Archiwum Alarańskie ⇒ Nie masz z kim pisać? - ZBLOKOWANY I PRZENIESIONY
- Trenaas
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa: Człowiek
- Profesje:
- Kontakt:
Nowy gracz szuka jakiegoś wątku do którego mógł by się przyłączyć, pisać na PW.
- Luther
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Człowiek, z domieszką elfiej krw
- Profesje:
- Kontakt:
Szukam jakiegoś fajnego tematu do postowania, odpisuję raz dziennie (lub więcej). Fabuła dowolna, byle bez romansów!
*
- Czy to ten moment, kiedy całe moje życie przesuwa mi się przed oczami?
NIE. TEN MOMENT BYŁ PRZED CHWILĄ.
- Kiedy?
TO MOMENT, rzekł Śmierć, POMIĘDZY PAŃSKIMI NARODZINAMI A PAŃSKIM ZGONEM.
"Prawda", Terry Pratchett
- Czy to ten moment, kiedy całe moje życie przesuwa mi się przed oczami?
NIE. TEN MOMENT BYŁ PRZED CHWILĄ.
- Kiedy?
TO MOMENT, rzekł Śmierć, POMIĘDZY PAŃSKIMI NARODZINAMI A PAŃSKIM ZGONEM.
"Prawda", Terry Pratchett
- Megaera
- Szukający drogi
- Rasa: Człowiek (Przybysz)
- Profesje:
- Kontakt:
Nie mam się gdzie podziać, wiec chętnie do kogoś dołączę - najlepiej gdzieś w okolicach Fargoth lub na Wybrzeżu Cienia. Jestem na forum codziennie, najczęściej w godzinach 18-20. Jeśli ktoś jest zainteresowany moim towarzystwem, niech napisze PW
-Gdzie idziesz?
-Tam, gdzie ziemia pożywi się krwią i cierpieniem, ale martwe ciała ułożą drogę do wybawienia...
-Brzmi ciekawie, idę z Tobą.
-Tam, gdzie ziemia pożywi się krwią i cierpieniem, ale martwe ciała ułożą drogę do wybawienia...
- Liwian
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa: Czarodziej
- Profesje:
- Kontakt:
Liwian też chętnie gdzieś dołączy. Proszę na PW
- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Kto chce popisać z adminem? obiecuje, że będę odpisywać regularnie, tak jak kiedyś ^^
Królowa Niara
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
-
- Błądzący na granicy światów
- Rasa: Demon - Przemieniona
- Profesje:
- Kontakt:
Jak w temacie - jeżeli gdzieś znajdzie się, jeszcze, miejsce dla mnie to chętnie się dołączę/zahaczę/podczepię, etc.
Jest wiele odmian ciemności i można w nich znaleźć wiele rzeczy uwięzionych, zagubionych czy ukrytych. Czasami uciekają. Czasami zwyczajnie wypadają. A czasami po prostu mają dość.
Zapraszam do mojego tematu Karczma pod Samo tnącym Mieczem w dziale Drivii. Milo by było, gdyby ktoś dołączył. :D
Oto link dla zainteresowanych http://forum.granica-pbf.pl/viewtopic.p ... 011#p12011
Oto link dla zainteresowanych http://forum.granica-pbf.pl/viewtopic.p ... 011#p12011
- Riell
- Błądzący po drugiej stronie
- Rasa: Upadły Anioł
- Profesje:
- Kontakt:
Nie ma ktoś może w fabule miejsca dla jednego upadłego aniołka? <nieaktualne już>
I cry, when angels deserve to die
- Meallia
- Przybysz z Krainy Rzeczywistości
- Rasa: Elf
- Profesje:
- Kontakt:
Jakby ktoś chciał ze mną popisać, to zapraszam tutaj http://forum.granica-pbf.pl/viewtopic.php?f=56&t=1075
Ja również bym się gdzieś dołączyła, z zapałem i pełnym entuzjazmem, jakby nie było. :D
- Ethelnalen
- Kroczący w Snach
- Rasa: Anioł Światłości
- Profesje:
- Kontakt:
Jak ktoś potrzebuje włóczni do pomocy może wpaść do mnie. Trochę się tylko będzie trzeba posklejać.
http://forum.granica-pbf.pl/viewtopic.p ... 405#p12405
http://forum.granica-pbf.pl/viewtopic.p ... 405#p12405
That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Chętnie dołączę się do kogoś.[aktualne]
Ostatnio edytowane przez Aravel 14 lat temu, edytowano łącznie 1 raz.
- Megaera
- Szukający drogi
- Rasa: Człowiek (Przybysz)
- Profesje:
- Kontakt:
Dalej nie mam się gdzie podziać ;]
-Gdzie idziesz?
Chętnie popiszę z kimś miłym