUTAJ
Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu
Siemka. Jestem nowy, mógłby ktoś zacząć ze mną temat, w którym wprowadziłby mnie do gry? Mogę także dołączyć do istniejącego już tematu 
Z góry dzięki :D

Z góry dzięki :D
- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
No to ten... egzaminy egzaminami, choroba chorobą, ale nudzi mi się trochę fabularnie, niby mam 3 tematy, ale 2 się zablokowały i w sumie chętnie bym z kimś popisała, chyba, że się mnie boicie ^^
Lubię sobie popisać, przecież nie samym adminowaniem żyje człowiek
Co do postaci to ja się tam jakoś dostosuje.
GG znacie, PW też dostępne, może ktoś się skusi ;>
Lubię sobie popisać, przecież nie samym adminowaniem żyje człowiek

Co do postaci to ja się tam jakoś dostosuje.
GG znacie, PW też dostępne, może ktoś się skusi ;>
Królowa Niara
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Jak otrzymam już akceptację szukam osoby do popisania. Niestety u mnie z czasem jest różnie więc i odpis może być różnie. Postaram się pisać w miarę na bieżąco, ale byłbym wdzięczny za wyrozumiałość. Z góry dziękuję jak ktoś mnie przygarnie.
- Amandia
- Szukający drogi
- Rasa: Maia Płomienia
- Profesje:
- Kontakt:
Po pewnego rodzaju przerwie ponownie szukam miejsca do pisania. Jestem otwarta na propozycje. 

- Felippe
- Szukający Snów
- Rasa: Mai podmuchu
- Profesje:
- Kontakt:
Chętnie przyłącze się do jakiegoś wątku, jeśli komuś nie będzie przeszkadzały niezbyt częste odpisy. W lipcu mam sporo wyjazdów, ale mógłbym pisać w przerwach pomiędzy nimi C:
Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu
- Gart
- Urzeczywistniający Marzenia
- Rasa: Człowiek
- Profesje:
- Kontakt:
Jeśli ktoś szuka wątku, gdzie nie będzie się jedynie rozmawiało, zapraszam.
Osobiście jestem dostępny całymi dniami, więc mogę odpisywać kiedy kto chce.
http://forum.granica-pbf.pl/viewtopic.php?f=67&t=1230
Osobiście jestem dostępny całymi dniami, więc mogę odpisywać kiedy kto chce.
http://forum.granica-pbf.pl/viewtopic.php?f=67&t=1230
- Saeko
- Błądzący na granicy światów
- Rasa: Upadły anioł
- Profesje:
- Kontakt:
Jeśli jest osoba, która podobnie jak ja nie ma obecnie nikogo do towarzystwa na fabule proszę o PW 

- Death
- Szukający Snów
- Rasa: Przemieniona, dawniej pół elf, p
- Profesje:
- Kontakt:
Chętnie popiszę z kimś, komu nie przeszkadzają dłuższe przerwy w pisaniu - sporo wyjeżdżam w te wakacje (dokładne terminy będę podawała parę dni wcześniej)
*
- A czym byliby ludzie bez miłości?
GINĄCYM GATUNKIEM, odparł Śmierć.
"Czarodzicielstwo", Terry Pratchett
- A czym byliby ludzie bez miłości?
GINĄCYM GATUNKIEM, odparł Śmierć.
"Czarodzicielstwo", Terry Pratchett
Potrzebuję około dwóch dodatkowych osób do scenariusza, związanego z wyprawą na nekromantę. Uprzedzam iż będzie nieco potyczek, także jeśli ktoś posiada dobre predyspozycję do walki i chęć pisania, proszę zgłosić się do mnie na PW, tudzież GG. Czekam cierpliwie.
- Villemo
- Kroczący pośród cudzych Marzeń
- Rasa: Nemorianin
- Profesje: Arystokrata , Mag
- Kontakt:
Hmmm... no to tak, jakby był ktoś chętny do popisania z załamaną psychicznie Nemorianką z małym dzieckiem to ja chętnie. Niestety chyba łatwo nie będzie bo jak tak dalej pójdzie, to dziewczyna może nieco sfiksować :/ Ale ja tam chętnie popiszę nawet sfiksowaną ^^ Jak we wcześniejszym poście pw macie gg znacie ^^
- Lori
- Szukający drogi
- Rasa: Królewska Syrena
- Profesje:
- Kontakt:
Chętnie popiszę z kimś, kto wybaczy ewentualne błędy pierwszego pisania; a także częste wyjazdy. Chętnych zapraszam tutaj.
Śmiałek chętny towarzyszyć ślepej elfce z ostrym mieczem i rozpieszczonym ptaszyskiem na ramieniu uprzejmie proszony o wysłanie mi wiadomości.
Najlepiej, gdyby ów śmiałek nie miał nic przeciwko tygodniowej przerwie w odpisach (7 lipca znikam) lub po prostu rzekł, że przygoda zacznie się po tym tygodniu ^^
EDIT: Aktualnie nieaktualne
Najlepiej, gdyby ów śmiałek nie miał nic przeciwko tygodniowej przerwie w odpisach (7 lipca znikam) lub po prostu rzekł, że przygoda zacznie się po tym tygodniu ^^
EDIT: Aktualnie nieaktualne
Ostatnio edytowane przez Maeve 14 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.