Księga Boskich Praw ⇒ Nieobecności
- Niara
- Pani Snów
- Rasa: Anioł Światła
- Profesje: Władca , Mag , Opiekun
- Ranga: Administrator
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Proszę nie kontaktować się ze mną na kanałach prywatnych, przynajmniej przez jakiś czas. To jest: Messenger, Facebook, Discord, Gadu-Gadu, Instagram, E-Mail (prywatny). Będę na nich nieobecna. Jestem dostępna wyłącznie przez , na czacie forum lub pod oficjalnym mailem Granicy.
Moje posty powinny pojawiać się regularnie, ale nie będę o nich informować na kanałach prywatnych.
Wkrótce pojawi się ogłoszenie na temat świątecznych zmian i świątecznej zabawy grymuarowej - w przypadku zabawy, będę regularnie sprawdzać mail i temat na forum.
Osoby, które mają mój numer telefonu, proszę o kontaktowanie się ze mną przy jego pomocy.
Moje posty powinny pojawiać się regularnie, ale nie będę o nich informować na kanałach prywatnych.
Wkrótce pojawi się ogłoszenie na temat świątecznych zmian i świątecznej zabawy grymuarowej - w przypadku zabawy, będę regularnie sprawdzać mail i temat na forum.
Osoby, które mają mój numer telefonu, proszę o kontaktowanie się ze mną przy jego pomocy.
Królowa Niara
Królowe na trony!
"A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto,
z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto."
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
Królowe na trony!
“Nie ten mocny, kto burzy lecz ten, który podpiera. Nie ten, co łzy wyciska, lecz ten co je wyciera. Człowiekiem najszlachetniejszym w całym ludzkim tłumie, jest ten kto oprócz łez własnych cudze łzy rozumie.”
- Sanaya
- Urzeczywistniający Marzenia
- Rasa: Alarianin
- Profesje: Alchemik , Badacz
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/ekspert%20moderator.png[/img]
- Kontakt:
Nie ma mnie od środy do... soboty albo niedzieli. Nie wiem, zobaczę jak wyjdzie. Powód znany
Bawcie się grzecznie i Wesołych Świąt jakbym komuś nie dała rady złożyć bliżej świąt
Bawcie się grzecznie i Wesołych Świąt jakbym komuś nie dała rady złożyć bliżej świąt
- Nevaeh
- Błądzący po drugiej stronie
- Profesje: Bard , Służący
- Kontakt:
Miałam nadzieję, że obejdzie się bez tego, ale niestety... Muszę uprzedzić o zmniejszonej aktywności na forum przez najbliższy miesiąc (pewnie do końca sesji). Nauka nauką, ale jak na złość akurat grafik pracy w tym miesiącu mnie nie oszczędza. Postaram się coś wrzucić, ale nie mogę niczego obiecać
Nadal można mnie łapać 24/7 przez komunikatory , zarówno w sprawach forumowych, jak i towarzyskich. Po prostu z postami musicie zaczekać, aż ogarnę sobie życiowy grajdołek.
Buziaki
Nadal można mnie łapać 24/7 przez komunikatory , zarówno w sprawach forumowych, jak i towarzyskich. Po prostu z postami musicie zaczekać, aż ogarnę sobie życiowy grajdołek.
Buziaki
"Tyle mnie we mnie, ile mego odbicia w sercu drugiego człowieka." ~Nev
- Jane
- Szukający Snów
- Rasa: Leśny Elf
- Profesje: Skrytobójca , Zabójca , Szpieg
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/moderator.png[/img]
- Kontakt:
Pasuje mi się wytłumaczyć. Przepraszam, że robię to teraz, jednak wszystko będzie w tym poście. Oczywiście, nie odchodzę ani nic - moja wena nadal zostaje i będzie tutaj wypływać hektolitrami literek w postach, lecz jak wiadomo, rzadko ostatnio mam czas coś napisać. Popadłam w mocny pracoholizm (poza studiami dziennymi mam dwie dodatkowe prace), co zaczyna mi dawać się we znaki skrajnym zmęczeniem, już w tej chwili muszę brać naprawdę silne leki na anemię. Na czas sesji proszę o wyrozumiałość i cierpliwość, bo ja na pewno odpiszę w każdym wątku. Potrzebuję tylko trochę czasu
Na czas sesji jednak (29.01-11.02) jestem poza zasięgiem. Odpisuje na mediach (mess I gg) i jestem dostępna najczęściej późnymi wieczorami.
Na czas sesji jednak (29.01-11.02) jestem poza zasięgiem. Odpisuje na mediach (mess I gg) i jestem dostępna najczęściej późnymi wieczorami.
"Chwasty to szkodniki, które zabierają słońce i wodę roślinom uprawnym. To nikomu niepotrzebne wyrzutki, które powinno się natychmiast wyrwać, zanim ucierpi całe pole. Niestety, one zawsze wracają, by zabijać. Odebrać możliwość innym roślinom na życie, czerpiąc na tym korzyści. Jane nie mogła porównać się do ciernia, który swymi kolcami bronił się przed wyrwaniem. Ona jest tylko chwastem"
- Kana
- Szukający Snów
- Rasa: Kotołak
- Profesje: Wędrowiec
- Kontakt:
Jako, że i tak ostatnio niewiele czasu spędzałam na forum to teraz chociaż zgłoszę nieobecność - potrzebuję trochę odpoczynku od pisania, laptopa i ciągłych zaległości. Mam nadzieję, że wystarczy tydzień - potem postaram się wrzucić parę postów na raz, żeby w końcu mieć mniejszą kolejkę i lepiej się z tym wyrabiać.
Donosiciel będzie normalnie, można mnie też łapać, najlepiej na GG lub Discordzie
Donosiciel będzie normalnie, można mnie też łapać, najlepiej na GG lub Discordzie
Pegazy:
Kaprys, Dzika
,,Ma pani na coś alergię?
- Na głównych bohaterów." (Dzięki Conan!)
Dobra Kana, Gustowne przebranko, Młoda panna Trisk de Leu
"I niech Wam Kosmos sprzyja!" (Ponowne dzięki Conan!)
"Pewnego dnia będzie coś, ale nie wiem co. ~ Kana 2018" (Yao)
Kaprys, Dzika
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Rasa: Driada
- Profesje: Opiekun , Uzdrowiciel , Rozbójnik
- Ranga: administrator.png
- Kontakt:
Hejo!
W terminie 29.01-01.02.2021 będę nieobecna, ponieważ wyjeżdżam
W terminie 29.01-01.02.2021 będę nieobecna, ponieważ wyjeżdżam
- Niara
- Pani Snów
- Uwagi administracji: Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chcecie porozmawiać, zapytać o koncept na postać, o pozwolenie na nowe konto, czy cokolwiek innego - najłatwiej złapać mnie na discordzie lub przez PW. UWAGA! Jeśli twoja KP, po umieszczeniu prośby w temacie, czeka na sprawdzenie dłużej niż 3 dni, zapytaj o nią na kanałach prywatnych - PW, discord.
- Kontakt:
Jestem przeciążona obowiązkami. Nie wiem w co ręce włożyć. Biorę urlop od dziś 8.02. do 14.02 włącznie. W tym czasie nie będę odpisywać na , nie złapiecie mnie też na GG, a będę używać tylko do pracy - marne szanse, że dopisze tam prywatnie, czy forumowo. Jeśli napiszecie jakiś artykuł, to śmiało można wysyłać na mail, tam akurat mam bazę wszelkich teksów, więc nie ma problemu. Na i inne wiadomości odpiszę, jak wrócę. Trzymajcie się I
(Jedyne czego się spodziewajcie, to, że w tygodniu wpadną emotki okolicznościowe na Walentynki)
(Jedyne czego się spodziewajcie, to, że w tygodniu wpadną emotki okolicznościowe na Walentynki)
Królowa Niara
Królowe na trony!
Królowe na trony!
- Aki
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa:
- Profesje:
- Kontakt:
Sesja już za mną. A przynajmniej taką mam nadzieję, bo czekam na ostatnie wiadomości od wykładowców, jednak dodatkowo doszedł mi krótki wyjazd + wizja powrotu do pracy między 22.02 a 05.03 dlatego moge być nieobecny lub "w kratkę" do końca lutego. Postaram się jednak poodpisywać w wątkach
- Niara
- Pani Snów
- Kontakt:
Niestety muszę przedłużyć swoją nieobecność jeszcze przynajmniej o tydzień. To nie jest tak, że nie wiem co dzieje się na Granicy, bo monitoruję na bieżąco, czy nie ma jakiś do sprawdzenia, czy . Po prostu nie razie nie odpiszę na posty, ale po moim powrocie powinniście dostać mnóstwo nowych rzeczy w grymuarze nad którymi pracuję powoli i w spokoju. Nie zapomniałam o Granicy, nie bójcie się, tylko muszę jeszcze odetchnąć przez odcięcie się od internetu i mediów - częściowe odcięcie (ograniczenie). Ciao
Królowa Niara
Królowe na trony!
Królowe na trony!
- Nuka
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Profesje: Szlachcic , Najemnik , Wojownik
- Kontakt:
Oficjalnie tu napiszę zatem. Mimo że semestr się zaczął, to nie mam dużo do roboty, ale za to twórcze myślenie mi trochę podupadło. Ogólnie czuję się dobrze, ale chcę sobie zrobić przerwę od myślenia nad postami etc., więc ogłaszam około dwutygodniową nieobecność. Jeżeli coś, to jestem dostępna na komunikatorach.
Trzymajcie się cieplutko i do usłyszenia
Trzymajcie się cieplutko i do usłyszenia
- Kana
- Szukający Snów
- Rasa: Kotołak
- Profesje: Wędrowiec
- Kontakt:
Przez jakiś czas będę miała utrudniony dostęp do mojego laptopa - na forum będę wchodzić, ale rzadziej będzie można złapać mnie na GG - w razie czego piszcie lub łapcie mnie na discordzie x3
Pegazy:
Kaprys, Dzika
Kaprys, Dzika
- Esmeralda
- Poszukujący Marzeń
- Rasa: Przemieniony
- Profesje: Wojownik , Włóczęga
- Kontakt:
Zbliża mi sie deadline oddania pracy licencjackiej więc troche zawieszam postowanie i malowanie aur do 20.04 albo 22 bo gdzieś tam mam tez jakies zaliczenie ale potem będzie ostre postowanko~
Może się zdarzyć ze jeden post/aura jeszcze w tym okresie wpadnie bo teraz święta, chwilka oddechu ale nic nie obiecuje
EDIT 17.04:
jednak do 25.04, przesunął mi sie deadline
Może się zdarzyć ze jeden post/aura jeszcze w tym okresie wpadnie bo teraz święta, chwilka oddechu ale nic nie obiecuje
EDIT 17.04:
jednak do 25.04, przesunął mi sie deadline
- Callisto
- Czarny Kot
- Profesje: Złodziej , Skrytobójca , Wędrowiec
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/administrator.png[/img]
- Kontakt:
Długo się wymykałam pandemii, ale niestety i mnie rozłożyło. Więc chociaż utknęłam w domu, to choróbsko nie pozwala mi na normalne funkcjonowanie i mogę mieć poślizgi z postami. Wybaczcie
- Gwenfyvar
- Przybysz z Krainy Rzeczywistości
- Profesje: Zielarz , Bard
- Kontakt:
Przepraszam wszystkich współpiszących, którzy czekają na moje odpisy już tak długo, niestety nie jestem w stanie w tym momencie poświęcać czas dla Granicy. Mam nadzieję, że to nie będzie długo trwać, ale moja nieobecność się przedłuży. Niestety nie daję rady
- Meridion
- Lord Demon
- Rasa: Przemieniony
- Profesje: Mędrzec , Władca , Wędrowiec
- Kontakt:
Nie będzie nas z Niarką przez kilka dni.
- Callisto
- Czarny Kot
- Profesje: Złodziej , Skrytobójca , Wędrowiec
- Ranga: [img]http://granica-pbf.pl/images/administrator.png[/img]
- Kontakt:
Z covida się wyplątałam i żyję, ale wskutek innych dolegliwości nie będzie mnie jeszcze kilka dni. Proszę moich współwątkowiczów o cierpliwość, niedługo oddam posty