Dziękuję najmocniej
Dalsze pracę:
Z kajeciku rysownika, ołówkowa praca, całkiem z nudów i całkiem z weną. Przewaga prostoty, ale nie sądziłam, że początkowy bazgroł przemieni się właśnie w coś konkretnego i bardziej określonego
Z kajeciku rysownika, przedstawienie Niviandi, jakże zakochanej w sobie, a zarazem urokliwej, panny mórz i kwiatów:
A na koniec z zestawu kolorowanek dla dorosłych. Praca, z której jestem wyjątkowo dumna! W dodatku kolorowanie szczegółów jest na prawdę odprężające na zimowe wieczory:
Jakość zdjęć mało powalająca, ale lustrzanki się jeszcze nie dorobiłam...(a skaner ucina wiele szczegółów ;x)
Grafika ⇒ Roshoffy - galeria
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Rasa: Driada
- Profesje: Opiekun , Uzdrowiciel , Rozbójnik
- Ranga: administrator.png
- Kontakt:
- Kavika
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa: Alarianin
- Profesje:
- Kontakt:
Trochę kiepska jakość...ale trudno o dobre światło! Ewentualnie podmienię zdjęcie w najbliższym czasie, gdy będzie piękne słoneczko i czas!
Trza było odświeżyć trochę bohaterów! A w dodatku dodałam ich charakter pisma... A taki smaczek!
Deithwen kompletnie mi nie wyszła...! I nawet nie zdajecie sobie sprawy ile czasu spędziłam nad tym by Kvaser choć trochę był bardziej męski, ale zarazem nie za stary....efekt okazał się nawet zadowalający Pod względem emocjonalnym Kavka przedstawia perfekt siebie haha! Idealnie! Najbardziej chyba podoba mi się Francine i Frigg, a Wam?
Trza było odświeżyć trochę bohaterów! A w dodatku dodałam ich charakter pisma... A taki smaczek!
Deithwen kompletnie mi nie wyszła...! I nawet nie zdajecie sobie sprawy ile czasu spędziłam nad tym by Kvaser choć trochę był bardziej męski, ale zarazem nie za stary....efekt okazał się nawet zadowalający Pod względem emocjonalnym Kavka przedstawia perfekt siebie haha! Idealnie! Najbardziej chyba podoba mi się Francine i Frigg, a Wam?
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Kontakt:
Kolejna praca, tym razem nie mająca nic wspólnego z forum, ale z wakacjami!...których jeszcze nie mam... Ale fajnie było jechać na wieś jako dzieciak i się bawić!
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Kontakt:
A tu nasze drogie przyjaciółki <3 Rozpoznajecie?
- Frigg
- Zaklęta Żaba
- Kontakt:
Kogo my tu mamy? <3
Gdy zdobędę sił to chyba nawet pokoloruję!
Gdy zdobędę sił to chyba nawet pokoloruję!
- Yastre
- Kroczący w Snach
- Rasa: Panterołak
- Profesje: Rozbójnik , Włóczęga
- Kontakt:
*rozpoznaje mordę - zaczyna mruczeć, ocierać się i generalnie pełna miłość i uwielbienie*
-
- Mieszkaniec Sennej Krainy
- Rasa: Centaur
- Profesje: Rzemieślnik
- Kontakt:
Ta radość na twarzach Yastre i Kaviki choć najbardziej podoba mi się zbiorowy portret driad